Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, ПОМОЩ  Cry! Бу е с хрема  Cry! Ама не като преди, а ужасна!!! Носът му тече, неможе да диша и съм в чудо! Незнам какво да правя! С Вили не съм имала такъв проблем толкова рано, ама нали сега бате и тати са болни и все в его се навират  Tired! Нямам помпичка и незнам как да ги изтегля тия гадости от нослето! Снощи спа толкова неспокойно  Tired! Иначе почиствам с физ. разтвор, ама ефекта не е особен  Confused! Давайте съвети вие как се справяхте с хремите!?  
  Честит рожден ден на Рали84!   bouquet Да си жива и здрава   bouquet!
   Честити месечинки и на всички празнуващи днес бебоци и по-специално на гаджето ни Ема  Wink! Да става все по-хубава и умна  Hug!
  Снимки от срещата - по-късно!

# 181
...ама аз съм на това мнение, че човек може единствено да обърне света, камо ли бил той жена и майка!!! Та ако ние не си го променим, така че да си го харесаме, няма на кого да чакаме!!!

ЕЙ ТВА НА МЕН МИ Е МОТОТО В ЖИВОТА-ДАЙ ДА ТИ СТИСНА РЪКАТА Hugвинаги съм казвал,че правилния начин да решиш един проблем е да спреш за 1 сек-да помислиш-можеш ли лично ти да направиш нещо-ако се окаже че не зависи от теб-значи автоматично спираш да се тормозиш-ако зависи и най-малко от теб-просто го правиш
имаше една прекрасна мисълна Д.Шоу-не си я спомням точно,но смисъла беше горе-долу такъв'не вярвам в обстоятелствата-те са просто оправдание за тези,които си търсят причина да не направят нещо-другите просто карат нещата да се случват въпреки обстоятелствата"
извинете за лиричните отклонение рано сутрин-ма ме вдъхнови Wink

КАРИЛ,що не му дадеш превантивно на малкия осцилококцинум?моята педиатърка ми каза -ако има наблизо болен-превантивно по 1 разтворено в малко вода

днеска ще се шматка по илиенци със сестра ми и братовчед ми(младежа на срещата-дето някои решиха че ми е мъж Mr. Green-де тоя късмет с 18 годишен мъж да се доредя Joy) и ако има далаверки ша свиркам

айде-останете си със здраве-много готини емоцийки днес с мушмуроците Wink

п.с. РЕнка-сега ти чета проблема-освен да дадеш и ти осцилококцинум-ще ти предложа един вариант за изтегляне на сополките от носа-някъде тук го бях чела-кат нямаш помпичка-с една сламка в ноздричката и дърпаш-ама задължитено запушваш другата ноздричка с пръст да не влиза въздух-алко дебилно звучи-ма ако искаш пробвай
(хихихихих-само внимайа да не му ги глътнеш сополчетата-вместо сутрешния фреш)

# 182
Мишенце, стискам палци детенце да не е сериозно болничко и бързо да се оправя.
Рени, моят съвет е да си купиш помпичка, щом хремата е обилна.Само така ще почувства облекчение Бу, макар и само моментно.Аз преди всяко хранене пълнех обилно ноздричките с физ.разтвор, после запушвах едната и изтеглях с помпичката сополите от другата.Така започваше да диша по- леко Теа.Бяха ни изписали и някакви капки Аденалин, които се правят в аптеката.Дано малкият хубавец Бу да оздравее бързо  Praynig Препоръчвам помпичката на Бебе Конфор, аз купих от почти всички марки, че не успявах да боравя добре с това "оръдие", но от нея останах най-доволна.Спомям си, че Жени беше водила Сашко някъде да му изтеглят секрета с електрическа помпа  newsm78 Но нека тя да сподели къде беше, че не помня  Embarassed Май 14-та поликлиника ли бешееее  newsm78

# 183
Рени, аз бях дала идея за почистване на нослето. Вземаш от химикал тръбичката, слагаш единия край в едната ноздра и запушваш с пръст другата, а от другия край на тръбичката дърпаш с уста много силно навън - секретът остава в тръбичката. Така няколко пъти, докато се почисти. След това издухваш от тръбичката на салфетка. Гадно е за бебчето, но е много ефикасно. Аз имам помпичка на Чико - еми никаква работа не върши...

Мишенце, бързо оправяне. Дано не е нищо сериозно  Praynig

Честит рожден ден на Рали84 и от мен - жива и здрава, и много щастлива  Hug

Много хубаво сте си изкрали на срещата - браво  Heart Eyes

# 184
Честита Баба Марта на патерици и от нас, да сте здравички всички, да бяга лошо и болести от вас!!!
Хубаво сте си изкарали на срещата, дано да се класираме и ние някой ден, че много искам да ви видя на живо!
За сополите-ако имате, можете да пробвате със спринцовка..аз несъм, чистя ги с клечка за уши, ама са по-твърди..
Цвети-честито и леко и безаварийно! Peace
Ще кача снимки от преди бременността и от нея самата после, сега успях от сватбата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109937
и от USA:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109772
 Grinning
Lek den ot nas Wink

# 185
  • Ботевград
КАРИЛ
Не знам момичета, дайте да издаваме! Това е скрит талант! Красива, пък и талантлива!
И като продадеме книгата Карил от печалбата можем да и подарим едно къще

Мишенце,benighted много ми е мъчно така като не са добри дечицата! Чакам с нетърпение да кажете, че са се оправили!  Hug Аз също купих помпа за носле, ама нещо не разбрах как се работи с нея, или аз не се справих и не можах да изчистя нослето! Но когато бяхме леко настинали давах и аз  осцилококцинум разтворен в малко топла водичка, а също така и аз пиех, нали уж да минава през кърмата  Heart Eyes
AngelEyes не мога точно да намеря такава снимка като твоята за сравнение, ама определено прилича!  Peace ей го албумчето, загледай се, двойнички са  Grinning
http://snimka.bg/album.php?album_id=102379

# 186
Карил-то е излишно да се постотвам, ама верно имаш дарба да разведряваш хората, пълна си с положителна енергия!!!  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug
Замисляла ли се сериозно да издадеш стихчета???? Сигурна съм, че ще имаш голям успех!! Поне напиши няколко детски-да ги рецитираме на малките ноемврийчета!!! Laughing Laughing
Хихи, от много говорене за теб, мъжо решил че сме си дружки и пита за теб скоро!!! Joy Joy Joy

# 187
Златна, направо мислим еднакво! Дай да направим Карил звезда, не че не е!!! Sunglasses Sunglasses Sunglasses  Laughing Laughing Laughing

# 188
    Здравейте мамки!!!
    Лаитблу сега разглеждах сватбените снимки и познах мъжът ти....дано сте останали с добри впечатления от мен  bouquet
Мацки всички сте върха на сватбените торти ама сега като мамки сте още по-гот!
Аз предлагам да се замислим и направим нещо по-въпроса за стихчетата на нищо не прилича да си трахкаме и само да благодарим newsm78
 Ох Рени Бу е такъв сладур как само ми се усмихваше вчера дано всичко е наред с него baby_neutral
  Гугииии ние май имаме еднакви покривала за спални Joy

# 189
  • София, Дианабад
Здравейте мами,
Много готина беше срещичката вчера и турчето по магазините също!  Simple Smile
Аз се сдобих и аз с 1 блузка, но от други МОЛ  - малко по-късно  Grinning
Ренка, аз като вадя секретчетата навлажнявам и клечката също, но Борис никога не е бил  много хремав досега - пу пу! Ох, а ти вчера се притесняваше, че киха и то имало защо. Sad Дано, му мине бързо и кажи какъв е резултата от изследавнията.
Лайтблу  и моя глас имаш!
Тали, свирни на кю-то за мечетата!
Изчезвнам, че е гладен  Simple Smile

# 190
Здрасти на всички.
Честити месечинки на двете Александри, на Ема, Михаела и Цвети- явно 2-ри ноември е бил изцяло женски ден!   newsm51

Карил, мерси за стихчето, но Мишето е на път от едната страна на главата над ушето да остане без своята гордост - косата... и язък, че си я възпяла! Доста е оплешивял отляво! Ти си самородно злато, че и при това безсъние какви ги стихоплетстваш, какво остава, ако се наспиш, направо Нобелова премия може да грабнеш за литература! Такъв хубав бебок е Дани, що толкоз плаче, бе? Като стана на 40 дни детето, ти ходи ли на църква за оная, специалната молитва? Такъв е обичаят - понеже дететето още не е кръстено, чете се на майката молитвата за здраве, а тя го е прегърнала през това време. И се прави на 40-ия ден след раждането, когато се смята, че тя вече се е изчистила и не е мръсна да влезе в църквата. Ако не си го направила - отиди в Подуенската църква. Няма тарифа за това. Колкото оставиш - аз дадох 10 лева и оставих погача с мед, щото беше на 40-ия ден. Аз не ги знам чак толкова ритуалите, но мои познати и колежки са го правили и ме светнаха.

Скорошно оздравяване на малките бебоци, които са сополиви!  baby_neutral Ние с Ивичето също си прекарахме прекрасно в парка Заимов, до вечерта стояхме, и София се оказа там. Ядох пържени картофки със сиренце и пийнах биричка - почувствах се като бял човеееееек! Идва пролет, по-добре е да се събираме навън, още повече, че вирусите дебнат и в топлото време плъзват.... А накуп бебенца в затворено пространство не е много разумно - може да се изпозаразят. Слънчев пролетен ден ви пожелавам!  Nature Sunny Ние с Мишето отиваме на разходка след малко.  Grinning

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 12:30 от masha

# 191
  • София - Дианабад
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98926&photo=243

Малко снимки и от нас!

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, С МНОГО КЪСМЕТ И ДА НОСЯТ ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!  bouquet

# 192
Момичета, благодаря ви за съветите и подкрепата! Аз успях да почистя носа на Бу с кошмарно количество физ. разтвор, крем Нисита и капки, а после поставяне по корем, за да изтекат и бъркане с клечки  ooooh!! Обаче повръща милия, явно го дразнят секретите! Пихме и вит. С и сега спинка! Хич не му е приятно, но не е отпаднал, Слава Богу! Моля се да се разминем само с хрема  Praynig!
  Мишенце, кога ще ви излязат резултатите? Дано да са зъби, а не нещо по - сериозно  Praynig!
  Мацки, ето ви малко снимки от нас:   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107092&photo=99
  Така започна за нас срещата вчера  Mr. Green!
  Дари, дано не сме заразили Борето вчера! Аз си мисля, че сме настинали, а не сме се заразили от баткото и тати! Уффф, ама как се притеснявам сега да не сме заразили някой дребосък вчера на срещата!

# 193
Рени, това с клечките..не е правилно. Най-добре е да се аспирират секретите, а това става единствено с помпа, "писалка ала ПАМ" Mr. Green и аспирационна система за която Джени беше писала.\в болницата\. Дали е с аспирация в болница или е с помпа- все е тая. ВАЖНО Е ДА СЕ изтегли оттам!!! Това с физ разтвора не решение, защото ти го втечняваш, а той доста голяма част от това ПРЕГЛЪЩА!!! След аспирация, НИЕ СМЕ С ПОМПА НА НУК и съм доволна..капеш капките!
Мише, щом има сополи и кашлица, проблема сигурно е бронхит. Дано се излекувате по-бързо. Давай ударни дози витамин С, чай, по-топла баня с пара, след което му прави потупване с леко притворена длан по гръбчето, ..това е перкуторен масаж..с който се помага на секрета да се отдели от ТБД- трахеобронхиалното дърво! Масажирай му стъпълцата с олио и му обуй по - топли чорапки. Но не го затопляй ако е с Т по-висока от 38 градуса. Ако има такава Т, прави влажни компреси, ако се повишава още повече, може и влажни обвивания, ако те е страх на цялото тяло, то на целите ръчички и крачета, докато Т падне до 1 градус над нормалната. \това не дай Боже, да се налага\ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ!! Дани също кашля Praynig Praynig Praynig
Диди 777, мерси за подаръка, каня ви на гости в  Mr. Greenовалния кабинет Mr. GreenПоръчала съм МАКСИМУС! Joy Joy Joy

# 194
  • София
Чета аз, че бъркате с клечки в носа и вижте каква информация имам аз по въпроса:
 "Не използвайте навити памучни фитилчета, тъй като има опасност от попадане на власинки в носните ходове, което от своя страна може да причини хроничен ринит"
Но вие си знаете Аз използвам аспиратор - мисля, че беше на Нук - има и накрайник за ушна кал.
Бързо оздравяване на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт