Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Ботевград
Крео аз съм била много пъти и в двата Егур Егур - един от любимите ми ресторанти. Този при Шейново е по-старияти предлага по-усамотена обстановка, т.е има по-закътани маси, докато вторият е в една от преките на Витошка - по-нов, по-изтупан, но помещението е общо. За Егур Егур мога да кажа само хубави неща - надявам се, че харесвате с мъжа ти арменска кухня. Бих ти препоръчала салатата табули и една, която е с падладжан на първо място в менюто, ама сега ми изкочи как се казва, а от десертите естествено арменския сладък салам, също и запечената гъбена супа с пармезан  Flutter  Иииих, така ми се прияде като се сетих за тия лакомства  Crazy
Ние с Виктор в понеделник пък ще ходим на вечеря с Алиджан и Здравко от ББ и аз настоявам за ресторант Финикия - обстановката е доста ....хм..скромна, но пък ливанската кухня е невероятна - напоследък съм на вълна арабска кухня  Mr. Green и ...много жалко за диетата ми  Embarassed
Да пратиш много поздрави на Здравкоооооооо  Grinning какво прави тази душа? Има ли бебе? Жена?  Heart Eyes

# 211
Днес не посмях да я изведа беба навън, че все имам чувството, че ще завали всеки момент. аз използвам да позачистя малко и .
Привет и от нас-Ран и Неда.Не ни уплаши дъжда и докато мама Цвети джитка из София и филмфеста ние шляпаме из улиците с бабите. newsm68 newsm68Прибрахме се и се изкъпахме,а сега цокаме от шишето и зяпаме в монитора. Mr. Green
              Да живее фризера!!! newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 19:07 от Didia

# 212
Гледам че обсъждате ресторантите. Мамите кърмачки да не си и помислят за салати с пресен магданоз - гарантирано ще им намалее много кърмата.

Ники е все така - темп. и сополи. Предварителните резултати от изследванията не показват нищо. Утре сутринта- окончателните. Ако бебо е много зле, ще ходим в спешното.
Благодаря на всички за подкрепата.

# 213
На РАЛИ 84 честит и ден рожден !
Да бъде тя щастлива и с поглед вдъхновен!!
 newsm59 newsm59 newsm59

Мишенце, продължавам да ти стискам палци!!
Днес май Embarassedняма стихче, че нЕмам муза... Embarassedболи ме гърлото!!!

Гадамер, мерси за инфото за ресторантите на арменците. Ние с мъжо преди се чудехме как ли е тази кухня newsm78Той доста неща е опитал от други..ама аз нямам особен опит в мандженето на екзотика..Но ще наваксам тепърва Hug
Да се похваля,мъжо ме зарадва с нова придобивка - чанта за Чикото. Като твойта е Роня HugОмръзна ми като излезем да мъкна торбета и торбички ...и бутам, бутам в "багажника " на количката...
Дидиа, ако имах майка, бих желала да е като теб! И преди съм ти го казвала. Да си жива и здрава и много дълго да си орлицата във вашето голямо прекрасно семейство!!!

# 214
  • София
Като гледам, че пишете за заведения се сещам колко ми беше харесала идеята на група мами от форума една вечер да излезнат по женски - първо хапват в някой ресторант, а после отиват или на танци, или на караоке.  Хайде и ние някой път. Може би трябва малко да пораснат дечицата. newsm78 Знам ли? То ние, които не кърмим сме лесни, но останалите....

Честити месечинки на всички бебчета.

# 215
  • София - Дианабад
Онзи ден като си ходихме до Кокаляне видях първите щъркели - милите, дано не свият студове и да измръзнат! Praynig
Весе, ами ти закачи ли си мартеничка? Защото май си видяла щъркелите преди да е дошла Баба Марта. smile3532 Mr. Green Между другото и аз съм Телец, засега сме 2 такива рогати Grinning.

РАЛИ 84, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ И МНОООГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ В ПРЕКРАСНОТО ТИ СЕМЕЙСТВО, СЪС СЪПРУГА И ДЕЦАТА!!!  bouquet

Добре дошла на мама Лукреция Grinning!

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 22:47 от goris

# 216
Eййй, днес 100 пъти сядам пред компютъра и 2 реда не мпга да напиша...все нещо става... ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ84 !!!  nbirthdayДА СИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕНА МАМА И ЖЕНА !!! newsm51

Честито и на днешните месечинки bouquet

Лукреция, добре дошла в отбора ! Flowers Bouquet

Мишенце, Vesseto_s и benighted,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Сега нямам муза да пиша повече...така че лека нощ !

П.С. поздрави на двете заимовски мами  #Silly

# 217
Не мога да не се включа като обсъжадте армеснки ретсоранти, нали съм арменка  Laughing и съм от хай лайфа  Mr. Green (хай на арменски означава арменец).
Та Егур Егур означава - Ела, ела Simple Smile 
Мишенце, Рени, стискам палци да се оправят малките дечица. Ние ползваме Стеримар и съм доволна.

# 218
Честита Баба Марта, на мами и бебета !!! Да сте бели и червени, румени, засмени!!!
Рали84, честит рожден ден ! Много усмивки и вдъхновение през цялата следваща година !!!
Лукреция, добре дошла, тук сме голямо джамбуре, надявам се да ти хареса преживяването!

Днес във Варна си спретнахме една мини среща.. ето малко снимков материал от "Млечна кухня Хоризонт - Варна"
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=27
Някой беше разказал приказка за Голям и Малък Сечко и сестра им Марта... да не заприличам на библиотекарка, с моите справочни забележки...  Embarassed  но, я намерих много хубаво разказана в една книжка от преди 35 години - на Елин Пелин. Тези дни я намерих в книжката и преди един час я разказах на майка ми и баща ми (бяха ни на гости).
Santangela, случайно да си ходила на курс в Младежкия дом - на пренатално възпитание? Напомняш ми на едно момиче, което идва един-два пъти... но може би греша.
Мишенце, Рени, Vesseto_s, стискам палци бебетата да оздравяват бързо и лесно !!!
Karil, ЕВАЛА  Wink 
Ох, май на ноември ще си спретнем едно Море от .....  Цвети си знае

# 219
Здравейте мами
Честито на празнуващите днес   bouquet

Аз искам да се похваля че днес се поглезих и си купих фотоапарат и 2гб флашка Simple Smile , утре започва нашата фотосесия и очаквайте снимки, че досега нямахме вазможност да ви се представим Simple Smile
И друго.. днес продадохме колата и съвсем скоро ще имам кола за моя калибър, такава дето да мога да видя пътя, че с тази досега само в таблото си гледах и ме болеше врата от толкоз обтягане  Embarassed какво да се прави като съм "метър и петдесет с вдигнати ръце на табуретка" Simple Smile Като се сетих за тази табуретка си спомням как ме базикаха за ръста "ниска, набита,у гъза развита хахаха,ама тогава бях 44кг, а то сега вече отговарям на написаното  Sick

Искам да споделя нещо пък вие ако ми кажете мнение ще е супер Simple Smile Значи... преди 2 дена малката се скъса да папка, даже тичах до магазина за АМ, че се притесних че няма да може да се нахрани след което на следващия ден направо отказа да яде, много малко хапва.. и днес така беше. Това нормално ли е? Не вярвам да пази диета  newsm78  hahaha

Хайде всички по леглатааа Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 23:36 от pebble

# 220
Ох, и аз най-после се добрах до компа  Wink

Да се отчета след консултацията - наддали сме 700 гр. и вече сме 6.500 кг и сме дълги 63 см.Биха ни и първата ваксина Пентаксим, сега ми е малко притеснено да не вдигне температура мушмурочката.Иначе се държа много геройски, въобще не плака, както махаше с ръце и риткше само направи една изненадана физиономия на сестрата и продължи да и се хили  Laughing
Гуги, за захранването моята педи е на различно мнение от моето  newsm78 Аз искам да захранвам с зеленчуково пюре, а тя ме кара да започвам с плодовите.Е, май няма да стане  Crossing Arms Сега съм поръчала на свекърва ми като идва в неделя да донесе градински моркови, ако намери и тиква.Ще започна с морков, а после тиква.Така ще стане на моята, хем ще е зеленчук, хем ще е по-сладичък.После вече ще въведа и плодовите, а от другия месец и другите зеленчуци.За кашата каза, че по-късно се давала, но щом съм започнала така да продължавам.Та сега след захранването, трябва две хранения през деня да бъдат смесени, тоест равно количество пюре и мляко.Ако бебето изяждало 160 мл мляко до сега, след захранването яде 80 мл. пюре и 80 мл.мляко.Сокчетата се дават между храненията.Ама аз още не й давам.Но днес купих сок от моркови и оризова вода и смятам да опитам.Но трябва да изчакам до понеделник, че до 3 дни след ваксина не се въвеждала нова храна.
Гуги, наистина съм се кръстила на парфюма  Wink защото ми е много любим и много добре ми пасва на темперамента  Laughing Точно вчера с Фъстъчка си говорехме защо съм Lightblue.Тя си мислеше, че съм със сини очи и за това.Но аз съм със зелени.
Клюки, можеш да си сигурна, че и двамата с мъжа ми бяхме много доволни от обслужването.Честно да си призная, твоето добро отношение ни направи редовни клиенти.Ти беше нашата любимка, а аз бях и съм влюбена в къдравата ти коса  Wink
Габи и аз го имам този на LIERAK ама пише, че е с кофеин и аспартам и тъй като никой не знае дали мога да го ползвам докато кърмя, просто го оствих на страна.Сега ще чакаме отзивите на Карил за антицелулитния на Биотерм.
Мариянче, а на мен ми беше клиент Миро от ББ2.МНооого тъпо парче  Rolling Eyes

На мен едни от най-любимите ми ресторанти за по-така случаи са "Уно" , "Мото" и "Карера".А иначе много ми харесва и сръбския ресторант "При Миро".

Ако знаете днес къде мъкнах Теа ... по магазини за риболов  #Crazy Таткото ще има рожден ден на 6.03 и реших да му купя въдица и куфарче с принадлежности, а Теа съответно беше с мен  Laughing

Сега ви желая лека нощ (в случай че не се включа пак по-късно)   bouquet

# 221
И аз да се включа за арменските ресторанти, подкрепям идеята с две ръце, особено този на ул.Шейново – кухнята е страхотна и наистина ми напомня за гозбите на баба ми /много вкусно готвят/. Обстановката в този ресторант ми харесва много, както и обслужването – често пъти ходим там с приятели.Да аз съм половин арменка и се възползвам да поздравя Чапелита с “Парев”, много ми е драго, че тук намирам сънародничка.
Диди 777 – колко е малък светът, фризьорът който ти е правил прическата на сватбата го познавам, чичо е на мъжа ми.

# 222
Златна, честно да ти кажа изумена съм от приликата!  Shocked На някои пози, човек наистина би казал, че са едно и също бебе!  Crazy
Карилче, извинявай, мила .. аз все забравям, че ти ме наричаш малко по-особено и се наложи да препрочета 1вото стихче, за да се разпозная!  Embarassed

Момичета, аз съм бясна!  Close След като днес ходихме на консултация при частното педи, установихме, че при ортопед е най-добре да се мине до края на 3тия месец, защото дотогава ехографа показва реални резултати, ако се забави и се отиде в по-късен период, май се налага ренгенова снимка.  Cry Дари е качила само 510 гр.  Cry Уж казаха, че е нормално, но аз съвсем не мисля така, а и 1 см за месец също ми се вижда нищожно.  Sad

Мишенце, стискам палци да се разминете с възможно най-добрата диагноза.  Praynig

Лека нощ!  Hug

# 223
Добро утро, Мамчета на Сладки Беборанчета!!!

Заради часовата разлика все с мои постове осъмвате, ама какво да се прави...  Crazy
Та имам към вас един въпрос, и по- точно към кърмещите мамки...
Вие в каква поза кърмите?
Аз откак порастна Малчо, трудно се събирам по фотьойлите, без да му закача краката (а и много се потим по главата той и по ръката аз), възглавница за кърмене така и не си купих, защото не съм сигурна ще ни става ли още и има ли смисъл,
и в крайна сметка се храним най често полегнали на леглото, по най- мързеливия начин- на хълбок и двамата... ама ме загложди днес една мисъл- да не му причиня някакво гръбначно изкривяване така... та знам ли... вие как мислите?

# 224
Не се тормози с глупости!
 И с двете деца кърмя легнала. Така ми е по-удобно, на бебоците също. Много рядко кърмя  в класическата поза - по парковете, в колата, на гости. Имам проблеми с гърба и кръста и легналата поза при кърмене за мен е най-щадяща. Даже и като новородени в болницата и двамата си ги кърмех така в леглото - акушерките ме поздравяваха за техниката, никой не ми е споменал че позата може да навреди на някого или нещо.
Поздрави на теб и Хамериката. На твоя територия се намира много обичан от мен човек, който много ми липсва - сестра ми!

Общи условия

Активация на акаунт