, едно возило ще ти трябва...още не съм го намерила! А за максимус - няма проблеми!
Като си помислиш че и те са били като нашите малки пишони! 
Но ето, неусетно ние дойдохме на тяхното място...
Поздрави!!!
А ме мързиии днес, ужасно... 
). Значи - във физиономията на актрисата има нещо мишо, не мога да кажа точно кое, но ме дразни - това при теб го няма и си много по-хубава от нея!!! Това е моето мнение
.
От доста време мисля да кажа - той е най-пухкавото момченце-ноемврийче, да ти е жив и здрав!

а може ли да се направи през week-enda и приемаме ли татковци, ние можем да дойдем семейно
нали там може и да се спи?
Емка днес става на 4 месеца
- да ми е жива и здрава

, а иначе днес е просто ФЕНОМЕНАЛНА - направи няколко неща, които досега не е правила (като да се извърти в леглото си, да си мушне краката през решетките и и да си изпъне главата назад че да гледа едно мече
или пък да си прехвърля дрънкалката от едната ръка в другата, а също и да ми се хихика и да ме имитира като й се радвам и тя писука и изпищява - абе цял ден направо я смачках от гушкане, мачкане, целуване, щипкане и.......т.н.........и т.н
Има да чакам Дани да направи нещо акробатично засега... 

. Поразходихме се час-два и се прибрахме. Утре чакаме гости и мисля да ида да врътна една тортичка. Незнам ама на мен много сладко ми се папа
На вас случва ли ви се такова нещо?
А днес цял ден зяпа един жираф и като и го приближих се вкопчи в него и почна да си го мятка насам натам и накрая заспа гушната с него. Общо взето се почват премиерите при нашите деца, ще става все по-интересно 
Иначе наистина помпата на Бебе Комфорт е супер. Аз имах на Нук, но не ми харесва, нищо не аспирираше. Може би аз нещо не съм правила като хората, но така или иначе съм се убедила, че на всеки му е удобна различна помпа.
Май на всички ни съвпадат вкусовете, на други мами тапицериите и покривките им бяха еднакви. Лошо няма
от мен, да не повтарям другите мами! Радвам ти се на вдъхновението и силата! За среща в манастира би било чудесно - със или без таковци -
Онзи ден като си ходихме до Кокаляне видях първите щъркели - милите, дано не свият студове и да измръзнат! 

А болничките Бу и Ники бързо да се оправят! 
-да си жива и здрава,много щастие и любов ти пожелавам 
Аз си взех преди време антицелулитния/има и слабителен ефект,уж/ на LIERAC,но не що ефекта ми се губи
Още не съм си взела този,който ти си ползвала,но мисля да си направя подарък за 8-ми март 

/
а майките да не се притесняват, май така е с бебетата и моята Диляна се опитва да кашля, но аз се опитвам да и пробутам един сироп, не особено успешно 
търся си компания
, но пък......... ще рискувам
, за пийване
. Толкова отдавна не съм излизала вечерта, а това много ми липсва. Аз много харесвам заведенията в Студенски град, защото са ми наблизо и винаги пълни с млади и весели хора. Миналата година откриха една механа - Боримечката, с добра кухня, пък човек може и хорце да потропне.
Иииих, така ми се прияде като се сетих за тия лакомства
Честит рожден ден на Рали 84 - да е уханна и желана!
А иначе наистина по пътя натам има много щъркелови гнезда, а в двора на манастира по дръвчетата хората си връзват мартеничките, като преди това са видели щъркелите. И за това се молят
жени, които нямат деца.