Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
то подаръка е от Златна, но и аз бих се включила.. Wink, едно возило ще ти трябва...още не съм го намерила! Laughing
А за максимус - няма проблеми!  Mr. Green Да ти поразтушат душата Joy Като си помислиш че и те са били като нашите малки пишони! Mr. Green

# 196
  • София
Добър ден и от нас! Гледам вече 10 страници, а аз не съм се разписала, ама чета Simple Smile

Нищо ново при нас. Само дето Борис напоследък се е научил да вика - много е забавен, като му е весело и крещи Laughing

Влязох и аз при новите ноемврийки да ги поздравя, много мило ми става. Сетих се че и нас поздравяваха тези от предишната година - как им завиждааах Blush Но ето, неусетно ние дойдохме на тяхното място...

Вчера се запознахме с Ваяна и Мишо - големи сладури и кротушковци Hug Поздрави!!!

Май докато се наканим да излезем времето ще се скапе Sad А ме мързиии днес, ужасно...

# 197
ЧЕСТИТА 4-та МЕСЕЧИНКА НА Александра на Биба (Bildan), Александра на Salvi, Михаела на Maria, Ема на Gadamer и Цвети на sisi1977!!!

Добре дошла и на Лукреция!!! Аз също бях поканила 2 бъдещи мами - още докато бременеехме, ама нещо не съм успяла явно да ги зарибя...

Браво за снимките! Иначе - и аз съм предимно за срещите на открито - още малко като се затопли само такива ще си правим!  Peace

Карил - хайде и аз да изкажа компетентното си мнение за приликата ти с Пенелопе-то (има едно съседско момиченце - Натали, като говорят за нея и викат Наталито, та и аз така  Crazy). Значи - във физиономията на актрисата има нещо мишо, не мога да кажа точно кое, но ме дразни - това при теб го няма и си много по-хубава от нея!!! Това е моето мнение  Crossing Arms.

Мишенце - стискам палци бързо да откриете какво му е на Ники и бързо да се излекува!  Praynig От доста време мисля да кажа - той е най-пухкавото момченце-ноемврийче, да ти е жив и здрав!

Рени - бързо оправяне и на Бу! Знаете ли, с тези промени в температурите няма как да не се отрази на дечицата като най-чувствителни... Предлагам - след като вече мина времето на истинската зима и тя не успя да се прояви - вече трайно да се затопли! Simple Smile

# 198
мами хрумна ми идея!!! ох , от мен само идеи да искате...във връзка с това, което Роси каза за времето, да вземем \като се оправи и дойдат щъркелите\ да си спретнем среща в манастира Св Мина в Бенковски. Там има голям двор, където бебоците ще се пекат в количките, докато ние се почерпим\защото там може и да се яде, просто ще си вземем сладки и кафе, сокчета и така...\Освен това познавам единия свещеник и ще го помоля да ни чете за здраве!!! В Бенковски след 22.03 идват щъркелите и на всяка къща има гнездо, много ми е хубаво по това време.. Hug

# 199
  • Ботевград
мами хрумна ми идея!!! ох , от мен само идеи да искате...във връзка с това, което Роси каза за времето, да вземем \като се оправи и дойдат щъркелите\ да си спретнем среща в манастира Св Мина в Бенковски. Там има голям двор, където бебоците ще се пекат в количките, докато ние се почерпим\защото там може и да се яде, просто ще си вземем сладки и кафе, сокчета и така...\Освен това познавам единия свещеник и ще го помоля да ни чете за здраве!!! В Бенковски след 22.03 идват щъркелите и на всяка къща има гнездо, много ми е хубаво по това време.. Hug
EEEEEEEEEE  Hug а може ли да се направи през week-enda и приемаме ли татковци, ние можем да дойдем семейно  Heart Eyes нали там може и да се спи?  ooooh! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 200
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте   bouquet  Емка днес става на 4 месеца  newsm44  - да ми е жива и здрава   love001

Мерси за честитките  Hug

Срещичката вчера беше страхотна - много добре ми дойде, но не знам защо вечерта бях тотално скапана и страшно ми се спеше  Rolling Eyes А пък Еми цяла нощ става през 1 час, но не може да е т глад - мисля си, че само зъбите започват да я тормозят  #Cussing out, а иначе днес е просто ФЕНОМЕНАЛНА - направи няколко неща, които досега не е правила (като да се извърти в леглото си, да си мушне краката през решетките и и да си изпъне главата назад че да гледа едно мече  Crazy  или пък да си прехвърля дрънкалката от едната ръка в другата, а също и да ми се хихика и да ме имитира като й се радвам и тя писука и изпищява  - абе цял ден направо я смачках от гушкане, мачкане, целуване, щипкане и.......т.н.........и т.н  Mr. Green

# 201
ЗЛАТНА,не съм сигурна дали може да се спи. Ще питам. Но е добра идея да дойдете. Пък и нощувката ще е сигурно по-ниска от тази на хотел. Но Ботевград е близо, така че няма проблем да се върнете вечерта.
Гадамер, бравос на Сладурката!!!Момиченцата са къдееееее, къде по-умеятелни  и общителни!!!ЕХ! HugИма да чакам Дани да направи нещо акробатично засега...

# 202
Здравейте, мами!

Честито на днешните месечковци! Да радват мама и тати!

Честит рожден ден на Рали84! Много здраве и късмет !  newsm59

Добре дошла и на новата мама!   welcome

Рени, Мишенце, стискам палци бързо да се оправят малките сладурковци!  Praynig

Карил, страхотна си !  smile3501

Ние днес излязохме на разходка, но то ту припече, ту почне да прикапва, чудна работа  newsm78. Поразходихме се час-два и се прибрахме. Утре чакаме гости и мисля да ида да врътна една тортичка. Незнам ама на мен много сладко ми се папа  Embarassed вечер не лягам без парче торта да си хапна преди това  Sick На вас случва ли  ви се такова нещо?

Хайде приятен ден на всички !  Hug

# 203
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДВЕТЕ АЛЕКСАНДРИ, МИХАЕЛА, ЦВЕТИ И ЕМА!!!!!!!

Гадамер, голяма сладурка е твоята Ема! Вчера моята Катерина също беше голямо шоу, явно децата си усещат, че имат мини рожден ден и си правят весело, но най-вече на нас  Mr. Green Снощи и Кати се скъса да пее! Гледахме кастингите на Music Idol и тя много пя. Бих казала че се справи доста по-добре от участниците  Party А днес цял ден зяпа един жираф и като и го приближих се вкопчи в него и почна да си го мятка насам натам и накрая заспа гушната с него. Общо взето се почват премиерите при нашите деца, ще става все по-интересно  Joy

За сополките това, което каза Бубулина за клечките е така. Макар че аз до скоро така и чистех носа, че с аспиратора нищо не правехме. Сега избягвам, само ако е някой много голям сопол и то на входа на нослето, не бъркам навътре в никакъв случай  Naughty Иначе наистина помпата на Бебе Комфорт е супер. Аз имах на Нук, но не ми харесва, нищо не аспирираше. Може би аз нещо не съм правила като хората, но така или иначе съм се убедила, че на всеки му е удобна различна помпа.

Lightblue, след консултацията кажи какво ти е казала педиатърката за захранването. Аз по принцип мислех другия месец да захранвам, като стане на 5.5 месеца и си мислех за тази оризова каша, хареса ми идеята да се сипва по малко в млякото. Хем детенце се захранва, хем е някакси по-плавно. Тя педиатърката ми препоръча да почна с пюре от картоф или морков, но каза, че ако аз твърдо си реша каша няма да е проблем за беба. Но било по-добре кашите да се въведат малко по-късно. Та за това ми е интересно да споделиш.
Иначе вчера като гласувах за тебе за малко да напиша в мейла, че гласувам за Lightblue и Теа  Mr. Green Добре, че се усетих на време... Та се замислих... Ти на парфюма ли си се кръстила? Много ми е любим този парфюм  Laughing

Днес не посмях да я изведа беба навън, че все имам чувството, че ще завали всеки момент. За това я изнесох на терасата да спи, а аз използвам да позачистя малко и гледам през 2 минути навън какво се случва.

Клюки, поразрових снимките и верно, че са ни еднакви покривалата  Joy Май на всички ни съвпадат вкусовете, на други мами тапицериите и покривките им бяха еднакви. Лошо няма  Mr. Green

# 204
Карил, само една  Hug от мен, да не повтарям другите мами! Радвам ти се на вдъхновението и силата! За среща в манастира би било чудесно - със или без таковци -  Peace  Онзи ден като си ходихме до Кокаляне видях първите щъркели - милите, дано не свият студове и да измръзнат! Praynig
Гадамер, Ивиче на срещичката в Южния парк ни припомни, че на всеки мини рожден ден малчетата правят нещо ново! Браво на Емката! Peace
Ради е много изприщен, а Ники спи на балкона и кротува - все едно разбира, че сега не мога да му обръщам много внимание!
Хубава вечер и бъдете здравички!  bouquet А болничките Бу и Ники бързо да се оправят!

# 205
  Здравейте,мами Hug
  Честито на всички месечинковци днес
  Рали, newsm59-да си жива и здрава,много щастие и любов ти пожелавам  bouquet
  Лайтблу,благодаря ти за отговора  bouquetАз си взех преди време антицелулитния/има и слабителен ефект,уж/ на LIERAC,но не що ефекта ми се губи ThinkingОще не съм си взела този,който ти си ползвала,но мисля да си направя подарък за 8-ми март Wink
  Ние до преди малко бяхме на разходка,въпреки облачното време-София през повечето време спа и естествено,щом влязохме вкъщи,започна да се сърди ConfusedСлед малко отивам да я забавлявам Mr. Green
   Оздравявайте,Бу и Ники Hug

# 206
  • на странно място ......
Честито на всички месечковци да са ви здрави и ревливи   bouquet Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ МНОГО ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И ПОСЛУШНО БЕБЧЕ nbirthday

бебка и бебко и аз като теб напоследък не мога да живея без сладко, наблягам основно на шоколадовите изделия, не знам на какво се дължи това но явно организма си го иска /май аз си го искам  Grinning/

Всички болни да се оправят и да слушат майките си,  smile3513 а майките да не се притесняват, май така е с бебетата и моята Диляна се опитва да кашля, но аз се опитвам да и пробутам един сироп, не особено успешно  newsm78
Имам един въпрос КОЯ МАМА ЖИВЕЕ В ГЕО МИЛЕВ че ми омръзна да махам гащи по улиците сама  newsm51 търся си компания
Чао засега от нас лека вечер и спокойна нощ с малките поспаланковци  bouquet

# 207
  • София
Честити месечинки на всички малки сладки ноемврийчета

Ох, страхотно сте си изкарали в мола. Аз досега се чудех мамите, които кърмят как успяват да се справят с глада на бебковците, ама сега виждам, че било много лесно. Може следващия път и аз да се включа. Притеснява ме само, че ако не се изцедя може да ми се възпали гърдата, а това примен се случва доста често Cry, но пък......... ще рискувам Rolling Eyes
 Ей това време кога ще се оправи да седнем и ние в някой парк, да пийнем по биричка beer

В неделя с таткото правим една година откакто се оженихме и ще празнуваме навън. Май това ще е първото ми излизане без бебо за по-дълго време. Дано свеки успее да се справи с гледането му, че иначе........
Някой бил ли е в ресторант Егур Егур?
Това ме подсеща - я кажете кои са ви любимите заведения за романтични срещички,:1dating:, за хапване  eat, за пийване cheers. Толкова отдавна не съм излизала вечерта, а това много ми липсва. Аз много харесвам  заведенията в Студенски град, защото са ми наблизо и винаги пълни с млади и весели хора.  Миналата година откриха една механа -  Боримечката, с добра кухня, пък човек може и хорце да потропне.

# 208
  • Отвъд алеята зад шкафа
Крео аз съм била много пъти и в двата Егур Егур - един от любимите ми ресторанти. Този при Шейново е по-старияти предлага по-усамотена обстановка, т.е има по-закътани маси, докато вторият е в една от преките на Витошка - по-нов, по-изтупан, но помещението е общо. За Егур Егур мога да кажа само хубави неща - надявам се, че харесвате с мъжа ти арменска кухня. Бих ти препоръчала салатата табули и една, която е с падладжан на първо място в менюто, ама сега ми изкочи как се казва, а от десертите естествено арменския сладък салам, също и запечената гъбена супа с пармезан  Flutter  Иииих, така ми се прияде като се сетих за тия лакомства  Crazy
Ние с Виктор в понеделник пък ще ходим на вечеря с Алиджан и Здравко от ББ и аз настоявам за ресторант Финикия - обстановката е доста ....хм..скромна, но пък ливанската кухня е невероятна - напоследък съм на вълна арабска кухня  Mr. Green и ...много жалко за диетата ми  Embarassed

# 209
Честит рожден ден на  Рали 84 - да е уханна и желана!

Карил, прекрасно е в манастира Св. Мина", особено, когато не мирише на лайна от пречиствателната станция на "Софийска вода" наблизо! Познавах и игуменката, Бог да я прости, баба Злата - правила съм на два пъти интервюта и репортажи за нея и манастира. Ходя често там, обикновено в ранна пролет. В почивните дни и по празниците обаче се вият големи опашки - заради чудотворната икона на Свети Мина и заради светената вода. Последно ходих като бременна , около 7-мия месец може би, с мъжа ми. Като напръскаш Данаил със светена вода, ще вземе да стане кротко херувимче! Joy Joy Joy   А иначе наистина по пътя натам има много щъркелови гнезда, а в двора на манастира по дръвчетата хората си връзват мартеничките, като преди това са видели щъркелите.  И за това се молят stork-boy stork-girl жени, които нямат деца.

Ние с Мишето се разхождахме 2-3 часа, въпреки че се опитваше да вали. Времето беше меко и приятно. Целувки на всички и хубава вечер! Laughing                 

Общи условия

Активация на акаунт