Ще чакам с нетърпение
и всички ми повтарят, че сега съм заприличала на човек, мъжът ми - че съм сочна и съм секси
от нас с димана
да готвя че свеки ми идва на гости 

А какви марки са хубави? Виждала съм само на Фишър Прайз, харесват ми, ама като нямам никакъв опит с подобни артикули разчитам на съвет. 

), но така и не ми допадна нито една от тях - все нещо не беше както трябва. Та като се наложи да купуваме се сетих за Пукито, но тя все пак е комбинирана и е по-голяма и тежка от сегашната, та надделя решението да вземем лятна, която все пак да се пригоди и за пролет, есен и зима - чувалче, дъждобран и т.н
А иначе и аз си чакам подаръчето! 
, по китайския съм заек (някъде го пишат котка).Аз също любителски се занимавам с астрология ,чета разни книжки,супер интересно ми е.Даже бях писала на Иван Станчев да ми избере най-оптималната дата за раждането на моя бебок (понеже бях с планирано секцио) и според него датата беше 24.11.,но моят бързак Вики не дочака тази дата и се роди на 22.11. 

Гласувайте за нас ... Радина и Теа 

Хайде сега приятно курмуване, а за листовките едно голямо ЧЕСТИТО 
Много ме кефиш
Хайде вече да се оправяш, че и ти се измъчи покрай това кърмене. 
ще вземем да го вземем присърце....после няма да спим....

Така че много внимавайте като пресичате, има много безотговорни шофьори, на които не им пука, че си с количка с бебе!

и после