Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • София
karil , такъв подарък никой никога не ми е правил.
 Ще чакам с нетърпение

# 61
Karil, oтворих първата страница на тази тема, веднага ми се наби на очи стихотворението и много ме изкефи, от днес започвам да събирам всяко стихотворение което напишеш. Супер си,мацка  Hug  smile3525
Сега продължавам да чета,че цели 4 страници има Simple Smile

# 62
здравейте и от мен,
карил от днес ставам най-досадната във форума, ще пиша до дупка, че и аз стихче чакам Mr. Green
цвети честит взет изпит. айде сега като се пуснеш по софийските улици, после - Формула1.
честити мини рд на съкровищата, ощастливили мамите си днес.
уф днес бая хора се изредиха в къщи да носят мартеници и подаръци на малката и тя нямаше време да дремне милата. то бива бива ангажименти амааааа .... та чак сега изтощена, но щастлива от многото мачкотене заспа блажено.
лайтблу напълно те разбирам мила - за това как се чувстваш некомфортно в тялото си, въпреки че всички се опитват да те убедят, че прекаляваш.аз съм 155 см. и си се харесвам 40 кг. и това си е. сега като съм 48 и се чувствам ДЕБЕЛА Tired и всички ми повтарят, че сега съм заприличала на човек, мъжът ми - че съм сочна и съм секси Embarassed, ама аз като се харесвам 40 кг. как да ме убедят. и постоянно мрънкам, а другите все едно и също - престани да се тормозиш... ама няма да мирясам поне до 43. сигурно ще раздразня някой ама като си се харесваш на едни килограми няма как да почнеш да правиш компромиси, щото видиш ли другите мислят че си ок.
дени все се каня да те питам - педиатърката преглежда ли главичката на Теди как се затваря фонтанелата, та да предполага начален стадий на рахит. щото от едно потене не може да реши. и не се давай на мъжа си - ти най-добре знаеш какво е най-доброто за детето.
а за това захранване - в хиксова ситуация съм. педито ни препоръча да почнем след 4 мес. със сокчета - морков първо, ама Димана не ще да пие течности та не знам как ще пие сок?
зарибила съм се по един сериал Heroes и сега ще пусна да изгледам една серийка, че оттавна не е било така спокойно и тихо в къщи.
много  Hug от нас с димана

# 63
Здравейте сладуранки!
jenny_b, дано се възстановиш бързо!
Цвети, браво на теб за изпита!
Разгледах снимките ви без кореми. Всички сте мнооооооого красиви!
Карил, ти си върха!!! Надявам си и за мен да има едно стихче. Аз влизам рядко, но не чак толкова рядко.
А за зодиите - близнаци! Асцедент - дева. В годината на коня. Така като гледам май аз съм единствения близнак за сега.
Хайде за сега толкова да бягам да   food002 да готвя че свеки ми идва на гости  Joy
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ!
Лек ден на всички!!!

# 64
Цвети, браво! Май и Неда ти е стискала палци, а?  baby_neutral
Аз съм за парка Заимов и най-вероятно ще отида там. Да се затварям в някакъв си мол баш на Баба Марта, не ми е кеф... Пък и утре го дават за София да достигне 14 градуса.

Жени, оправяй се бързо! Hug

Карил, какви стимуланти за настроение употребяваш, а? Joy Joy Joy

Кой ще прави хороскопите, а? Да се запиша. Карил вече е ясна - тя ще ни прави портрети в стихотворна форма...

ЗА БИБИТЕ - Мишето е на NUC от самото начало. Съобразени са с небцето и ченето, имат физиологична форма и също имитират майчиното зърно. Но напоследък ги плюе, за да си налапа пръстите или цялата ръка. Все пак, когато се приспива, го прави с биба.  baby_neutral

# 65
Благодаря на всички за отговорите за херпеса на мама - тя започна да се маже с Индекстол и ще ползва маска като идва в къщи.
Мами, имам ново питане - смятам да купя на Марти бънджи и люлка, но нямам никаква идея от каква възраст може да се ползват newsm78 А какви марки са хубави? Виждала съм само на Фишър Прайз, харесват ми, ама като нямам никакъв опит с подобни артикули разчитам на съвет.
Цвети, честито!!!

# 66
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте   bouquet

Цвети честито   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

За количката - тя Цвети е написала магазина - Малечко. На моята количка освен това дръжката й може да заема различни положения - по-високо, по-ниско, коша е голям и събира доста. Аз мислех преди да родя още да си купим и ние Пуки на Чиполино, но се оказа, че се сдобихме с три колички от приятели, едната е Бевърли на Чиполино (много ми е тежка и огромна  Sad), но така и не ми допадна нито една от тях - все нещо не беше както трябва. Та като се наложи да купуваме  се сетих за Пукито, но тя все пак е комбинирана и е по-голяма и тежка от сегашната, та надделя решението да вземем лятна, която все пак да  се пригоди и за пролет, есен и зима - чувалче, дъждобран и т.н

Днес накупих мартеници - цяла торба, взех и за утре за срещата. Впрочем аз предпочитам да си остане срещата в Мола, защото все пак има място за преповиване на бебета, а и казах на Вики, че ще свърша една работа вместо него в НОИ

# 67
Здравейте мамчета и бебоци!!!
Първо искам да ви благодаря за пожеланията за вчерашния ми рожден ден и да ви почерпя,макар и ден по-късно.Вчера направих няколко опита да се включа при вас,но моят Вики ми "подари" един истерично ревлив ден,и всеки опит да седна пред компа завършваше с неистови писъци.
 smile3514
Та да ви е сладко!!!

Цвети,честито!Безпроблемно и безаварийно шофиране!!!

Karil
,страшна си!Жалко ,че стихчето за свекито не го публикува по-рано,докато мойто свеки беше на гости.Щях да и го прочета с удоволствие,защото щеше да открие себе си в твойто бивша свекървещица. Joy А иначе и аз си чакам подаръчето! Wink

За протокола хороскопски:аз съм риби с асцендент риби  Animal Tropical Fish   Animal Tropical Fish , по китайския съм заек (някъде го пишат котка).Аз също любителски се занимавам с астрология ,чета разни книжки,супер интересно ми е.Даже бях писала на Иван Станчев да ми избере най-оптималната дата за раждането на моя бебок (понеже бях с планирано секцио) и според него датата беше 24.11.,но моят бързак Вики не дочака тази дата и се роди на 22.11.
Ако някой иска да му изчисля асцендента си или иска да разбере положението на планетите в неговия хороскоп,нека ми пише датата,часа на раждане и градът,където де е родил.

# 68
Цвети честито! От 11-ти съм на щрек! Grinning

karil, да знам си аз целия на тати мяза бебчо! Мама е простирала примерно явно във важния момент! Heart Eyes

karil страхотна рима спретна ти завчас
очаквам стих за дребния (dreben78) в захлас!

Честито на майчетата и бебчовците празнуващи днес!   bouquet

Бебчо сега гука в столчето, ние обичаме да гукаме на полюлеи и нощни лампи, много са на почит при нас ! Joy

Сега се връщам от хирург цепиха ми един забрал палец, ох ooooh!

Леле, че е хубаво бебчо се смее вече с глас! Heart Eyes Joy

# 69
Мамиииии, имам нужда от вашата подкрепа, тоест двете с Теа се нуждаем от това.Публикували са ни снимката в списание "Мама" и се борим да спечелим конкурса за лице на корицата за месец юли.Разчитаме на вашите гласове, МОЛЯЯЯЯ ПОДКРЕПЕТЕ НИ  Praynig Гласувайте за нас ... Радина и Теа  Simple Smile
Гласуването е по е-мail : mama@mama.bg ... изпращат се трите имена и ЕГН-то на гласуващия.Гласува се само по веднъж, срок - 12.03

ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРИМ   bouquet
Конкуренция ни е една мама от януарките  newsm78

Цвети, знаех си аз, че ще го вземеш  Wink Хайде сега приятно курмуване, а за листовките едно голямо ЧЕСТИТО  Simple Smile
Карил, ти направо бъкаш от идеи и кипиш от енергия  Hug Много ме кефиш  Mr. Green
Жени, направо ми се доплака като прочетох  Cry Хайде вече да се оправяш, че и ти се измъчи покрай това кърмене.

# 70
чакайте да ви кажа нещо важно!!!
За женския празник и в ЖЕНСКИЯ МЕСЕЦ - МАРТ, ще посвещавам по едно стихче на всяка една от вас, може и по две, три на ден, за да има за всички!! Естествено, ще го карам по номерацията на по-често влизащите във форума...
Само ако понякога иронизирам, или се майтапя да не го вземете присърце, вече знаете че имам ТЪНКО, а не дебелашко чувство за хумор ...така че надявам се да няма обидени  bouquet

Идеята ти е супер, само Фнимавай да не иронизираш много лъвиците, че нали знаеш кви сме обидчиви, hahaha ще вземем да го вземем присърце....после няма да спим.... Joy Joy Joy

# 71
masha и ние сме само с NUK и сме мнооого доволни, само каучукуви ползвам, те са радлени просто от 0-6 и от 6 нагоре месеца и всичко е много просто и удобно!

За количката, ние сме с GRACO и съм много доволна, маневрена и лека е!

Mina и моята свекърва беше с херпес и просто не й давах да целува бебчо и винаги да си мие ръцете, честно казано за маска тогава не се сетих, мина й преди месец, на бебчо нищо му няма!

Приятна вечер от нас! Party

# 72
  • София
Честити месечинки на всички бебчета,които празнуват днес  newsm51 !!!
 smile3501 ЦВЕТИ !
Karil ,наистина са страхотни твоите стихчета-продължавай все така да ни радваш  Kissing Heart
За зодиите-аз съм козирог,а по китайския дракон.
Момичета искам да ви питам отвиват ли се вашите бебчета по време на сън?

# 73
Цвети, честито smile3501
Аз пък днес имах неприятно изживяване. Тръгнах да пресичам с количката една квартална уличка и видях, че доста отдалече идва кола. Когато бях по средата на улицата, видях, че колата лети със страшна скорост и е много близо до тротоара, така че да не мога и да избързам да мина пред нея. В последния момент спря, след като и аз бях спряла по средата на улицата. Само като се сетя и пак цялата се разтрепервам. Sad Така че много внимавайте като пресичате, има много безотговорни шофьори, на които не им пука, че си с количка с бебе!  #Cussing out

# 74
  • на странно място ......
Цвети, честито безавариино каране ти пожелавам!
Карил /b] я каква си стихоплетка, продължавай в същия дух ще се намери някой да те издаде сигурна съм!!
lightblue имаш глас от мен  Peace
bubulina77 моята Диляна се опитваше да се отвива, но аз си подвивам одеалцето под матрака и вече не успява, най-добрият вариянт е да си купиш чувалче там отвиване няма

Искам да благодаря на мамите които предложиха препарати за чистене на петна утре отивам в Метро и ще избираммммммммм  newsm71 и после  wash
Catty и ти внимавай друг път, че е много страшно по улиците като на война е аз много се пазя а колко ме е страх само аз си знам, не се притеснявай всичко се е разминало   bouquet

Чао и лека вечер от нас   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт