Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  Catty,изтръпнах докато четях какво си преживяла Confused-ужас!Радвам се,че всичко е наред PraynigНаистина,много внимавайте!Аз винаги правя "път" на минаващите коли,защото ако аз не дам предимство......едва ли някой шофьор ще се сети Sad-откакто се разхождам с количка,ми прави впечатление,че любезните и досетливи водачи са твърде малко....което е жалко....Като бях на гости на моята приятелка в Испания,едно от нещата,които ме очароваха  е предимството,което ВИНАГИ се дава на майките с деца-дори и да се спрат две майки насред платното да си говорят,колите ги чакат/е,това вече е прекалено,де Wink/ да се наприказват Laughing;намалят скоростта още отдалеч,щом видят детска количка!
 Бубулина,София много се отвиваше нощем,но откакто я "усмирявам" в спално чувалче,не я мисля вече Wink
  Карил,знаех си аз,че ще има изненади от теб по повод празника Grinning-чакам с нетърпение!
  чакам предложения за нова фризура 4470 Wink
  Лайтблу,вече имаш глас и от мен PeaceЩях да те питам-действа ли ти крема на Биотерм,какво стана newsm78

# 76
Lightblue, а може ли от един мейл трите имена и ЕГН-то на различни хора- иначе аз имам 4 мейла- от нас си с 4 гласа Simple Smile

а какво става със срещата- аз честно казано предпочитам парка (то нали аз го предложих, де) а и ще бъда сутринта в Шейново- но ако повече мами дойдат в МОЛ- а ще дойда и аз там- така че казвайте!!

# 77
  • sofia

А за зодиите - близнаци! Асцедент - дева. В годината на коня. Така като гледам май аз съм единствения близнак за сега.
И аз съм близнак, асцедент - неизвестен и като гледам сме набори  Grinning
Цвети, честита книжка.
Жени, оправяй се бързо. Кръстницата на Бобо беше така (непрекъснато възпаления и Т). То в такива случаи кърменето си е зор, не облекчение, за майката.
lightblue, от мен и мъж ми имаш два гласа  Grinning

# 78
  • София
Ние с Клюки се уговаряме за утре да дойдем, но предпочитаме в Мола, щото е по-близко до Метрото...

Мами, как се изразява кърмаческата стачка? Чудя се какво и става на Йоана вече две вечери.. в момента в който я сложа на поза кърмене, почва неистов рев и пищене... Чак след половин час ревове успя да се доближи до зърното и да засмуче...

А през деня нищо и нямаше днес, но последното кърмене пак така ми направи, явно вечер стават проблемите...

Предната седмица я харнихме с биберон, защото бях по лекции и зипити, но това беше веднъж дневно... не знам какво става... дали не се отбива???? Мъчно ми е за детето като пищи..не знам какво да правя...

# 79
Лелееее, мами, днес сте много активни в писането... Simple Smile Ние цял следобед мааме гащи със синковеца 1stroller ...ама по обяд като пекна едно слънчице   Nature Sunny
Цвети, браво! Peace Пожелавам ти със същата лекота да вземеш и кормуването! Simple Smile
eli mama, тя педито всеки път го проверява и все казва, че всичко си му е наред...май заради изпотяването на ръчичките и крачетата "препоръча" морската сол... Crazy
lightblue, само имената ли да напишем?!? Иначе имаш два гласа и от нас! Успех! fingerscrossed Няма да се даваме на януарките, я?!? Twisted Evil Може ли да видя някъде кандидатките в Интернет? newsm78 Аз влязох в страницата на списанието, но открих само условията за участие в конкурса... 4470

Спокойна вечер! lovekiss

# 80
  • София
Днес бяхме на консултация. Равносметката е 6500 кг, 62 см. Май доста обре си хапваме. Чак педиатърката пита дали се дохранваме с АМ, имайки предвид постоянните ми проблеми  гърдите.
Пускам малко снимки на Ники на 3 месеца
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2290648
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2290652
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2290650
Жени, обади ли се на Стоименов. Навярно ти е препоръчал Рефригеранс. Купува се от ветиринарната аптека и е страшно ефикасен. Той единствено ми помага като вдигна температура. Не знам как едно кравешко лекарство действа така, ама единствено то ми смъква температурата.
Карил, досега не сме имали възможност да се запознаем, може би на някои от следващите срещи, но Кога да чакаме твоята стихосбирка на пазара Grinning. Абе, страхотна си.  newsm10  (между другото ти се подмазвам, пък дано и до мене да стигнеш)
Цвети, честито!!!

# 81
Karil, невероятна си в римите   Hands Clap А също и в изписването на илачи против всякакви болежки. На мен много често ми излизат херпеси и действително Индекстол е най-ефективен в такива случаи, а съм пробвала какво ли не. Също намерих и твой пост за Нормофлора, определено вече ще се допитвам до теб, а за таксите ще се разберем  Wink

Цвети, честито  newsm10 
Аз като си спомня след като взех книжка, моя татко (лека му пръст!) искаше да го повозя. Нищо не каза, но след това ми уреди още 10 часа кормуване при свой познат  Mr. Green Е, сега много мои познати казват, че чувстват супер добре, когато ги возя, но пък това возене на татко никога няма да забравя!

Мами, как се изразява кърмаческата стачка? Чудя се какво и става на Йоана вече две вечери.. в момента в който я сложа на поза кърмене, почва неистов рев и пищене... Чак след половин час ревове успя да се доближи до зърното и да засмуче...
Фъстъчка, стачка е, Габи също ми прави номера и след като суче 5 мин започва да се пъне и плаче. Дори си помислих, че още не са минали коликите. Обаче като я дръпна от гърдата и се успокоява. Снощи и днес съм я кърмила на 4 крака наведена като кученце над нея, за да суче.

Снимките ви са страхотни момичета, а още по-интересно е това, че са от различни краища на света. Това също е идея да слагаме снимки от интересни места, които сме посетили (разбира се, без да е задължително да са от чужбина)

Лека ви вечер, дано да спинкат бебоците  smile3524

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 21:45 от chapelita

# 82
един спешен въпрос-днес ни сложиха пентаксима-първи прием-сега мога ли да я къпя или не трябва? newsm78

# 83
един спешен въпрос-днес ни сложиха пентаксима-първи прием-сега мога ли да я къпя или не трябва? newsm78

24 часа не. компрес с реванол+спирт на крачето, за да не стане бучка  Peace

# 84
Да, това е стачка. Марти от известно време престана да ми ги врътка тези номерца, но в чудо се бях видяла като на последното хранене се дърпаше, неистово плачеше и едно хранене се проточваше 40-на минути. На всяки рев му слагах биберона, изчаквах да мине малко време и пак му предлагах гърда. Или сменях позата - детето почти легнало, а гърдата да е вертикално над устичката му. Абе, с повече настояване се отказа, ама голяма мъка ми беше. На едно хранене поне 5-6 пъти му давах и вземах биберона.

# 85

На мен ми казаха, че мога да го къпя, но аз пропуснах...а комрес с риванол не съм му слагала...само ако се наложи... Peace На втория прием обаче го изкъпах и нищо му нямаше... Simple Smile

# 86
Да, това е стачка. Марти от известно време престана да ми ги врътка тези номерца, но в чудо се бях видяла като на последното хранене се дърпаше, неистово плачеше и едно хранене се проточваше 40-на минути. На всяки рев му слагах биберона, изчаквах да мине малко време и пак му предлагах гърда. Или сменях позата - детето почти легнало, а гърдата да е вертикално над устичката му. Абе, с повече настояване се отказа, ама голяма мъка ми беше. На едно хранене поне 5-6 пъти му давах и вземах биберона.

От вчера и на мен Сашко ми го прави тоя номер, но само на болната гърда. А тя пуска мноооого. Но не се дави от нея, ама си иска другата или бибка. А иначе го забелязвам, че след баня заспива след като задължително похапне малко, дори преди това да е ял пак.. и после бибка и така докъм 12 Simple Smile

# 87
  Жени- и Ивайло беше така докато имах бучка-не им харесва кърмата през това време.Знам как се чувстваш и съжалявам ,че няма да се видим утре.
Ние днес на консултацията  се оказахме 7.300-66 см ама моя поспаливко голям му е кеф в кабинета.Само се лензи на лекарката.За хриповете в нослето-нормални били и на 14 март сме на ваксина-а детенцето си хрипа и то ужасно.....
  Айде мацки до утре кой колкото мартиниции има да ги взима:)целувам ви

ООО забражих-питах педи за МЕРЦА-всички можем да пием дори и да кърмим даже било много хубаво.Аз съм доволна от него всяка година го пия по3 месеца и съм много доволна.АЙДЕ ЛЕКА

# 88
един спешен въпрос-днес ни сложиха пентаксима-първи прием-сега мога ли да я къпя или не трябва?
На мен педиатърката ми каза, че мога да го къпя и след двата приема съм го къпала  newsm78
Фъстъчка, според мен не може да се отбие толкова малко бебче. Май всички минават през такъв период. Когато Ян стачкува успявам да го накърмя само след като току-що се е събудил. Трябва да е сънен. През останалото време няма как да го излъжа. Когато стане много нервен, го приспивам с бибата и чакам да се събуди. Иначе казват, че помага кърмене на тъмно, смяна на позата...

# 89
  • София
Мами, много мерси за отговорите!!!

Сега ще пробвам вашите техники!

Общи условия

Активация на акаунт