Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте !

Цвети, честито за изпита!

Фъстъчка , това определено е стачка, дръж се и това ще отмине, но се иска търпение  Peace

Karil, идеята за стихчетата е страхотна! Ще чакаме с нетърпение  Hug

lightblue, имаш и два гласа от нас!

Между другото има и още бебчета в този брой на списание МАМА от ноемврийчетата - ние сме в рубриката от 0 до 6 месеца със снимка от 1-вия месец, а разконспирирах и Сашко на Жени, както и Ема на Гадамер в рубриката Добре дошло, мило човече...

Е това от мен за сега! Лека и спокойна нощ!  Hug

# 91
  Мдаааа, той и Бу ми го врътка тоя номер от известно време  ooooh!! Най ми е лесно да го кърмя, когато сме легнали или когато е сънен! Проблемът е, че като сме навън немога да ги прилагам тия техники и имам чувството, че почти нищо не си хапва  Tired!
  Цвети, честито! Хайде сега да си без грешка и на кормуването  Peace! Иначе и аз предпочитам парка пред Мола, щото с 306 мога да дойда и с количката, а до Мола само с кенгуруто и ще ми се откъсне гърба и кръста  ooooh!, ама нали искам да ви видя  Rolling Eyes!
  Ради, днес те видяхме с Мариянка в списанието, ама докато те похваля, ти вече беше писала! С мъжо ще гласуваме за теб, споки  Peace!
 Мацки, видяхте ли репортажа за четиризначетата в Добрич? Заченати по естествен път, а майката и таткото имат едно 2 годишно момченце и сега още четири момченца  Mr. Green! Мъничките мишки, бързали да излязат и са толкова дребни  Heart Eyes! Дано ги спасят всичките  Praynig!
  Креми, ама той Ники много е пораснал! Браво на него! Страшни бузи е направил  Hug! Има ли полза от капките?
  Жени, дано скоро се оправиш  Praynig!
  Хайде, лека нощ и до утре   bouquet!

# 92
Аз съм за МОЛЛ-а!!! Защото се опасявам, че в Заимов ще духа, ...макар че парка ми е доста по-близо!
след малко ще гласувам, че досега къпах, и т-н..
Мами, много се притеснявам, че ще пропусна някоя от вас в стихоплетството, пък и мисията е доста сложна, защото -лесно е с тези които съм виждала и познавам по-подробно! Ама тези, които не съм запомнила с нещо специфично\с извинение\ ще трябва да им се ровя в предишни постове, да им търся снимките...за да си създам верен образ за личността... Mr. Green Mr. Green
Абе, кво си мислите вие ..то Thinking ooooh!това си е доста сериозен труд... Crossing Arms

# 93
Фъстъчка, точно днес си мислех, че много мами на мое място отдавна биха се отказали да кърмят- Неда стачкува вече повече от месец и половина- през деня ту имаме проблем, ту не! когато имаме я кърмя или когато е полузаспала- примерно приспивам с биба и после й давам, или когато още не се е пробудила. А когато е будна и не й се спи само в движения- обикалям и кърмя- като гледам гърдата да е вертикално на устичката- ако сме на вън няма и помен от стачка- дано премине при вас бързо, че си е голяма мъка само да се надлъгвате...

Това списание май ще трябва да си го купя Simple Smile

Карил, сигурна съм, че каквото и да напишеш никой няма да ти се разсърди, стиховетети ще бъдат също толкова хубави, колкото и останалите- това със свекървите уби рибата!!!

Понеже аз внесох смут в редиците на срещата- за да не става объркване- нека остане в МоЛ-а- обаче моля ви- следващия път като грее слънце никакви сгради!!!

# 94
Аз малко по-рано...но утре не знам кога ще се добера до комп.

Честита Баба Марта на всички ноемврийски мами и бебета!
Да са здрави, румени и засмени!

# 95
Мишенце - някак ми се иска този път майчинския ти инстинкт да греши... и да нямате проблем!  Hug Мисля и аз да потърся такава биба - на МаМ - досега съм предлагала на Авент - 0-3 м., и на Дисни - за след 3 месеца... с еднакъв неуспех! А, ето една снимка с бибата на Дисни - заспа с нея в устата омаломощена след около 20-минутен протестиращ рев...

Много се надявам да си права. Но...тая вечер Ники е с висока температура. Смъкнах я засега със свещичка ефералган, дано да не се вдигне пак през нощта... Какво ли може да е?

За бибите - опитай и на Нук, повечето бебета много я харесват, а и е ортипедична. Бобо след 2-3 пробвани биби, си хареса Нук от първия опит.

# 96
  • Ботевград
ЧЕСТИТ 1-ви МАРТ МОМИЧЕТА!

Баба Марта носи и закача мартеници, защото така:

- ви пожелава здраве и любов

- надежда и усмивки

- веселие и мечти

И не само обещава, но и изпълнява. И да се разсърди, ще е за кратко.

От все сърце Ви желая здраве, късмет, пролетно настроение и много усмивки!

# 97
 Hug Hug Hugзавесата се вдига ... bowuuи КАРИЛ пристига...
В тази златна ситуация ...ЕТО МОЙТА презентация... bowuu bowuu bowuu

Първа част!
 Почвам с Цвети - Евроком\втория заветен дом\
Таз мадама покровителства,
ноемврийското съжителство.
Пред Европа ни представя! Да е жива, да е здрава!
С бате Ран и Неда- цвете...Хубавичко помислете!
..някой има ли претенция да и бъде конкуренция???
Роси74
Във науката сме чули, има вечни сомнонбули.
Роси доста е във крачка, просто знае как се бачка...със акъл
И надарена, с двечки кукли позлатена..
Ха, решете с таз жена не е ли туй добра съдба?

Мерелин
Червенокоса си фурия!!! Страхотна майка и жена..
Със слънчевата НИЯ...и с други хубави деца.
От дом на дом със пълни шепи раздаваш на света любов
ТОВА си ти - вълшебно цвете..
усетило душевен зов!

Клюки
То бива, бива сексапил...
ама това е трудно да се понесе
Блазе на мъж ти кЪт се е женИл...и кът решил е да те отнесе...
Със мъжка рожба щом го надари - представям си...
Проблем!
Ще вземе лагера да ти стопи...и догодина ...пак с корем...

benighted
Ти си истинска Лъвица
Със теб уцелих аз шестица!
С форума ме запозна..
в болницата като в дом, всъщност беше як купон..
Бу и Дани ...още там-
са приятелчета- знам!!!
Вече никога обача този праг да не прекрачим...
С трима хубавци не с двама - ТИ си истинска жена и Мама!

ЕЛИ мама "дебелее"...много са 43???.БЕло флагче ще развее..
Боже, боже ..кви жени?
Там във Варна сте дружина с Вени, Роня, Ейнджъл, ей!
И със фитнесова Мина,
Хей, моренце ти здравей!
Тези мацки - чета морска,
тръгват в Парка в строен крак! Предизвикват завист хорска..
Зеленее всеки враг!..
Ивиче
Цяла музика и цвят..Цитрус ..с аква аромат! Тя - за Терпсихора - дар!
има нашия ОСКАР!
Жени- мама на добричък
малък, ала атлетичен..Все перпуска във галоп...даже туй е бавен ход..
С циците в неразумение
Жени, мъъъъъъъъничко търпение...
Ще ти мине най- подир...Има точен елексир!-
тати да те масажира . АМа просто бееееееееез да спира!

Григ
Със чалгата - на ТИ. Издокарваща звезди!
Ала те кат кухи лейки,
не се чаткат - големейки,
че е ГРИГ звездата НАША..
а пък ТЕ- яяяяяяя -там на паша!
Пам, писана и хитруша,
бебка достичка да слуша, че и двете - манекенки.
скоро дънките ще менкат.
И със дълъг бедър дръзко,
всичко мъжко ще натръшкат!
Деничка. Заралийка си изписана,
всички "Мис -ове" ти давам.
С мечо Теди си улисана, но така не става..
Щото сладка ис бонбона..и се вземай във ръце!
Теменужко, незабравко! Имаш моето сърце!
Буболина. Катеричка къдравелка
нежничка като перце..
Няма ти да станеш "лелка", Ще останеш вСЕ ДЕТЕ!

Лайтблу. Е, те това е друга класа..
мирише ми на ...кадифе.
Неустоима за мъжо си ...страстна! и силна - СУТРЕШНО КАФЕ!

Къде Болярката се губи..СОФИ ми липсва нещо пак?
Щом появи се - пърхат пеперуди, а щом запърхат, туй е знак..
Че в сините очи дълбоко..
ще се накиснем..
ех, че е жестоко!

# 98
  • София - Дианабад
Хайде и аз да драсна преди да съм си легнала.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА НАЙ-ХУБАВИТЕ МАМИ И БЕБЧЕТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!
Ето и едно стихотворение:
Баба Марта бързала,
мартенички вързала
бели и червени.
              Първом на гората,
              да растат листята.
      После на градините -
      да цъфтят гиргините.
А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартенички чудни -
да са ранобудни,
да растат засмени.                Йордан Стубел

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ! ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ!
Карил, така ме вдъхнови със стихчетата, че вместо да пиша теми, изчетох на един дъх форумската ни темичка Mr. Green. Няма какво да ти казвам, просто си невероятна Peace!
Цвети, честито! Със същата лекота да кормуваш!
Лайтблу, и аз те видях, но докато се добера да напиша, и ти вече си написала. А коя е януарката, ако не е тайна? Дано да спечелите и през юли да ви видим на корицата! Видях и Мариянка и Жени, нас също ни има, Алекс на бебка и бебко сега го видях.
Меги, и София така прави понякога. И аз като Мина предлагам, ако тя почне да се дере, изчаквам малко време, сменям гърдата или позата и така докато не започне да яде.
Жени, оправяй се! Дано мине бързо проблема.
Мами, съжалявам, че няма да можем да се видим. Ние ще ходим в МОЛ-а, но сутринта, ще се видим набързичко с една позната, която има детенце на 1,5 год. и ще се прибираме. Все пак тати трябва да работи, разбирам го. Дано следващия път да стане работата  Peace!
А за дианабадската среща съм съгласна принципно, ще се разберем за удобен ден и час.

Хайде, приятни сънища и Баба Марта да ви върже най-най-сладките мартенички! Mr. Green

# 99
  • София - Дианабад
ЕЕЕЕЕ, Карил, просто си ВЪРХААААААА!!!
Направо не знам какво да кажа, просто усмивката не слиза от лицето ми. newsm10 newsm74 newsm74  newsm26 coolcool Smile

# 100
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ДА СА НИ ЗДРАВИЧКИ МЪНИЦИТЕ И ДА СА ВИНАГИ ЗАСМЕНИ!

Най-накрая изчетох старата тема, че тази седмица бях без комп. И сега всичко в къщи спи и аз наваксах, каква идилия аз в леглото с лаптопа, от едната страна спинка детето, от другата таткото.
Карил, както казва Памбос " ЕВАЛА, СТРАХОТНО". Творбата за свекитата е страшна. Ние в петък заминаваме на гости при свекъра и свекървата, и ако нещо ми докривее твоята творба ще ми даде силички  Simple Smile
Като ви чета, явно и ние сме с такава кърмаческа стачка. Само дето не кърмя на челна стойка. Ама дано не ми свърши търпението.
По темата за зодиите, аз съм везни, а мъжът ми телец.
Иначе за килограмите и аз си имам една мечта - да си вляза в любимите дънки. Засега е мечта. Сега съм 50 кг., забременях 44, преди да родя стигнах 56. Когато мога ще кача снимки.
Цвети честито! Леко и безавариино!
Ето ни и нас като мадама:
http://picasaweb.google.com/nikolovi.bg/21022007/photo#5034400235237756050
Айде лека нощ!

# 101
Честита Баба Марта и от нас с Тошко! Много  здраве,усмивки и добро настроение! Flowers SunflowerНие също преминахме пре тази стачка,на моменти ми идваше да му дам шише но издържахме успешно! :peace:Лаитблу два гласа и от нас!хайде да ходя спа,че малкия човек вече е напред с два часа! Joy

# 102
Ейййй, Карил, направо ме разби  Grinning  Страхотен талант си ти  Hug

Честита Баба Марта на всички малки и големи с пожелания преди всичко за много здраве!!!!

# 103
Честита баба Марта! Да сте бели и червени, като слънцето засмени!

Честити месечинки на Теодор, Борис, Калоян, Катерина, Мила и Мириам!  newsm51
 smile3501 Цвети! Желая ти леко и безаварийно кормуване!
smile3501  Нашата поетеса отново е във вихъра си  newsm10  newsm44  Карил, може ли за 8 март да подаря на  свекито твоята творба??? Моето съкровище понякога проявява чувство за хумор, надявам се, че ще ме разбере...
lightblue, имаш и нашата подкрепа, успех  fingerscrossed
Скорошно оздравяване на болничките  Praynig
Включвам се по-това време, защото малкият ни батко сън не спа за да се закичи с мартеничка. Сега играе и чака с нетърпение да стане време за градина, та да се срещне с Баба Марта лично.
Усмихнат и успешен ден!

# 104
  • Sofia
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Да сте живи и здрави!Малките ни момченца и момиченца да растат здрави и засмяни дечица  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт