Мисля си, че не би трябвало да има опасност, щом е с маска.
Едвам ви изчетох... още от предишната тема наваксвах 3 дена...
Бубалина - благодаря ти! Сватбата беше един от най-щастливите ми дни, през цялото време се хилех, то си и личи де... И не спрях да танцувам, откъде толкоз енергия, не знам
.Карил - страхотни стихотворения!! Както винаги - а това за свекървата направо кърти зидове
.За зодиите:
аз - Везни с асцедент Лъв, според китайците - Тигър,
мъж ми - Риба с асцедент Рак, пак Тигър,
Йоана - Дева с асцедент Везни, иначе Змия,
Гергана - Скорпион с асцедент Стрелец. Страшна работа!!! Мога да се похваля, че много рядко се намират хора, с които да не се разбирам... Разбрана съм
За срещичката - май няма да дойдем, Гери от днес е със секрети от едното оче... Жълти - почнах с лайка и Окацин, до 3 дни трябва да има подобрение каза педито.
Рени - много много ти отива така! Мъж ти да си гледа работата
.Мишенце - не мисля че има нещо притеснително че бебчо не е наддал колкото обичайно... Още повече че е бил и неразположен - и ние като сме болни не сме от най-ящните...
Гергана от няколко дена много здраво се слюнчи, откри си палеца и като го нацели блажено го цока... А залъгалка не ще! Притесних се и пуснах тема в кърмаческия, където пък ме успокоиха... И все пак не ми се ще да свиква с палеца...
Ох, и още нещо щях да пиша, ама Гери мрънка и забравих...
Ред.: Цвети - давай, ние сме с теб! Разкажи им играта на тези от ДАИ!!!
-май сме само трите от Търново-аз,ти и Рали 
-нали ви казах,че ми правят химически пилинг на лицето....та,сега съм на финалната права и съответно изобщо не съм за гледане,дори ходя на козметик като се мръкне,че да не плаша хората по улиците 

....

.