Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Мами, майка ми днес е с голям херпес на устната и при детето стои с маска. Дали може да го зарази по някакъв начин?

Мисля си, че не би трябвало да има опасност, щом е с маска.

Едвам ви изчетох... още от предишната тема наваксвах 3 дена...

Бубалина - благодаря ти! Сватбата беше един от най-щастливите ми дни, през цялото време се хилех, то си и личи де... И не спрях да танцувам, откъде толкоз енергия, не знам  newsm78.

Карил - страхотни стихотворения!! Както винаги - а това за свекървата направо кърти зидове Simple Smile.

За зодиите:
аз - Везни с асцедент Лъв, според китайците - Тигър,
мъж ми - Риба с асцедент Рак, пак Тигър,
Йоана - Дева с асцедент Везни, иначе Змия,
Гергана - Скорпион с асцедент Стрелец.
Страшна работа!!! Мога да се похваля, че много рядко се намират хора, с които да не се разбирам... Разбрана съм  Laughing и това е.

За срещичката - май няма да дойдем, Гери от днес е със секрети от едното оче... Жълти - почнах с лайка и Окацин, до 3 дни трябва да има подобрение каза педито.

Рени - много много ти отива така! Мъж ти да си гледа работата  Crossing Arms.

Мишенце - не мисля че има нещо притеснително че бебчо не е наддал колкото обичайно... Още повече че е бил и неразположен - и ние като сме болни не сме от най-ящните...

Гергана от няколко дена много здраво се слюнчи, откри си палеца и като го нацели блажено го цока... А залъгалка не ще! Притесних се и пуснах тема в кърмаческия, където пък ме успокоиха... И все пак не ми се ще да свиква с палеца...

Ох, и още нещо щях да пиша, ама Гери мрънка и забравих...

Ред.: Цвети - давай, ние сме с теб! Разкажи им играта на тези от ДАИ!!!

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 13:26 от Роси74

# 46
  Танита,трябва наистина да си организираме и ние една среща Wink-май сме само  трите от Търново-аз,ти и Рали WinkАз съм на разположение по всяко време,така че....ще видим какво ще каже и Рали,и ще се срещнем:peace:
  Мина,,не се тревожи,няма опасност да се зарази бебчо-щом майка ти е с маска и не го целува,не виждам начин да се прехвърли на детето Peace
   Качих и аз снимки в новия ни албум Wink,актуална няма да ви пращам,защото в момента не съм изобщо за показ Cry-нали ви казах,че ми правят химически пилинг на лицето....та,сега съм на финалната права и съответно изобщо не съм за гледане,дори ходя на козметик като се мръкне,че да не плаша хората по улиците Laughing,ама -"трай булка за хубост"-ще видим после дали си е заслужавало Confused
  Рени,все забравям да ти кажа колко си хубава с новата прическа-пу-пу Heart Eyes
  Мисля и аз скоро да се подстрижа,че ми писна с тази прическа....нямам идея обаче каква ще ми подхожда-приемам предложения Hug

# 47
Цвети стискам палци!!
Мина,
няма страшно щом е с маска, нека си купи Индекстол и да маже. А има и специални кремчета за херпеси...Като не го пипа\херпеса\, за да не си замърси ръцете, и като не целува бебо - няма как...

# 48
Само се включвам за мъничко да ви кажа, че пак съм с мастит, от вчера. Пооправям се, ама пак по доктори, мамолози, акушерки, цедене... темп. 39.5, треска..  днес съм по-добре. За сега се лекувам с хомеопатични, надявам се да ми се размине антибиотика този път. А днес нямам темп. Айде, стискайте ми палци!! И по всичко личи, че утре няма да се видим на срещата, ама другия път живот и здраве  Praynig

# 49
Тъйй, ето малко снимки и от мен преди бременността: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2288522
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2288523
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2288524

Както бях писала и преди, аз и сега не се чувствам зле в кожата си (имам някакви си 2-3 килца отгоре). Целулитът ми значително намаля, ама малко паласчици имам, дето ме дразнят...Нооо, вярвам, че ще ги пребора и тях  Grinning

Жени, мила, измъчи се ти...Бързо оправяне ти пожелавам  Praynig

# 50
  • София
Е мацки колкото и да ми е криво като влезна във форума и всичко ми минава. Карил   НЕНАДМИНАТА СИ!!! Гледам, че и Клюки се опитва да стихоплетства Hug

Дари мерси за предложението някой път ще се възползвам. Ти 1978 ли си родена щом си кон? Не че неможе друга година да си, но аз съм тази та затова. По този повод Роня и Вени май се интересуват от астрология или греша? Аз миналата година се бях запалила покрай една колежка, която ми даде доста книжки и успях да си направя хороскоп за 2006 г., в който сполед положението на Луната, лунните възли, асцендента ...ми излизаше, че до омя рожден ден ще забременея и след един месец това беше факт. Правих и на кумата ми и тази година април и тя ще ражда. Абе има си доста верни неща да знаете.

А идеята на Тали доста ми допада. Трябва да я реализираме дианабадките.

И да ви кажа какво ми се случи. Излизаме наобяд с количката, но на асансьора се сещам, че съм забравила одеалцето и се връщам, но не можах да си отключа вратата. Опитвах, опитвах, опитвах...нищо не става. Направо се изплаших и добре, че баба ми и дядо ми живеят и те в Дианабад и имат ключ. Отиваме с Митко до тях, но няма никой. Ужас започнах вече да си мисля откъде да ходя да купувам шише, биберон и АМ и да ходя в някой съсед да преварявам вода за манджата на малкия. Имаше още време дотогава, но знам ли. На всичкото отгоре патката му с патка си е забравила телефона вкъщи и няма как да се обадя и на мъжа ми да взима едно такси и да се прибира, за да пробваме неговия ключ. Направо ми се дорева. Аз един път забравях ключа от вътрешната страна и седях 2 часа на площадката по чехли, но този път бях с детето. Добре, че баба ми се прибра скоро, даде ми не йния ключ и с него успях да отключа. Незнам какво му и на моя newsm78, но ми мина всякакво желание за разходка, а и духаше и след 1 час висене пред блока си влезнахме.

Е това е моята одисея. 

Ох щях да забравя - Марианче количката много ми харесва. Откъде я взе, защото и аз мисля да купувам лятна и най-вече лека. Гледах за 295 лв. на Peg Perego. Хубава беше и много лека и тя 5,5 кг., но няма чувалче и няма да става за есента, а и облегалката не пада до легнало положение. Очакват да получат и с чувалче, но цената ще е към 360 лв., а тази определено излиза по-евтино.

Хайде мацки спирам и лек ден.

# 51
здравейте, мами! ПЪрво ви благодаря за стискането на палци, защото не направих нито 1 грешка и сега вече трябва да внимавате като пресичате улица, че ще караааааммммммммм- но това след 11 март, защото дотогава усилено ще гледам филми на феста!!!

Мами, ако времето е така прекрасно и утре искате ли да преместим срещата в парка Заимов или да се разберем- грее слънце- парк, не грее слънце- МОЛ , но ако искате за да няма обърквания- може да си остане както си е Simple Smile

и за да вдъхна увереност на мамите, които не се чувстват добре със сегашните си килца - вижте ме на какво приличах седмица преди раждането на Ран Цветина като гуца а ето ме и 11 месеца по- късно

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=108395&photo=71

Мони, количките на Нео Нато се продават в магазините Малечко- междудругото същите, но на Саm са на същата цена- 280 лв

Карил, страхона си!!!

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 16:30 от Цветина

# 52
Мина,
вирусът на херпеса се предава само по кръвен път и при допир, а не по въздушно-капков. Стига майка ти да не го целува и да си мие ръцете (което тя със сигурност прави), няма опастност за бебето.
Роси 74,
Благодаря за отговора! Майчинският ми инстинкт обаче ми шепне че има проблем, и ще го търся. Другата седмица сме на консултация с педи и ще видим какво ще ме посъветва.
За смученето на палеца - аз затова упорствах Ники да се научи на биба. Навика на палеца е изключително трудно изкореним, освен това нанася страхотни поражения на зъбките и захапката. Ники не искаше биба, ама никак. Имам 16 (!!!) различни биби в къщи, докато нацеля коя ще му хареса. Хареса си каучукова биба на МаМ с форма имитираща зърно. Чико имат подобни, но са по-твърди.
За килата не ми говорете, че съм в паника и потрес от себе си. След Бобо закотвих на +10 и не успях да ги сваля, въпреки диетите. Сега съм вече +16 и се чуствам ужасно. Внимавам много какво ям, но...ефект никакъв! Факта че генетично съм предразположена към напълняване ме депресира още повече. Не искам да съм дебелаааааа!

Цвете, браво! Ти си нашата гордост!

# 53
...
 Правих и на кумата ми и тази година април и тя ще ражда. Абе има си доста верни неща да знаете.
...

Аз не съм правила хороскоп, но и моята кума ще ражда април месец Wink... Трето!
А одисеята ти е доста неприятна... има дни, нали знаеш.

Ние бяхме на разходка, вдъхнових се, сега изчаквам Гери да се събуди, да папа, и мисля да вземем каката от градина.

Цвети - честито!!! Я кажи каква кола ще караш за всеки случай  Laughing.

Мишенце - някак ми се иска този път майчинския ти инстинкт да греши... и да нямате проблем!  Hug Мисля и аз да потърся такава биба - на МаМ - досега съм предлагала на Авент - 0-3 м., и на Дисни - за след 3 месеца... с еднакъв неуспех! А, ето една снимка с бибата на Дисни - заспа с нея в устата омаломощена след около 20-минутен протестиращ рев...

# 54
Е ..ние се поразходихме, та ми измръзнаха ушите! ТУк мнооооооооого духа, бах ти сДухания квартал!
Цвети, бравос!!
Това с "гуцата" не се отваря...ама  Mr. Greenпо-добре Mr. Green
мама Мони, посмях се от сърце....

Ужас започнах вече да си мисля откъде да ходя да купувам шише, биберон и АМ и да ходя в някой съсед да преварявам вода за манджата на малкия. Имаше още време дотогава, но знам ли. На всичкото отгоре патката му с патка си е забравила телефона вкъщи и няма как да се обадя
[/color][/b]
 Joy Joy Joyох, ох , ох ...и това с края на разходката е яко hahaha....

# 55
  • София
 Цвети, честито!  newsm01
Друго си е човек да е независим  travel

Мила jenny_b, пожелавам ти скорошно оздравяване.

karil , вярно, че Девите сме артистични натури Embarassed ,но опредеделено  асцедентът силно ти влияе.

И аз съм Дева, изгряващ знак Стрелец, а от китайските съм Тигър

МОНИ , добре, че баба ти се е прибрала по-рано.

# 56
чакайте да ви кажа нещо важно!!!
За женския празник и в ЖЕНСКИЯ МЕСЕЦ - МАРТ, ще посвещавам по едно стихче на всяка една от вас, може и по две, три на ден, за да има за всички!! Естествено, ще го карам по номерацията на по-често влизащите във форума...
Само ако понякога иронизирам, или се майтапя да не го вземете присърце, вече знаете че имам ТЪНКО, а не дебелашко чувство за хумор ...така че надявам се да няма обидени  bouquet

# 57
  • София
Карил смей се ти, смей се ама на мене ми се ревеше и ми идеше да се гръмна #2gunfire

Е голям кеф това със стихчетата. Ще чакам с нетърпение моето!!! И тъй като всеки ден съм на линия трябва да съм от първите, а?

# 58
Цвети, бравос!!Това с "гуцата" не се отваря...ама  Mr. Greenпо-добре Mr. Green

промених го- вече ще се отваря Simple Smile

# 59
...
Само ако понякога иронизирам, или се майтапя да не го вземете присърце, вече знаете че имам ТЪНКО, а не дебелашко чувство за хумор ...така че надявам се да няма обидени  bouquet

Ееее, браво, супер идея! Ще чакам с нетърпение!!! И няма да се сърдя  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт