Любители на котки - Тема 198

• 25 658
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата!

Аз съм с други тегоби и само вие ще ме разберете. Приятелят ми реши да се разделим, та ще трябва да се сбогувам и с две от четирите ни котки. Милите ми момичета... Те са си негови де, ама четири години са това, много ще ми липсват, много. Глезя ги като за последно, ама не ми олеква хич. Единствено ми е утеха, че за тях ще е по-добре, защото така и не се разбраха с моите котки. Пък живот и здраве, като/ако си се върна в България ще попълвам прайда.

# 16
Ех, noragami, за съжаление се случва и това. Дано е за добро и те чака нещо по-хубаво и истинско!
Не ги мисли момичетата, щом обича котки, ще ги гледа добре.

# 17
Ох, мила Нори.
Нормално да ти е мъчно..
Дано е за добро , живота е пред теб, граби с пълни шепи.Hug

# 18
  • Между гори и планини
Всяко зло за добро... Някъде те чакат твоите нови пухени душици.

# 19
Всичко, което се случва, е за добро, Нори! За теб, и за твоите котове. Котаните да се оправят  с човека си.

# 20
Мерси, момичета! Аз ще се оправя, но много се привързах, толкова да са различни от моите и уникални по своему. Надявам се да ги гледа добре. Нямам добри впечатления отпреди да се 'намеся', затова и имах изцяло финансовия ангажимент по всички котки. Един вид като имам претенции, си плащам за тях. Но тъй или иначе се надявам да ги гледа поне малко по-добре от преди, хората се променят Simple Smile

# 21
  • София
Таня, благодаря за темата. Flowers Hibiscus

Нора Hug (това хич не ми прилича на прегръдка, но е такава, голяма)
4г са много... Затваряш една врата и отваряш нова.

Днес разказах на дъщеря ми за Кети и тя се натъжи. После направи албум в гугъл на Хари.

У нас нищо ново. Изчистихме балконите основно и домочадието е очаровано.
Балконът на хола е остъклен и съм една идея по-спокойна.

Един Аш - преди и сега

# 22
Благодарим за новата тема.

# 23
# 24
Съболезнования за Кети!

Аз идват да попитам и какво ви е мнението за това мляко за котки - https://media.dm-static.com/images/f_auto,q_auto,c_fit,h_440,w_5 … s-mlyako-za-kotki - вчера го взех от дм, сякаш им допада.

# 25
Новата тема пълна с облещени котаци Heart
Този Чери много лъскав!
Аз смятах да покажа моя уличен Сивчо как блести, ама Чери ме засрами Simple Smile
Храня го с Happy cat Minkas, както и моите, много съм доволна от козината им.

# 26
Момичета, моля ви, помогнете със съвет какво успокоително да взема, за да успея да заведа Маца на ветеринар! Билковите капки изобщо не действат, а от вчера плаче като си стъпва на задното дясно краче. Яде, пи вода, ползва си тоалетната, но в момента се е скрила в най-тъмния ъгъл на банята. Тя е с характер и явно я боли, защото съска зловещо. На 11 и половина години е.

# 27
Днес Мими от рано започна да заема пози за следобеден сън. През  доста пози премина.

Искам и да се обърна към хората, които хранят улични котета. Сигурно има такива, които следят темата/
Не им давайте цветни гранулки - те не са хубави, не ги ядат, защото имат оцветители и лоши неща. Пример - хора от съседният вход наливат и вода, и цветни гранули за едно малко коте, като си мислят, че помагат. Седят  си неизядени в купичката. Котето седи и мяучи гладно. Минаваме с майка и му сипваме до купичката му (пълна с онези цветни гранули) от най-евтините на пазара, но с натурален цвят и то веднага започва да ги хрупа, сладко, сладко.

# 28
Благодаря за темата!
Господарят на всички създания
https://www.facebook.com/share/p/UaFFwYmaKKfj9K4m/

снимки от моЙте маймуни довечера,надявам се.

# 29
Ахаааа и оплезените се появиха Grinning

flori, метни върху котанка една голяма хавлия, хвани я с нея, сложи я в клетката и я закарай до вета. Явно е спешно, не разчитай на успокояване.

Ani, всички гранули имат лоши неща, по-добре не им четете състава. Оцветените имат оцветители. В нашата храна ако знаеш колко оцветители има, ще се ужасиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт