Любители на котки - Тема 198

• 25 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Днес последен ден на бач 😁, зверски уморена се чувствам, но ще ми липсва Матилдето. Днес беше добре и гласа се е върнал. Оставих 12 пауча на една колежка да я храни с пауче докато е жега, че я има сипана водичка, я не. И едно друго мъниче се завъртя, като сложих яденето, цопна с 2 те лапки вътре и си сбутаха главите с Матилдичка много сладкооо, но не бях с телефона да ги фотна.
Ей го малчо:

noragami, голямо гуш от мен, ще се справиш, момиче! 🤗
Много обичам темата да е пълна със снимки. ❤️

# 31
lusia, защо последен ден на работа? Ти говориш с любов за работата си. И за животинките, които там храним.

# 32
Vanne
Да, да то във всички има лоши неща Simple Smile Но съм забелязала, че безцветните ги ядат повече. Дори и най-евтинките, които копувам за уличните котета. И си ги хрупат Simple Smile А цветните не ги щът много, много.
Иначе каквото остане от манджата - всичко се събира за котетата отвън Wink моята Мими не яде кокали, меса и подобни ... Neutral FaceNeutral FaceNeutral Face

# 33
lusia, защо последен ден на работа? Ти говориш с любов за работата си. И за животинките, които там храним.
Нали утре е почивен ден и става дълъг уикенд.
И аз чакам с нетърпение края на работния ден 😁

# 34
С децата чакаме баща им да ни приеме.JoyJoy
Да пазят тишина в офиса ги занимавам със Фейсбук, гледаме картинки и попадаме на това.

JoyJoy

Днес е шантав ден, поне нещо хубаво направихме с малките. Имам още доста работа, утре се прибираме в задокеанското вкъщи. Вълнувам се и искам да се прибера, зор голям с бебето и котето по летищата, но ММ да му мисли.Joy

# 35
Cardhu, последен защото работя само лятото там. Сменям колегите да си вземат отпуските, т. е. ще се върна чаааак юни месец догодина. От 1 октомври си отивам на другата работа, а в школата вечер не спирам през лятото да си пазя часовете, пък колкото деца дойдат... С няколко думи : работя на 3 места, но са съчетани по 2 работи успоредно. И  да обожавам си работата така е не се оплаквам, но това лято грам не почивах и ремонта ми дойде в повече. Оспамих, ама за това ще ми липсва Матилдето. 😁❤️

# 36

Пресни, пресни.
Благодарим за новата тема Hug

# 37
Маца е със скъсана връзка на коляното на 99%.
Момичета, пак моля за помощ-можете ли за ми препоръчате добра клиника в София, в която да са съгласни котката да остане на стационар за няколко дни за следоперативни грижи? Всичко ще направя за нея, но се притеснявам, че няма да успея да я вкарвам в клетката, особено след рентгена и операцията.

# 38
  • Между гори и планини
Оле, горкото! 😥
Как се е получило? Как се лекува? Операция?
Преди 5 години Чери си счупи крака и му слагаха игли, но той беше много примирен и спокоен, сякаш знаеше, че всичко е за негово добро. Биха му и противовъзпалителни и болкоуспокояващи , и антибиотик. Дори ни дадоха и за вкъщи и се свързаха с ветеринаря в нашия малък град да идва у дома и 5 дена подред да му бие по 2 инжекции. Ние ходим от Елена, чак до Ловеч . Нещо не съм чувала добри отзиви за ветеринарите в Търново, а в Горна Оряховица ветеринарката ми уби коте с грешно лечение.
Не мога да помогна с друго, освен да се моля бързо да се възстанови и да не я боли! 🙏

# 39
Много благодаря за подкрепата! Тя е дебеличка, за което съм виновна аз, разбира се, и много скача из къщи. Вчера сутринта не беше добре, въпреки че вечерта й нямаше нищо, вероятно нещо през нощта е направила.

# 40
  • Между гори и планини
Там където са я прегледали не предлагат ли лечение?

# 41
Предлагат, но в събота ни пращат на рентген в друга клиника. После ще се върнем при тях с резултата. Следва операция, след която ще трябва да я водя няколко пъти. Мен ме притеснява само хващането и прибирането в клетката. Днес беше много трудно и като си я знам каква е, едва ли вече ще ми позволи.

# 42
  • Пловдив
Здравейте отново , момичета!

Наскоро ви споделих за моето коте, което падна и впоследствие почина.
Много тежко се изживява такава мъка, но сред вас открих сродни души , сродни съдби и разбиране. Благодаря на всички ви Hands Pray. Четейки темата се успокоявам и успявам полека лека да продължавам напред. Не е същото без него, търся го постоянно , но постепенно в сърцето ми почна да расте надеждата да се появи ново коте при нас Heart

Съжалявам много за загубата на Кети!

Бих искала ви покажа нашия ангел - Мицуки ( харесахме името в един филм и твърдо бяхме убедени, че един ден така ще се казва нашето коте ; означава бляскава луна, пълнолуние и той си отиде точно на 22.08 , когато беше Супер луната на годината Disappointed Relieved

# 43
Маца е със скъсана връзка на коляното на 99%.
Момичета, пак моля за помощ-можете ли за ми препоръчате добра клиника в София, в която да са съгласни котката да остане на стационар за няколко дни за следоперативни грижи? Всичко ще направя за нея, но се притеснявам, че няма да успея да я вкарвам в клетката, особено след рентгена и операцията.
Златинов. Направи такава операция на кучето ни. Тича, няма следа от травма. За д- р Златинов информацията ми ме е актуална. Той разкри нова клиника. Ще я намерите. Дописвам - Ортоклиника.
Флорицвет, при тази травма не е добре да е свободна. Оставете я в клетката.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 18:20 от Шарлот

# 44
И аз знам, че д-р Златинов е отличен хирург ортопед. На рентген виждат ли се скъсани връзки, сега се замислих... сигурно се виждат.
Успех на маца! Да минава леко и пак да скача като заек Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт