Любители на котки - Тема 198

• 26 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Представям си как се чувства...
Ужасно е. Тя Amy живее в къща май животните са си на свобода. Никой не е застрахован.
Преди много години мъжът ми се хвърли срещу две улични кучета, които хапеха кутре. Спаси кученцето, но беше нахапан, него не го слуша главата по принцип , това нещо никой не трябва да го прави, опасно е. Аз ако бях там сигурно с краката напред щяха да ме изнесат.
Аз имам страх от кучета, защото съм хапана като дете, до ден днешен се опитвам да превъзмогна този страх. Галя куче при първа възможност , домашно или улично няма значение. Голямата ни дъщеря плачеше много като малка като види куче, въпреки че не е имало инциденти. Тя го превъзмогна, за което се радвам.

# 151
  • Между гори и планини
И аз живея на село. Постоянните хора сме малко, но има много туристи. А те на този тесен път понякога карат като идиоти. Моят кошмар са колите. Кучета няма, но идиоти зад волана има.
Беше ми много тъжно за Кети, но тя поне си замина от старост. Когато е така ужасно и без време, травмата е голяма 😞

# 152
  • София
Ужасно гадно е това.
Мен много ме е страх от кучета, затова си и обичам повече котки.

# 153
Аминка, ужасно, Съболезнования! Да почива в мир милата Лъки Cry

# 154
  • Варна
Аминка, много ми стана мъчно за котчицата, много!
За теб също!
Ех, живот! Cry
Тигрето ми е голяма ловджийка. Хубаво де, ама все ми носи да видя на верандата. Даже някой път с метлата махам умряла та пеперуда, примерно. Тигрето след малко пак я носи. Забранила съм гущерчетата. Щом видя, веднага ги спасявам.

# 155
Еех amy_nka💔, много тъжно ми стана за Лъки, но и за теб😭. Това е ужасна трагедия, такъв жесток край за милата душица💔. Моля се и за теб, да успееш да преодолееш ужаса, който изпитваш в момента🙏💕💕💕.

# 156
  • София
Здравейте! Подарявам женско коте на около 60 дни (така каза ветеринарната лекарка). Обезпаразитено е и е ваксинирано, с изградени хигиенни навици. Досега го гледах в двора на вилата си, но отпуската свърши и поради здравословни причини не мога да го взема в апартамента. Котето е в Перник, но ако някой иска да го вземе, мога да го закарам.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:01 от aiti

# 157
Успех! Публикувайте обяви в някоя от Фейсбук групите.

Amy, как си?

# 158
  • Между гори и планини
Здравейте! Подарявам женско коте на около 60 дни (така каза ветеринарната лекарка). Обезпаразитено е и е ваксинирано, с изградени хигиенни навици. Досега го гледах в двора на вилата си, но отпуската свърши и поради здравословни причини не мога да го взема в апартамента. Котето е в Перник, но ако някой иска да го вземе, мога да го закарам.

Жалко, че съм чак в Елена. След смъртта на Кети, мъжът ми напира за ново коте и обича черни котки.

# 159
Съжалявам аминка Hug

# 160
Съжалявам за котето😔Не обичам кучета!Първо се страхувам от тях,после смятам,че са жестоки,злобни,неконтролируеми,непредвидими!
Днес един човек го нахапа алабай,по новините го дадоха.Не го разбирам това нещо,не го проумявам просто!
Има изключения,разбира се,меки и пухкави,дружелюбни и обичани,но самия акт на проява на злоба и жестокост от куче към човек,просто не мога да приема и да си го обясня.

# 161
Жалко, че съм чак в Елена. След смъртта на Кети, мъжът ми напира за ново коте и обича черни котки.
Има спедитори на животни (Лео експрес) - отделно в група за споделено пътуване може да се потърси някой да вземе клетка с коте, а после със Спиди или Еконт да я върнете.

Дано Ами драсне два реда и да сподели чувствата си - представям си какво й е. Помня как преживя смъртта на бялото коте - Джеминка ли беше името му? Ами, тук сме, за да се подкрепяме при нужда!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 23:59 от Не се сърди, човече

# 162
Няма зло куче, има необучено такова.
Кучето е огромна отговорност и струва много.
Знам познати колко плащат за обучение.
Всичко зависи от стопаните, отношението и обучението на животното.
Имам познат с алабай, писала съм, кучето го спаси преди години, бил е използван за.боеве, много пари, любов и контрол и сега котките спят върху него. Алабай, който е повече от 90 кг мускул. Благодарение на него не се удавих това лято, ако не беше скочил в басейна и не ме беше избутал, сигурно нямаше да си пишем сега..

# 163
Боже направо съм в шок! Аминка мила много мъчно.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 00:01 от Не се сърди, човече

# 164
Бездомните са такива заради хората, всички ги гледат с презрение, бият, убиват и тровят.
В София имаме 2, които живеят покрай кооперацията, имат къщи и всички се грижат за тях. Всеки месец, когато сме тук, мъжът ми праща пари. Така са се разбрали. Миналата седмица ги водиха на ваксини. Много добри животни. От тях не ме е страх.
Решили сме да си вземем куче, само бебето да порасне.
Ще бъде от приют, в България. Не ми трябва породисто , да дам сума ти левове, така ще спасим.

Общи условия

Активация на акаунт