Любители на котки - Тема 198

• 26 533
  • 744
  •   1
Отговори
# 120

Ивекс, разкажи за Топче и затварянето на летището, когато можеш. Simple Smile
Бяхме забравили клетката отворена, като разбрах, че котката я няма щях да получа удар. Знаете какво беше здравословното му състояние...Мъжът ми тича към момчетата с автоматите. Затвориха всички изходи и обявиха , че има избягал домашен любимец, обясниха че е котка, външни белези, аз рева, всички хора се юрнаха да го търсят , намерихме го след 20 минути скрил се беше на пътеките за багаж.
Тогава първата ми мисъл беше, добре че не се случи в София... Нито мрънкаха хората, бяха загрижени, гледаш ги от старци до малки деца как търсят.
Малее, голям екшън сте преживели! На кое летище се случи това?

# 121
Амстердам.
Ние все оттам летим, най-малко престой има.
Та известни сме в Нидерландия. Joy

# 122
Изглеждат добро решение тези мрежи. Трябва да измислим дизайна, че не искам да заграждам цялата тераса. Но пак, добре че има тези мрежички Simple Smile Благодаря отново, че ме "светнахте" за тази опция Simple Smile

# 123
То само холандци ще затворят изходи на летище в такъв случай.
Винаги,когато съм носила котка,съм проверявала постоянно дали е заключена клетката.

# 124
На международното летище в Лос Анджелис затвориха всичко заради куче, намериха го навряно при машините за опаковане.
Та това и Топче в Амстердам са ми опитите с изгубено животно.

# 125
  • тук и там
Женските на колко месечна възраст достигат полова зрялост? И нашата Мая трябва да я кастрираме,на 4 е в момента.

# 126
Женските най-рано на 4 месеца. Най-късно на година и половина.

# 127
# 128
  • Между гори и планини
Ама то на 4 като е бебе още 😥
 Ние нашата Точка я бяхме изтървали да се разгони и като започнаха да прииждат селските Ромеовци и Дон Жуани... Чери не смогваше да опази къщата от набези. По едно време гледам един рижко наднича през прозореца ни, аха да влезе вътре, много иска, но не му стиска. Качваха се в подпокривното пространство и там епични войни между двама любовчии, или между моите момчета и кандидат зетьовете. Едвам я опазихме благодарение на Чери. От Точка се излъчваше специфична миризма, само изчаках 2 дни да спре и беж на кастрация. И пак не е било перфектно време, но иначе рискувахме да я изтървем и селските ергени да ми станат рода 🙄

# 129
Здравейте, нова съм в групата, но реших да попитам за съвет.  Имам притеснение, че едно от котетата-пришълци (на около 3-4 месеца) може да се е отровило, понеже премахнах една отрова за гризачи днес към обяд, която е била изсипана преди година и мокрих мястото с вода, чаках да изсъхне. Помислих,че вече котетата спят, отидох да хвърля чувала с боклуците и като се върнах, видях, че едното се е преместило и е отишло в другата част на градината, но ме притеснява да не е преминало през мястото, където съм мила, а то беше още влажно. Четох,че при възможно отравяне се дава активен въглен. Вечерта реших да им дам пастет за котки, но едното коте, за което имам притеснение, хапна малко и се отдръпна, може би поради появата и на други нежелани котки, щом беше и леко войнствен към тях. Дайте ми съвет - според вас да му дам ли превантивно малко активен въглен с храната или да изчакам и да го наблюдавам? Имате ли опит в подобни ситуации. Питеснена съм да не му се случи нещо

# 130
Днес 09.09.2024 към 3 ч. тази сутрин загина трагично моето дете Лъки. Пред очите ми я разкъсаха три улични кучета... Издъхна в скута ми. Никога повече няма да храня улични кучета! Скоро няма да дойда на себе си...

# 131
Много съжалявам Аминка. Травмата за теб ще е огромна. Дано обичта към другите питомци притъпи болката от станалото. Надали някога съзнанието ти ще се освободи от спомена за случилото се.

Знам, че коте на съседите е разкъсано от съседски (домашни) кучета. Спрях да мисля за пускане на Тери из двора на вилата. А беше толкова щастлива там!

Буфер, дава се активен въглен, но нямам представа как да го дозираш за коте, при това непорасло. Питай вет.

# 132
Аминка, много съжалявам. Това е ужасно.

# 133
Съжалявам и аз.

# 134
  • тук и там
Ужасно, Аминка.Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт