Любители на котки - Тема 198

• 26 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Между гори и планини
Това звучи ужасно 🤣

# 406
  • София
След напудряне не трябва ли бялата пелена да е осеяна с трупове? Нито една умряла бълха не виждам.

Иначе коремът ѝ е като топка. Също като Клео само яде и ходи в легенчето. Joy Днес беше сънена и като взех да я галя се разтегна с цялата си дължина. Дори коремчето галих, а тя мърка. Обаче в един момент се усети, че се е предоверила и се скри набързо зад долната част на клетката. Joy

# 407
О, не, Танче. Пудрата не ги убива, само ги зашеметява, за да можеш ти да ги убиеш. Никакви трупове не падат.

# 408
Неостомозан ги сваля.

# 409
Мисля, че и пудрата ги убива, но в рамките на 12 часа.
Аз пудря яко и след 20-тина минути потапям котака в топла вода и издавям гадовете още докато са зашеметени... Joy

# 410
  • Terra incognita
Здравейте, малко ъпдейт от мен и хвърчащата козина ❤
Бяхме оставили котарака 1 месец home alone, като за него се грижеше съседът.
Няма да ви казвам какво заварих като се прибрах- някакъв ужас от косми и на всичкото отгоре беше пишкал в банята (нашите бани нямат сифон, така че малко трудно се почиства).
В продължение на 5 дни го решех всеки ден като свалях невъобразимо голямо количество козина. Междувременно бях започнала да му давам и таблетките Биотин и цинк, които бях купила от България- стривам 2-3 таблетки на прах и ги смесвам с мократа храна. Не знам дали си въобразявам, но според мен вече има осезаема разлика- котьо не пуска толкова косми 🥳 кожухчето му е меко и пухкаво. Това за една седмица таблетки и здраво ресане. Продължаваме напред с добавката, ще пиша пак как е положението след месец употреба.
1 таблетка е за 3кг тегло, Минчо е почти 8 кг, значи му давам по 3 таблетки, все пак някакво количество се губи по трасето докато ги счукам, събера, смеся.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 411
Мале какъв красавец!
Нашия татко Снежко все едно виждам. Но мисля че ни напусна вече…

# 412
Малиии, тоз Минчо е истински бос!

# 413
  • Между гори и планини
Пудрата която съм използвала ги убива, намират се после по козината изсъхнали.
Значи, всички казват, че Чери бухтата е едър котарак, но Минчо го бие по точки! Да му намачкам бузките 🥰
Знам, че за тях големи килограми не са полезни, но котките са толкова хубави когато са дебелички о мекички ❤️

# 414
  • Terra incognita
Много се борих с тези излишни кг, но то просто не става. Минчо си е вече на възраст, не се движи толкова, не му се играе. Според мен не яде чак толкова, 1 кутийка от 80 гр мокра храна, разделена на малки порции за деня и шепичка гранули. И каквото докачи от нашата трапеза 😅
Той си е едър и като натура, някак по- дълъг и висок от стандартните котки.

# 415
Минчо е достолепен котарак и наистина гледа като кръстникът, тежкар в пряк и преносен смисъл Simple Smile
Радвам се, че космопадът е намалял.

# 416
  • София
Момичета, от 1 час дядо Бъго е в котешкия рай. Голяма мъка беше да решавам вместо Господ, но още по-голяма да го гледам как се влачи едва и не яде
Лекувахме бъбреци, а тумор запушил пикочния канал, затова припикаваше...
Стоях с него съвсем до края, целунах го и помолих да ми прости.
Последен данък… 2.600 кг беше станал
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:39 от Cuckoo

# 417
Аххх.... Sob И той ли... Прясна ми е мъката... Прегръщам те, душа... Cry Worried Pensive Егати месеца гаден...

# 418
  • София
Cuckoo, много съжалявам Cry

# 419
  • София
Аххх.... Sob И той ли... Прясна ми е мъката... Прегръщам те, душа... Cry Worried Pensive Егати месеца гаден...
Вчера го водих пак, платих си като за последно хубава сума за КК, биохимия, рентген, стационар и не знам още какво, защото от Джулайвет не благоволиха да ми изпратят изследвания и рентген отпреди месец, не че не съм си ги поискала.
Една от лекарките, слава Богу, беше откровена, когато попитах има ли смисъл да го поддържам. Каза ми каквото вече си знаех ... За 20 часа всичко свърши.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:43 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт