Любители на котки - Тема 198

• 25 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Между гори и планини
Amy_nka, колко странно, и аз снощи сънувах Кети. В съня ми без да говори като човек, само с поглед сякаш се разбирахме. И сякаш ми каза - ти ме приспа, имах нужда от почивка. Починах си и се върнах. И някак си в съня ми я усещах жива, събудих се с усещането че е около мен и секунда след това - разочарование - не е, няма я.
Но пък може би, някъде се е родило котенце с нейната душичка и тя след кратка почивка нали се е върнала. Просто трябва да си я намеря
Знаете ли, че от известно време имам усещането, че Клео е Биби. Котето ми което почина преди 5 години. По изчисления, трябва да се е родила точно на петата година след загубата на Биби. Характер - абсолютно същият, обича всички и всички я обичат. И начинът по който бягаше към нас, сякаш ни познаваше, фактът че бях с кучето, а то ѝ се зарадва и с Биби бяха другарчета.... Може да съм луда, но това ми носи спокойствие.

# 646
А аз настръхнах.
Чела съм подобни неща из форуми тук и при някои хора разлика нямаше дори и във външният вид на животното.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 21:05 от Ивекс

# 647
Съжалявам за загуба на всички котенца от темата!
Новите попълнения са много милички и сладки!

Много страници наведнъж прочетох и не помня името на потребителката, но искам да я помоля да сподели кои точно витамини са помогнали за линеенето.
И на моите им падат много космите въпреки маслото от сьомга 😠😠😠.
Космите по някои дрехи си остават и след пране. Помагат ли топките, които се слагат е пералня или онези лепещи неща, които продават. Пробвали ли сте ги?

Танче, много красиво одеяло е направила дъщеря ти. Знаеш ли от къде е гледала?

# 648
  • Между гори и планини
Това е Биби, много добро момиче беше, голям ловец!
и Клео.
Старая се да не ги сравнявам. Обичам ги и двете, защото са си те. Просто толкова еднакви по характер...

# 649
А съм още по-луда Финдъс ме гледаше с погледа на моята любима баба,която ни обожаваше с брат ми.Беше роден на 25 декември и остана с мен в много тежки емоционално времена за мен.Когато страдах,идваше и слаше лапа върху ръката ми.
Та,аз си вярвам в такива случаи.

# 650
  • на изток от рая
Не съм чела или писала тук, но сега имам нужда от помощ. Преди месец намерих котенка, още слепичка и пъпчето й не беше паднало. Сега вече е "на мама таласъмчето", защото е черничка, със зелени очички, които ме гледат влюбено. Обаче има проблем. Постоянно се изпуска и е мокра, включително задните крачета. (С акането няма проблем.) Водих я на лекар, не ме успокои. Дали се дължи на прекарана инфекция или на вроден дефект, но сфинктерът на пикочния й мехур не работи и по всяка вероятност няма да се оправи. Е, можело и да го израсте, но това мисля, че го вметна, защото ми видя физиономията. Като по-голяма, я очакват гноясване и болки.
Да, ще направя консултация и с друг лекар, но това ще е просто, за да съм го направила, не тая надежда.
Лошото засега е, че идва зима, а я гледам навън. Вечер я прибирам в едно помещение на двора, но то не се отоплява. А да я вкарам вкъщи е абсурд. Гледала съм котка и не стига, че диваните и тапетите издрани, ами като й се карах, и фучеше, и съскаше.
Та, на въпроса. Как да прекара зимата, да не е толкова мокра или пък ако сте се сблъсквали с подобен проблем, споделяйте. Всичко ще ми е от полза.

Да се похваля. На мама лиглата е сухичка от 5 дни. Още има по някоя капчица на земята, като се заседи някъде, но крачетата са й сухи, а пупинката й не е зачервена. Още не мога да повярвам, че се наредиха нещата. Дано да е и занапред така.
Сега ще й купя едно хубаво къще, ще го оборудвам със затоплящо килимче и готово.
Благодаря ви, момичета!

# 651
  • Между гори и планини
А съм още по-луда Финдъс ме гледаше с погледа на моята любима баба,която ни обожаваше с брат ми.Беше роден на 25 декември и остана с мен в много тежки емоционално времена за мен.Когато страдах,идваше и слаше лапа върху ръката ми.
Та,аз си вярвам в такива случаи.
Чери е така с мен когато съм болна. Залепва за мен и ми държи ръката.
Снощи толкова силно ми прегръща ръката, цялата нощ. Когато той е бил зле, когато счупи крачето, искаше аз да му държа лапичката. Толкова са умни и прекрасни ❤️

# 652
  • София
Чудесна новина, ganyusha! Имаше ли някакво лечение? Сигурно е било възпаление, а не нещо вродено.

amy_nka, Hug Hug Hug

# 653
  • на изток от рая
Чудесна новина, ganyusha! Имаше ли някакво лечение? Сигурно е било възпаление, а не нещо вродено.

amy_nka, Hug Hug Hug

Идея нямам какво е било. Важното е да е минало и котенка да е добре.
Като я взема в мен, започва да мърка, да се гушка и да ме ближе по лицето. А аз се нагаждам.

# 654
Morkovelka
Космите най-падат от дрехите и завивките в сушилнята

# 655
Morkovelka
Космите най-падат от дрехите и завивките в сушилнята
+1.

# 656
# 657
  • Варна
Много месеци минаха, откакто Тигре изчезна за два дни и накрая я намерихме. Моят мъж още има белези по краката, че тя беше на балкон, трудно стигаем.А той стъпа на някаква плочка и пропадна. Абе....
Днес пробва някои зимни панталони, че се видяха белезите и си припомних

Сериозно се заемам с Мага, дебела е, въпреки, че ѝ давам малко храна.
Сега имам време и я разхождам, ама не е достатъчно
Да допълня за тези, които не я знаят.
Не вижда, не играе, няма движение достатъчно.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 23:49 от Стейси Грей

# 658
  • София
Какви лекари има,само..
Този момък е много готин. Жалко е, че е по немско.

Хари беше емпат и винаги лягаше в/у мен ако ме боли нещо.
Сегашното поколение са оперирани от чувства. Аш ми скача в скута когато съм на компа, но явно само когато му е студено Joy

Взех днес някакъв Уискас и утре ще го изхвърля. Мирише ми на мърша.

# 659
Много месеци минаха, откакто Тигре изчезна за два дни и накрая я намерихме. Моят мъж още има белези по краката, че тя беше на балкон, трудно стигаем.А той стъпа на някаква плочка и пропадна. Абе....
Днес пробва някои зимни панталони, че се видяха белезите и си припомних

Сериозно се заемам с Мага, дебела е, въпреки, че ѝ давам малко храна.
Сега имам време и я разхождам, ама не е достатъчно
Да допълня за тези, които не я знаят.
Не вижда, не играе, няма движение достатъчно.
Стейси, имам нашийници със светлоотразител и нагръдници (не от специалните), които не съм ползвала и не мисля да ползвам. Стоят с етикет. Искаш ли да ти ги подаря?
Или ако на някой друг му трябва за разходка - да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт