,,АПРИЛските бременелки щастливи и засмени, връзват матренички бели и червени,,

• 11 745
  • 288
  •   1
Отговори
# 240

Честито бебче на МамаЕ! Да ви върви все така! Много щастие и късмет желаем на малкото човече!

# 241
  • БГ
Mariah честит рожден ден и най-сладкото беб4е! bdbaloni

мама Е честито !много да ви радва беб4ето! smile3525 newsm10

за упойката аз ще си искам задължително, че съм бъзла от сега.

# 242
  • Пловдив
Мама Е, много  Hug  Hug  Hug
толкова се радвам, че всичко е наред с вас и бебчето не се налага да седи в кувьоз
  bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Честито на МАМА Е!!!!!!
                                Честито ви първо бебе,априлки!!!!!!Желая на всички ви ведрото настроение на мама Е и лекото и безпроблемно раждане.    bouquet  bouquet  bouquet И най-хубавите и сладки   ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 244
  • София
ДА споделя малко как се чувствам (че то само хора в бременно положение са съпричастни). И аз така все по-тежка се чувствам. Не мога вече да си обувам чорапите и обувките спокойно - започва се едно няколко минутно кикерчене... Вече се обезкосмявам "насляпо" - е аз с този диоптър не че виждах и преди кой знае какво под душа... Вечер се глася доста време, докато коремът ми слегне, бебето се намести и заспи - и чак тогава тъкмо да заспя и се почва едно пишкане през 30-тина минути. За сметка на това сутрин мъжът ми не може да ме събуди и да ме изтика от леглото... После докъм 1-2 часа съм като изстискана - и чак като изпия 2 фреша и едно слабо кафе и се натъпча с въглехидрати - чак тогава влизам в релси, но не и задълго... И не мога да си обясня защо съм така сутрин - кръвното си ми е нормално - 120 на нещо си, кръвната захар ми е по средата на нормата, хемоглобинът ми е в долната граница на нормата, спя си по 12-тина часа...
Освен това имам контракции - струва ми се много... Още в първите 2 часа на деня отчитам поне 3-4, само да се подвижа из къщи - и хайде пак... А готвенето взе да се превръща в кошмар - 1 час готвене и съм труп - болки, умора, контракции... Нищо чудно да взема да си родя в скоро време...

# 245
Честито бебче, МамаЕ! Да ви радва мнооого мноого  Two Hearts

# 246
Аууууу, красотааааа - първото ни априлчеееее  Heart Eyes

МамаЕ, четито ви бебче, да ви е живо и здраво и само да ви радва  Hug
Казах ви аз да не се тревожите излишно  Wink

Ами почваме, момичета... Стягайте се   bouquet

Пролет, за обувките, аз съм си сложила (както видя) една табуретка в антрето и си сядам там - имам си една ултра дълга обувалка и с нея се обувам без да се навеждам, после сключвам крак върху коляното и под ъгъл връзвам обувките  Mr. Green. Така обувам и чорапите  Crazy. Готвенето съм го забравила вече - няма и да готвя до раждането. Ако ти коства твърде много сили те съветвам да минете на суха храна или нещо готово да си поръчвате - зарежи ги тия диети за малко  Peace.

# 247
Ох, колко разнежващо е да виждам вече бебчета на първа страница и при нас  Heart Eyes

ЗабравихBlush, официално си подавам отпуската за темичките, защото мога всеки момент да зараждам  Crazy.

# 248
Момичета, вече имаме албум за бебета ! user : bebeapril  pass: aprilki
Ивинявам се за въпроса,  Blush ама нали съм разсеяна... , но какъв пол е първото ни априлче ?

# 249
Честито бебе на МАМА Е и от мен, много да я радва и слушка.
Аз бях изчезнала за цяла седмица, заради проблеми пак с тъпите ми шефове, но днес ми беше ПОСЛЕДНИЯ работен ден и съм мноого щастлива.

Новината при нас е, че според варненският експерт доц. Балев ще имаме момиченце, той и предният път така каза човекът, ама аз нали съм Тома Неверни  Stop. Ще оправяме варненския баланс, че повечето ни мами чакат момченца, поне ще имаме богат избор  Laughing
Моля Ивалех да ми сложи розовото щъркелче най-после  Heart Eyes
Целувки на всички, от другата седмица вече не можете да се отървете от мен, зарекла съм се оттук нататък курс и тема да не пропускам  Hug Hug

# 250
  • Попово
ЧЕСТИТО БЕБОРАНЧЕ НА МАМА Е, да расте здраво и послушно дете и да носи радости на всички около него  bouquet
На всички бъдещи мами, спокойствие и търпение  Hug

# 251
  • Чехия
Честито  Мамче Е , всичко най, най на теб и мъничето ..

Нямам думи да опиша колко се радвам...за Мамчето Е .. просто нещо като че ми просветна пред очите..

Пролет  Hug , ама как точно си го описала( с такова удоволствие чета постингите ти )  ...състоянието ми почти 1 към 1 с твоето с изключение на това че спя по-малко...ама е такава веселба у дома..особено като мъжо почне да разправя каква съм ,,била преди педантна,, а сега всичко можело да почака, първо да почина. Shocked Е какво да се прави, ще чака и готвене и пране..важното е да сме Ок.

Момичета има ли кандидати за пускане на следваща тема..Аз пак мога, но най-добре ще е някой от БГ за да нанася корекциите веднага , защото понякога форума ми прави разни номерца Whistling и го чакам с часове да се зареди.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 20:24 от ivalex

# 252
ЧЕСТИТО  БЕБЕ НА МАМА Е И НА ВСИЧКИ НИ Hug
БЕБЧЕТО Е МОМИЧЕНЦЕ smile3522

# 253
Честито на МАМА Е!!!
Да им е живо и здаво бебчето, много да радва мама и тати!  Hug

Супер, започна се и при нас, първото бебе! Много се развълнувах!

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 21:52 от stassy

# 254
ЧЕСТИТО НА МАМА Е!!!!!! НАПРАВО КАК СЕ РАЗВЪЛНУВАХ........ Пожелавам на всички ни такава радост Simple Smile  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт