,,АПРИЛските бременелки щастливи и засмени, връзват матренички бели и червени,,

• 11 747
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Страчи, бебока е мъжкар  Peace. Поне по последни данни от старите теми  Wink

Денисимоооо, честито уволнение - твоя 45-дневен болничен съм го чакала все едно моя ще почва  Crazy. Сега си почини добре и се отдай изцяло на бебка  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 21:32 от Aya

# 256
  • Чехия
Момичета последно и аз видях, че e  момче по старите теми, така ...май ще се наложи да изчаkaме да видим и името.

Denisimo, честита мома   bouquet

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 21:25 от ivalex

# 257
  • София
Честито бебче на мама ЕДа ти е живо и здраво и много да те радва!
elku - elena абе моля те я си провери размерите на главата на бебчо. Не е възможно да е 35 сантиметра. Дори и 3.5 см не може да е защото отдавна трябва да е надминало тези размери.

# 258
ivalex, аз мога да пусна следващата тема, няма проблем... Но ако станем 15 стр. и нещо и не съм пуснала пускай ти, че не винаги може да съм в къщи по това време. Нали съм станала миткало   Peace

# 259
  • София
elku - elena, в едната ми книжка за 34-та г.с. пише 1900, а в другата 2250. Прави сметка колко 'специалистите' са наясно. А и ехото винаги дава отклонения. Мисля, че бебчето ти е съвсем в норма.  Peace
450, едното е диаметър на главичката, другото е обиколка. Звучат ми съвсем наред мерките. При диаметър към 10см, смятай по формулите от училище с Пи, толкова излиза. Simple Smile Ако приемем, че главичката е кръгла де. А тя не е. Пък и се издължава при раждането. Т.е. не е много приложима тая формула, ама грубо, така.

Страчи, много се радвам на снимките от последната лекция, Марта е знаменита!  Joy

И аз качих най-новите ми попълнения.  photo Сега като почнаха да ни се раждат априлчетата, ще се забързам с покупките да не ме изненада пиленцето.  Heart Eyes

# 260
Оо, Aya ,ако седна да ви разправям за мойто уволнение ще трябва да се хванете по здраво, че да не паднете от столчетата  Twisted Evil, но както и да е - минало е вече. С единият ми т.н. шеф даже и чао не си казахме след 4 години нон стоп работа, били сме заедно на командировки в чужбина и т.н. Но с извинение задника си е задник. Стар свадлив ерген-скорпион-себе си от злоба ще изяде, по характер е като Монк-от сериала-виждаш ли тук тази точка от молив-да се изчисти. На подбив е от страна на всички познаващи го, направо понякога го съжалявам-това чудо семейство и дете никога няма да има-и по добре-само ще ги тормози  Sick За сметка на това ние тук сме от щастливи -по-щастливи-настоящи и бъдещи мами, къде ще види такъв ботур такова щастие  Hug

# 261
  • Пловдив
 newsm59 на Mariah! Много здраве, любов и най-милото бебче!
Честито на Мама Е! Наистина се започна...  Shocked Дано всички бебета са толкова жизнени като първото!  Praynig

За името на бебка - толкова сме затруднени с таткото, че пуснах анкета в "Бъдещи и настоящи майки". Разчитам и на вашата помощ и ви благодаря предварително.  Hug

# 262
"ботур"  hahaha Joy много ми хареса това  Joy Какво значи?  Blush

Гледах ви снимките днес следобяд, ама покрай вълненията на прегледа и МамаЕ забравих и това да отбележа  Crazy. Страхотни сте на снимките  Hug. Чак на мен ми се дояде сандвич и торта Mr. Green. Да не говорим колко благородно (и не чак толкова  Twisted Evil) ви завидях за срещичките - искам и ааааааазз  Sick. Много ми харесват и коментарите под снимките  Joy. Абе личи си, че сме страхотен априлски отбор и цари безкрайно позитивно настроение  Heart Eyes.

# 263
честито на мама e много се радвам че се включи

момичета не искам да ви разстройвам, но прочетох много лоша новина във вестник марица. за 2 дни във ВМИ има починали 4 бебета. не знам какви са причините, но си помислете дали да ходите там, а доколкото съм информирана повечето от бебетата ги изписват с разни инфекции. на мен там професора много ми се обясняваше, че са пирогов на южна българия, но мисля, че това което се случва означава повече от това което се говори. не мога да си представя как се чувстват тези семейства в момента

# 264
  • Чехия
Пепена , много сладки чорапчета ( аз още не съм купувала ама така им се радвам) и  боди с това със спящото котенце.
Илит , хахахааа супер ти е портбебчето  .. Даже тук наскоро четох защо е добре да има човек такова завиващо одеялце, че бебето като  го завиеш в него и се чувствало на сигурно място от всякъде загърнато като в майчината утроба, и така лесно се пренасяло и гушкало.    
Ауа.. ами  щем,  не щем  ще  точим лиги от разстояние...и аз се затъжих за тортата  Blush ...Иначе онзи ден викам на мъжо,  вземи ми нарисувай нещо на коремчето  Wink...А той, не та не  Crossing Arms ...ама аз си изписах три маргаритки ей тъй за кеф  Crazy Mr. Green

# 265

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА Е,ДА БЪДЕ ЗДРАВО,ЩАСТЛИВО БЕБЕ И ВИНАГИ ПЪРВЕНЕЦ В ЖИВОТА(както е и в априлския отбор)!!!!

# 266
  • Far away from here...
Честита рожбичка на Мама Е!  bouquet
Дано им носи само радост,а на всички момичета пожелавам подобно леко и безпроблемно раждане! Hug

# 267
Ами то "ботур" как ли да го обясня-нещо като дебил, само че гледаш сърдито под дебели вежди, абе нещо дето е треснато по главата по рождение и гледа като изтървано и не може да общува човешки. Тази думичка явно е варненска, щом не я знаеш, а може и да съм я чула при баба ми в Ломско-то там е страшен българския (ако сте гледали Гацо Бацов  #Crazy-ей така като него говорят около Лом, Монтана)  ooooh!-не се сещам вече  Rolling Eyes
А априлските отбори навскъде явно сме най-силни - и тук във Варна сме бая сериозна група и другите месеци чак ни завиждат.
Ние нито порт-бебе си имаме, нито чаршафчета даже-чаках все да изляза болничен, че да "изръшкам" де що има магазини. Че и родата взе да припира да идва и тя на пазар, пък аз каквото съм искам сама да си избере нещата (и с татито де), а не някой друг да ми купува. Ама и те не вземат да дадат парички-ние сами ще си купим-ами да идвали и те  Twisted Evil Кво да ги правиш-сигурно и на тях им е мерак-първо внуче  bowuu

# 268
 newsm51Честито на щастливата Мама Е!Да ви е жива и здрава рожбата и много да ви радва!
Възстановявайте се бързо и ..........чакаме снимки!

Дано си е провлачила краката /както се казва/ и да ни споходи и нас такова леко раждане. Praynig

Денисимо,радвам се,че вече си на линия и се отдай на заслужена почивка!Добре дошла в отбора на розовите щъркелчета ! stork-girl

Приятна вечер и се наспете хубаво!!! Hug Hug Hug

# 269
Честито на първата щастлива  ylinfantа мама, да е живо и здраво бебчето!

Общи условия

Активация на акаунт