,,АПРИЛските бременелки щастливи и засмени, връзват матренички бели и червени,,

• 11 743
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Честито бебче на Мама Е!!!
Да расте много, много здраво и умно и да има късмет в живота!

# 271
Иве, е ха отпусни малко от тез маргарити и на нас - да поплакнем око дет се вика  Mr. Green. Сигурна съм, че си ги снимала, така че извинения не приемам  Crossing Arms

Денисимо, пусни им малко гювеч, не знаеш къв кеф ще им доставиш  Wink. Пък така или иначе ти ще имаш крайната дума - те само ще предлагат, нали  Peace. А ако сържиш да си пазаруваш сама, излезте за малко, купете едно-две неща, или поне техните подаръци, пък после грабвай  мъжо и пазарете на воля  Flutter.

Бе одеве потънах от срам с тов ОвУлнение - ми той ми изпит мозъка още с онея овулации дето следих сумати време  Crazy. Пък никой не ми казва поне на лични да пооправя правописа малко  Laughing. А най-лошото е, че докато го пишех нещо не ми харесваше, преди да го побликувам още ме глождеше съмнение - четох го, четох го и нищо нередно не открих  newsm78 Shocked. И после като видях...  ooooh!

# 272
Филка, ще изберете скоро име ми се струва  Hug

Момичета, току що се сетих нещо - ами нашите отчетни са януари-април. Януарките отдавна вече се изнесоха в Родени през 2007. Февруарки съвсем скоро ги последваха - тук вече почти не пишат. След няколко седмици и мартенки ще изчезнат и оставаме само ние. И хем е гот, че ще си имаме тея отчетни само за нас за няколко седмици, хем ми става едно самотно...  Crazy. Май бременните хормони ми идват в повече, но реших да си споделя брилянтните бременни мисли, че скоро ще ми липсват  Mr. Green

# 273
  • Чехия
Оле, така сладко се заформи лафаааа...ей големи сме клю клю..
Ауа , вярно не го снимах..ух,  ама да взема утре да драсна още някоя.. newsm03
Иначе за правописа..ти пък взе кой да питаш...то не знам как останалите , ама аз на моя мозък вече му викам  Oha!,,изветряла ракия,, ..ни приема ни предава..Като се замисля явно за него Blush  сега не достигат силите на организма ..та ще изкъфяваме към това че се изкривихме. preggo
В този ред на мисли то таман ние ще опуснем сцената  май месец и ще се появят първите януарки...нали така newsm78
Иначе, е нормално Април отбора да е най- най ..нали сме се  fertilization в най-отпускарския месец...
Колко време после можем да останем в родени 2007...

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 23:46 от ivalex

# 274
  • София
МамаЕ!, Честита ви рожба!!!!
Страшно се зарадвах на добрите новини за теб и бебочето! Нека късмета е винаги с вас!!!  Hug Hug Hug

Като бременеех първия път и се появи първото бебе от отчетната тема (пак около месец по-рано) половинката направо се побърка! Започна с шашкането "Леле, още нямаме легло, още нямаме количка, дрешките готови ли са?"
Днес като му споделих за първото ни априлче какво мислите последва "Ние легло за беба кога ще взимаме?"

Е поне с едно нещо сме готови - от днес имам обменна карта и документа за кръвната група (някакъв фиш се казваше).
Но с лечението не сме изчистили някакви стрептококи, които си отглеждам и ще се наложи АБ по време на раждането Sick

Правописа сте зачекнали.... То в повечето случаи неволно стават нещата, особено ако често се пише на латиница... Mr. Green
Аз пък днес установих, че съм забравила да пиша на ръка newsm78 То едни криви букви се заредиха... #Crazy

# 275
Честита сладурка на Мама Е!Бях сигурна, че всичко ще е наред!
И на нас да ни е честито първото априлче!Май се почна!
[/i]

# 276
  • София
Бе одеве потънах от срам с тов ОвУлнение - ми той ми изпит мозъка още с онея овулации дето следих сумати време  Crazy. Пък никой не ми казва поне на лични да пооправя правописа малко  Laughing. А най-лошото е, че докато го пишех нещо не ми харесваше, преди да го побликувам още ме глождеше съмнение - четох го, четох го и нищо нередно не открих  newsm78 Shocked. И после като видях...  ooooh!
Ааааа, нали?! А на мен ми се смя, задето се тюхках за един изпуснат пълен член.  hahaha Твойто поне си е пред свои, а мойто беше в заглавие на тема, та се "изложихме пред чужденците".  newsm50  Joy Веднага си вземам бележка обаче и те поправям - пУбликувам.  Peace  Тук се правят какви ли не грешки, повечето от бързане, от латинизиране или просто ей така, но нали друго е важното. Hug Аз отдавна престанах да се извинявам и поправям, хайде всички така.  Grinning

За новото албумче. Вътре как ще го организираме? Предлагам, както с покупките. "Снимки на бебчето на Илит", "Снимки на бебчето на Страчи", "Снимки на 'дудитата'  Wink на Ая" и т.н.

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 08:26 от Илит

# 277
  • София
Честито ни първо бебе  smile3525
Май сезонът на щъркелите е открит  smile3521

# 278
  • Чехия
Честит  Национален   празник   на всички!
Дано има поводи да се гордеем , че сме Българи.

Илит Peace така така , ама може и едно общо както имат Февруарките дето са снимките от родилното им.

Момент Embarassed то не било при Февуарките а при Януарки 2007 ето тук с многото бебета...дето е нашите бебета , после има нашите бебчочци на 1 месец и и т.н.

Разбира се не задължително да се прави , такъв албум, но лично аз няма да слагам повече от 10 снимки в точно снимка бг ..
Имам свое албумче в http://ivalex.multiply.com/ и там съм много доволна от начина на работа с него...Слагаш колко си искаш снимки, на веднъж(просто ги хващаш с мишката и ги слагаш в сраницата, а не да ги търсиш и да ги логваш поедининично) без да те интересува размера ..сайта сам си ги отрязва ако има нужда, другото че можеш да има списък с приятели и директно да гледаш новите им снимки. Също не маловажно е оформлението на страницата и това че коментари, цени не се приоритет на Модовете и няма проблеми.
Сега даже гледам, че общия сайт на чужбинкиските мами , е там в списъка ми, а аз не съм го слагала явно те са ме намерили.
Олеееее каква реклама само..но съм страшно доволна.

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 09:13 от ivalex

# 279
  • София
Ей, верно!  ooooh!
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК И ОТ МЕН!

ivalex, къде им е на февруарките албумчето от родилното? Аз намирам само това.

bg

# 280
  • Попово
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
Хубава си, моя горо,
миришеш на младост,
но вселяваш в сърцата ни
само скръб и жалост.
Който веднъж те погледне,
той вечно жалее,
че не може под твоите
сенки да изтлее.
А комуто стане нужда
веч да те остави,
той не може, дорде е жив,
да те заборави.
Твоите буки и дъбове,
твоите шуми гъсти,
и цветята и водите,
агнетата тлъсти,
и божурът, и тревите
и твойта прохлада,
всичко, казвам, понякогаж
като куршум пада
на сърцето, което е
всякогаж готово
да поплаче, кога види
в природата ново,
кога види как пролетта
старостта изпраща,
и под студа и под снега
живот се захваща.

# 281
Честито бебе на мама Е! Много здраве и щастие за цялото семейство!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Честит ни национален празник! Дано дойдат по-хубави времена за държавата ни! Simple Smile

Аз съм една от тези, които са най-назад, но вече доста ми тежи - уморявам се лесно, трудно спя, киселини и други екстри...Но не забравям за какво е всичко това Grinning Grinning Grinning

# 282
Здравейте!
Честито ни бебче !
Честит ни Национален празник!

Днес със сина ми имахме урок по Родолюбие....
Denisimo, очаквам с нетърпение разказа ти с подробности за твоето уволнение. Сагата е страшна, а драмата е достойна за сериал. А за покупките: как Ви завиждам, че някой иска да Ви придружава и избира с Вас! При мен нещата стоят така: и сам воинът си е воин (разбирайте "Каквото си купиш сама, е най - хубаво...").
Варненки, искате ли при хубаво време утре да си направим срещичка ? Аз съм на работа и днес, и утре, но се надявам към 14.00 ч. да се освободя. Ако има други желаещи, моля, пишете!
Хайде, че детето пак закъсня за пиано, докато Ви чета...

# 283
Честит национален празник Априлски бременелки!

# 284
  • Far away from here...
Честит ни Национален празник,мили мами!
 bg
Аз от сутринта разглеждам албумчетата с нещата,които сте купили вече за своите бебчовци и такова нетърпение ме обзе изведнъж,че...нямам думи! Laughing Понеже все още нищо не съм купувала, реших, че вече е крайно време и аз да се заема, та тази седмица си обещавам една дъъълга обиколка по магазините.Дано да е успешна Wink
На вас желая хубав ден,с много слънце и усмивки! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт