,,АПРИЛските бременелки щастливи и засмени, връзват матренички бели и червени,,

• 11 928
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Лелееее, ама страшни сте - само колко сте изписали за два дни  ooooh!  Grinning.
Отивам да ви чета, но да кажа, че сме си вече в къщи още по-тежки и трудноподвижни  Mr. Green

# 76
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Да се похваля - вече съм в отбора на "отпускарките".Днес взех болничния за 45-те дни. Бебечето е застнало надолу с главата точно както и къзето трябва - така че предполагам тези болки, които усещам ниско долу са вече от натиска на главичката. Малко се шашанах от размера й -обиколка 35 см. - умнички ще сме Laughing Laughing Laughing Laughing Ама как ще излезнем  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Моята лекарка каза да устискам поне още две седмици и след това мога спокойно да си раждам, когато ми дойде музата  hahaha hahaha hahaha
Мамчета вече не остана, дръжте се easter easter easter
за болката в таза и ябълките имах я през целия 6-ти и 7-ми месец - при това едвам ходех от болка. Бях при специалист и всичко се оказа наместване на таза и въобще кокалите в следствие на нарастналото тегло и бремеността - така че не се притеснявайте ще отшуми след известно време. За съжаление не може нищо да се направи за болката -търпи бабо за хубост / в нашия случай за бебе  newsm27 smile3504

# 77
elku, сега видях, че сме с еднакъв термин Sunglasses Но след 2 седмици не е ли малко рано за раждане?! Поне април да дойде newsm78
Браво на твоето бебче, че се е обърнало! Моето диване още е с дупето надолу Cry ooooh!

# 78
Здравейте,чудя се дали има мами които ще раждат в шейново към края на април на мен термина ми е на 29ти...та да си правиме компания там Simple Smile

# 79
  • Beyond the Frontiers
Гигелче, според лекарите въпросът е да влезнеш в деветия месец - по-скоро да мине 37-мата седмица, защото се счита че след това белия дроб на бебето е вече напълно развит. Общо взето само 5% от жените раждат на термин. Така че не мисля че е рано.  baby_neutral

# 80
  • Far away from here...
Benitta, моите стрии са по-скоро "диагонално" по гърдите,на друго място нямам.Мажа се с Mama Donna на Чико.Чувала съм,че докато са все още червеникави има шанс да изчезнат,но когато побелеят-вече няма махане. Rolling EyesЗатова продължавам упорито да се мажа сутрин и вечер,дано има ефект.След раждането също трябва да продължиш с мазането. Hug

# 81
Елку, аз знам че трябва да мине 36г.с.  newsm78

Ивалекс, благодаря за отмяната  Hug. Клонките вдъхват наистина много приятно пролетно усещане  Heart Eyes. Надявам се не си копирала кода от пощата, а си направила директно цитат от темата, защото с;ед като сложих кода в пощата добавях още момичета и сменях цветове  Blush.

Много се развълнувах като прочетох за Мама Е  Hug. Пожелавам ти безпроблемно раждане и здраво бебче   bouquet. Сигурна съм, че всичко ще е наред  Peace.
Има вид, че почваме по-рано с бебешките новинки от мартенките - те чак след средата на март стартираха  Crazy.

Моля се с бръмбърчока всичко да е наред и да постиска още няколко седмици  Praynig

Бенита, благородно ти завидях за "последното бебче" - още вчера си мислех дали вече ти се е сменило  Laughing. Успех на изпита  Hug.

Анишка, и мен ме боли опашката и то не след много продължително седене  Wink. Иначе секрет не са ми взимали, но не съм и давала зор за това - много мразя да ме ръчкат с това чудо  Blush.

За стволовите клетки, ние няма да съхраняваме. Доколкото знам няма проблем с това как е урегулирано съхранението, но е проблем ако се наложи (недай Боже) да се ползват - нямаме закон за това  Rolling Eyes.

Пулса, и на мен ми се учестява сутрин - като стана от три крачки едва дишам и започва лудо сърцебиене  #Crazy. Така съм отдавна и съм го приела като нещо нормално и не се притеснявам - просто не правя нищо докато не отмине малко време  Wink.

Да се похваля, в понеделник слушахме тоновете - и двамата бяха с по 145, което показва, че са големички вече и в същото време са добре  Heart Eyes. Хемоглобина ми е много добре - 124  Mr. Green.

Малко стара тема, но да отговоря - аз намерих Сано-то за 9,80лв  Peace. Плакненето не ме притеснява, защото ние дори и напите дрехи плакнем допълнително  bowuu.

Отивам да поклюкя малко мартенките  Blush

# 82
  • Beyond the Frontiers
Възможно е и да бъркам.  Rolling Eyes Така съм го запомнила и няма да споря  newsm78 Joy

# 83
току що по бтв даваха очаквайте в новините говориха за четиризнаците. родени са естествено в добрич. и аз си мислех, че е някаде в друга държава, но ето че и в бг. стават такива неща Simple Smile

# 84
Ей сега чакам и аз да ги видя малките сладури по Бтв  Heart Eyes
Ааааа сега се сетих - КОЙ ЩЕ ИДВА УТРЕ НА ЛEКЦИЯТА ? Че Марта пак ще каже, че съм пропуснала да питам Wink  Hug

# 85
Благодаря за пожеланията на всички!   bouquet

Голяма емоция е днес! Simple Smile Но все още не можем да се зарадваме истински, тъй като докторите са казали, че ще могат да дадът прогнози за деца след една седмица. Но за сега важното е, че се родиха живи и здрави, макар и доста рано. Опитаваха се да задържат раждането до към края на март - т.е. в края на 7-ми месец, но явно на бебоците им е станало тясно Simple Smile

От около месец знаехме, че ще са 4. Първо бяха казали 2 бебета, след това и накрая 4 Simple Smile Шегувахме се, че до като се родят може и 6 да станат  Laughing

Чакам и аз новините да ги видя бебоците!

# 86
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Страчи точно те чаках да попиташ!!! Laughing
Аз ще дойда пази ми място до теб , може малко да закъснея /ще водя Сашко на лекар/ , но със сигурност ще дойда.

# 87
  • София
Ах, бебчовците са толкова мънички. Моля се да са добре и да нарастнат.  Praynig Praynig Praynig
Браво на майката героиня Hug

# 88
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Стаси стискаме палци всички в къщи малчовците да се стабилизират. Поздрави на смелите родители.

Страчи аз утря няма да идвам, но ако някой се записва за другата седмица и може нека ме запише и да двата дни - Десислава Григорова

# 89
stassy, стискаме палци на малките мъници  Praynig Талкова са мънички, милички мишленца  Hug Дано всичко е на ред.  Praynig
Марта, ама моля ти се, ще ти пазя няма проблем...
Дейзи, дано не забравя да те запиша, че по принцип съм голям заплес... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт