,,АПРИЛските бременелки щастливи и засмени, връзват матренички бели и червени,,

• 11 919
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Идеята за нова галерия за бебетата е супер! Браво на тези от Папагал, че са те зарадвали Ая!
Цитат
Незнам за вас, но при мен колкото повече наближава. толкова сякаш ме хваща страх . Вие изпитвате ли такива чувства?!  
При мен притеснението е повече ще сме ли готови(ремонт, покупки)а пък раждането си е раждане, щом ще си секцио мисля че няма от какво толкова да се плашиш.
Цитат
да си искам ли епидурална упойка или болката е поносима?  Вие какво мислите по въпроса, какво сте решили? Аз ще си поискам, по-скоро ме притеснява положението, че като е безплатна, те до колко ще са склонни да ми я поставят? Twisted Evil
Аз пък събуждайки се тази сутрин установих, че ми е по-леко отгоре към ребрата и бебко издува повече отдясно и се чудя Thinkingдали бебчо се е вмъкнал надолу в таза  или се е обърнал??? За понеделник си записах час за УЗ и нямам търпение да кажат. Wink

# 211
Аз ще си поискам, по-скоро ме притеснява положението, че като е безплатна, те до колко ще са склонни да ми я поставят? Twisted Evil

neci, епидуралната упойка НЕ Е безплатна! Струва около 100 лв.

# 212
  • София
Да, упойките не са безплатни, към 100 лв. са както е казала Гигилче.
Аз още не съм решила дали ще искам упойка, ще оставя това на момента. Ще се правя на смела докато мога, а и разчитам на свеки, че ще ми помогне в този момент, въпреки че си мисля, че тя е твърдо против укойката. Ще видим.

При мен страха от самото раждане се замени от страх дали всичко ще е наред с бебо и ме е обхванло едно нетърпение да го видя.
Нощес сънувах, че го кърма, но той нещо не иска  Rolling Eyes
Иначе, на моменти много ми тежи корема, а нощем като се завъртя (което става около 100 пъти на нощ) имам чувствао, че местя медицинска топка на корема си. Другото неприятно е, че за един ден ми се напука корема отдолу, имам ужасни стрии, въпреки редовното мазане. Не е истина направо. Ще си потърся и аз тези ампули на лиерак, пък дано изчезнат гадините #2gunfire

Все още няма новини от Мама Е, много странно... Надявам се, че всичко е наред с нея и бебо.  Praynig

# 213
В бившата "Тина Киркова"както на училището за родители , така и администратора във форума казват, че е безплатна епидуралната упойка Thinking Thinking newsm78 newsm78
Цитат
Администратор
 # Дата: 30 яну 2007 03:41
Отговор Цитат

Епидуралната анестезия е безплатна

от форума на 1 АГ http://www.1agb.com/community/index.php?action=vthread&forum=1&topic=200
Някой ако знае още по въпроса кажете!

# 214
  • София
За Шейново знам, че е 150 лв. епидуралната. За пръв път чувам, че е безплатна някъде.

# 215
  • Far away from here...
раждането си е раждане, щом ще си секцио мисля че няма от какво толкова да се плашиш.
Защо така мислиш,neci?Ти раждала ли си вече и ако си раждала със секцио,би ли споделила впечатленията си,тъй като вероятно и аз ще съм така.
Благодаря ти предварително! Hug

# 216
Веси лекцията пак ли е  в К2, и  ако да направо там ли ще се чакате?

да в К2 ще е в 09.30 в 9.00 се срещаме на римския до пощенска банка и после отиваме заедно

# 217
И аз мисля да си искам епидурална. В Майчин дом ми казаха, че цената е 100лв. Може би в Тина Киркова да е включена в някой от пакетите, например избор на лекар, който е 500лв. или нещо друго. Иначе не ми се вярва да е безплатна. Има обаче нещо друго. Ако раждането е секцио, т.е. задължителна упойка, може тя да е безплатна.

# 218
Не се тревожете излишно за МамаЕ - сигурна съм, че всичко е минало добре и се възстановяват. Може където е в омомента да няма достъп до интернет  Peace.

За упойката, ами би трябвало да е платена ако е по твое желание. Ако е секцио, няма как да не е включена в цената - не вярвам да ме срежат ако им кажа, че не плащам за упойката  Mr. Green

# 219
За епидуралната опойка - аз ще си искам, при нас е включена в цената. Много от мамите раждали второто си детенце с опойка казват, че съжаляват, че и първият път не са искали, защото по този начин запазваш по-хубави спомени ( най-вече имаш спомени ) от раждането.  Peace

# 220
  • гр.Варна
Момичета да се отчета след прегледа при док:
Казаха ни,че тежим 2.900 и не сме били големи.......а на мен ми се струва много. ThinkingТой ако е пораснал за месец и полвина с 1,700/колкото е разликата от последното замерване/,то до началото на Април ще бъде 3.900,което ми се вижда не малко за първо бебе. ShockedКаза ми,че е по-добре да родя нормално отколкото секцио:)Ще ходя пак на 20.03. на преглед
това е най-общо казано от нас
Какво сте чували за бебетата?Кога качват най-много,че всеки различно казва? ooooh!
Лека вечер

# 221
Viktoria_27 Сестра ми ражда със секцио, както и моя много близка съвсем наскоро, та съдейки по техните впечатления и съпоставяйки ги с такива на "нормално родили" май да ти кажа секциото ми звучи по - леко като раждане, но пък малко по-дълго като възстановяване, но знае ли човек, ще разказваме като мине Април, някои и по-рано! Hug Ами за плащането на епидуралната упойка до сега бях убедена , че е безплатна, но в понеделник съм на УЗ и ще питам Crossing Arms Хич не ми се дават пари и за това толкова хубави неща искам да купя за бебко..., но ако кажат, че е платена ще платя! Хич не търпя болка(никога не си правя и кариесче без упойка Naughty), а пък това си е раждане #Crazyhristina_kЧула съм, че последните 2 месеца удвояват теглото си, по тези сметки моя беб ще стане над 4 Shocked

# 222
  • Попово
Да е жива и здрава рожденничката и да се радват на хубаво и здраво бебе през април Hug
hristina_k казват че бебетата растат през 8 и 9 месец най-много... 3.900 са нормални кг newsm78
Най-после и аз успях да кача малко покупки... някой попита за импрегнирано чаршафче, в Штъркел-а във Вн има бг по 8.70 и испански хавлиени те са по-скъпи, предполагам че същите ги има и в Сф, размерите са 2- 60/120 и 70/140

# 223

# 224
Христина, аз знам, че бебетата растат най-много 8ми и първата половина на 9ти месец. Последните две седмици почти не наддават  Peace

Общи условия

Активация на акаунт