На море в Гърция 2024 - V

• 54 705
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
  • В полите на Пирин планина
Малкият е на 16 и заяви, че догодина няма да идва с нас... 😁 (Иначе на плаж идваше това лято и не е мрънкал.)
Така, че с баща му ще можем да си изберем и някое съвсем диво място.

Тази година, като бяхме на Закинтос не дойде на втория круиз, при пещерите Кери. На първия (до Сините пещери) мрънка през цялото време, че корабчето клатело, не пожела да влезе във водата, като спряхме за плуване и накрая единственото, което му стана интересно беше влизането с корабчето в пещерите...

Догодина (живи и здрави) го оставяме на батко му и на бабите му.

# 196
  • София
Открих едно магазинче в Google maps до плажа Муртери. Дано и да работи (снимката е от декември 2022).

# 197
Да се впиша в отбора с почти петнайсетгодишните девойки. Същите са ми дертовете с нея.
За да не е съвсем спам, малко септемврийски снимки от Кефалония, с уговорката, че съм ужасен фотограф:

# 198
Моят син е истински 18 годишен херувим, като ви чета😀 Не, че не омрънка света да са по-малко дни и да му оставя няколко свободни дни преди училище, та сега много ме е яд, защото Закинтос си е за чисти две седмици, а ние се метнахме за 11 нощувки само.

# 199
  • София
Каката никога не е мрънкала и недоволствала, винаги е готова за пътешествия и ходене километри пеш, където и да е, само разходки да има. Но, малкият 17 г. фръцльо много се пази да не хване тен и е бетер гръцки пенсионер - цял ден на стол под някое дърво на плажа, само броеницата липсва. 😃 Но и двамата не отказват море с нас, да не били луди да пропуснат "безплатна почивка".

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 14:58 от yovanka

# 200
  • София
О, нашият син е на 21 вече и не усетихме как премина през съзряването, нямаше такива драми. Май момчетата са по-кротки в наше време.
Да не забравите утре да гледате Акис Петрецикис по 24kitchen от 23 часа (повторение в неделя от 21 часа). Трябва да е епизодът за Карпатос, гледах го на гръцки и ми се видя много интересен. Утре се надявам да не заспя и да попълня празнините в превода Simple Smile

# 201
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Каката никога не е мрънкала и недоволствала, винаги е готова за пътешествия и ходене километри пеш, където и да е, само разходки да има. Но, малкият 17 г. фръцльо много се пази да не хване тен и бетер гръцки пенсионер - цял ден на стол под някое дърво на плажа, само броеницата липсва. 😃 Но и двамата не отказват море с нас, да не били луди да пропуснат "безплатна почивка".

Гръцки пенсионер Grinning вика,  хиля се на глас.

# 202
бетер гръцки пенсионер - цял ден на стол под някое дърво на плажа, само броеницата липсва. 😃
Купи му броеница на детето! Аз имам две - от Нафплио и Аморгос, коя от коя по-хубави. Но не и време и дзен да премятам кехлибарите Simple Smile.

# 203
Нашият номер 2, който е на 17  и все още ни придружава взе да мрънка заради дългото стоене...ние под 14 дни не стягаме багажа за основната почивка в Гърция...Даже заради него отказахме третата седмица да отскочим и до Пелопонес тази година....Каза, че догодина може да дойде само ако е до 7 дни...И той не седи много на плажа в последните години...евентуално следобедно да дойде...
Утре няма да мога да гледам Акис.. ще го върна после, но тия дни си пуснах епизода за Тинос и много ме привлече...

# 204
  • София
И моята 17 годишна не отказва почивка с нас  и идва на плаж, но стои на сянка облечена. Не можела да почернява. Тя искала да си е бяла. Къпе се изключително рядко в морето. По тоя повод я бъзикаме, че е плажна бабичка.

# 205
Миленка, ние сме наборчета със средния, но моето момчище /метър и 90 и 80 кг/ е ужасно, ужасяващо мрънкало.
Големия на 21 никога не е бил чак така.
Но за тази сметка, средния има достоен последовател - момата на 6  тази год. добре, че спа до Кулата и от там рев, та рев. Непрекъснат. Казах, че последно ги водя някъде.Triumph

# 206
Казах, че последно ги водя някъде.Triumph
Това мисля, че ако не го кажа поне 6 пъти на всяка почивка, не е почивка.

# 207
  • София
...
Утре няма да мога да гледам Акис.. ще го върна после, но тия дни си пуснах епизода за Тинос и много ме привлече...
И на мен много ми се приходи на Тинос след този епизод. И така списъкът ми се увеличава, вместо да намалява Smirk. А и догодина се очертава да не изпълня нищо от най-желаните места. Искам Китира и Малките Циклади (не заедно), но явно ще трябва да чакам. Дано сме живи, здрави и в добра форма!

Казах, че последно ги водя някъде.Triumph
Това мисля, че ако не го кажа поне 6 пъти на всяка почивка, не е почивка.
И при нас е така. Само че двама го повтаряме - значи поне 12 пъти за почивка Simple Smile

Абе, хора, днес да не е петък, както сме го подхванали? Или само аз не работя особено този следобед Thinking

# 208
  • Пловдив
Хаха, май е време за отделна тема - в Гърция с тийн Wink

# 209
  • някъде ... тук ...
Може и да има нещо вярно за момчетата, ама и техния пубертет е по-късно Simple Smile
Скрит текст:
Моите двама идваха, че и сега понякога идват, с желание. Не са мрънкали и седели в стаята. Обаче и отдавна са самостоятелни и свикнали да остават сами. Все пак големият отиде на общежитие в друг град след 7-ми клас. НООО, на последната ни обща почивка в Италия заради юбилея на баща им (тази година), ми скъсаха нервите - трима мъже с различни желания какво да правят...

И ние гледаме Акис, и на Тинос ми се приходи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт