💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер момичета! Желая ви една спокойна и приятна вечер.

# 136
  • София
Докато семейство Йълдъръм са ангажирани с новият си дом, вижте каква напаст е напълзяла в старата им къща.
Джанер е написал с чувство за хумор, че в дома им National Geographic не спира.
"Проклети котки, вие не само хващате мишките в къщата, но и вкарвате змии в градината."

Наложило се е да викат специалист по ловене на змии.

Друго си е в новия дом с приятели. Поне няма змии и мишки.

# 137
Помня, помня! Smile Наистина си беше "исторически ден"!
Все едно не са минали цели 3 години!

[/b]
Преди 3 години Trophy
"8 септември 2021 г -  исторически ден за феновете на SenÇalKapimi.
 На този ден беше излъчен финалният 52еп. на сериала. И беше постигнат световен рекорд по брой туитове 8 472 552"

Gift Heart

... какъв ден беше ... Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 138
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 139
Добро утро!
Ханде явно се завръща, да се надяваме - скоро Hug

”Изглежда, че ще се случи скоро, когато детайлите се изяснят, ще пиша за това.

# 140
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Време е за Епизод 9 на SÇK излъчен на 09.09.2020

"Най-големият проблем в комуникацията е илюзията, че тя въобще се е състояла". Джордж Бърнард Шоу

Възприемаме комуникацията за даденост, но тя не е! Тя е плод на непрекъснати, неуморими и упорити взаимни усилия.

Кратко съдържание:
Еда доказва невинността си, не иска да се среща със Серкан. Когато той най-накрая я намира, тя не иска да говори с него. Този път Серкан слага белезниците на Еда! Серкан многократно се опитва да се извини по свой собствен начин, но очакванията на Еда са други. Но каквото и да правят, всичко ще се промени, когато осъзнаят, че договорът е приключил.

Хаштаг: aşktagurur - Гордост в любовта (с гугъл преводач)

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm 2. Fragmanı

Еда предава на Серкан резултатите от разследването за откраднатия дизийн, връща му пръстена и си тръгва.
Енгин приканва Серкан да се извини на Еда.

Енгин: Защо си тук? Тичай да се извиниш на момичето? Имаме една дума "съжалявам", може да провериш в речника, но разбира се, ти не би направил такова нещо и не би се извинил, нали? Знаеш ли, в живота има и други неща като компромиси,  приоритети и извинения, например.

В цветарницата разговарят на случилото се, Мело се чувства излъгана, обидена, огорчена. Но гневна.

Еда: Не се притеснявай, Каан Карадаа ще си получи заслуженото, за всичко, което ти причини... Какво е това, което търпим от мъжете? Отидох и доказах на онзи господинчо, че не съм виновна, Мело. Доказах. Погледна ме в лицето. С този негов директен поглед на робот ме погледна в лицето. Сякаш нищо не е било. Нито извинявай, нито съжалявам...Да каже:“Направих грешка, като не ти повярвах.“Толкова е просто. Затова няма повече Серкан Болат. Дори да дойде, мен ме няма. И да позвъни, няма ме.

В името на миналите дни...Серкан прави предложение на Каан да му продаде фирмата си на справедлива цена, и той ще му позволи да замине оттук, но Каан отказва. Вече няма изход, ще го ликвидира

Енгин извежда Серкан от офиса, да се разсеят и да си поговорят.

Енгин: Опитай се да не бъдеш предишния Серкан. Защото приеми, че Еда те промени. Сега трябва да направищ само едно. Да се обадиш на Еда, толкова е ясно.
Серкан: Не, няма да позвъня. Няма да дойде. Най-доброто, което мога да направя е да й намеря работа. Този екологичен проект на Каан... Ще го купя обратно.
Енгин: Работа? Вместо да кажеш на годеницата си...Влюбен съм в теб, върни се при мен...Искаш да й кажеш – има нова работа, върни се?

Според Енгин е по-лесно да й се извини, но Серкан не търси лесни начини...Заглежда се в една рокля...Ако той я купи за Еда, дали тя ще я облече? Много е хубава, на цветчета...

Еда си прави лимонада, спомня си ...рецептата против стрес.. Серкан...Но се ядосва се отново, закача снимката му на входната врата.

Серкан Болат не може да влезе тук, как ти се струва? Много ясно и точно. Много добре.

Но...
„Казвах, че Серкан Болат е вълшебник. Наистина се оказа вълшебник. Така ме омагьоса, макар че го ненавиждах. Нито остана ненавист в мен, нито очите ми виждаха нещо друго. Вълшебството свърши, а вълшебникът отдавна си отиде. А аз трябва да видя истината и да дойда на себе си.“

Сириус е извадил на терасата вещи на Еда.
Сейфи: Значи му е домъчняло за г-жа Еда. Казват, че животните са много чувствителни.

Сейфи забелязва торбата с роклята, подарък ли е купил? Няма да пита за кого е, щом не е за г-жа Еда... Без да го види Серкан, слага белезниците при роклята, дойде време да напомни на г-жа Селин, че е сгодена...

И още:
Скрит текст:
Става ясно, че Емел, секретарката на Алптекин е напуснала. Има вече няколко кандиратки, но той няма време да прегледа документите. Сейфи е в паника, какво ще правят, получаваха цялата информация от нея. Какво ще правим?! Ще изберат нова секретарка. Айдан предлага да Алптекин да помогне и да вземе участие в избора на нова секретарка.

Серкан се обажда на г-н Фикрет, съобщава му за извършената от Каан кражба, иска да го предупреди във връзка с екологичния хотел. Каан няма да се справи с тази работа. Няма нито материални възможности, нито достатъчно време. Г-н Фикрет му вярва, но за да съобщи това на Съвета на директорите, са нужни солидни доказателства. Ще чака новини от Серкан. Този проект трябва да е негов. Но Серкан има едно условие, идеята за дизайна на хотела принадлежи на Еда, иска да работи заедно с нея. Г-н Фикрет не може да си представи обратното.

Серкан идва в къщата на Еда, изненадан е да види снимката си на вратата, търси Еда, момичетата не казват...събота е и няма как да се свърже с нея. Но ако тя иска, ще му се обади... Серкан не може да чака, но дори Мело му се ядосва и избухва...Номер едно е по разбиване на женски сърца, а втори номер е врагът му, нали? И ядосано тръгва.

Фифи: Еда не иска да се среща с вас. И не иска да казваме къде е.
Айфер: Помолих ви да стоите далеч от племенницата ми, г-н Серкан.
Серкан: Да, права сте,  но има нещо спешно.

Те не му казват и Серкан си тръгва. Въпреки всичко, Мело все пак му дава малка подсказка...

Селин се опитва да е мила и приветлива с Ферит, прави закуска, но той тръгва, има спешна работа. Ферит, какъвто и да е проблема...Какъв проблем, няма проблем, не разбира, за какво говори.

Еда: Растете по-здрави, цъфтете по-красиви. Животът ни ще стане по-добър, когато свалим бремето от плещите си. Доверете ми се. Някои листа може да са поувехнали, може да ви трябва грижа. Но животът е пълен с възходи и падения. Затова какво правим? Въпреки всички и въпреки всичко стоим твърдо на крака. Не забравяйте, тукашните деца вземат пример от вас.

Това е третата градина днес... Дошъл е, да говори с нея, ще го изслуша ли? Това, което направи Каан ненаказано ли ще остане? Длъжна е да го изслуша.

Еда: Каан ли е единственият ти проблем?Двамата си оспорвате първото място кой по-бързо ще разбие нечие сърце
Серкан: Добре, това че дойдох тук, намерих те, изобщо ли няма значение?

Еда отказва да говори с него...поне да се качи в колата, да я закара.

Серкан: Ето така. Правя това, което никога не съм правил, но ти започна. Ще поговорим, Еда, ясно ли е? Когато ти ми ги сложе за първи път, отидох на работна среща и ти се доверих. И ти ще ми се довериш.

Сега, скъпа Еда...Ако може някак да се движат заедно, възможно е този път да не си наранят китките. Има само една молба към нея - да изслуша всичко, което ще й каже. След това ще свалят белезниците, ще може да позвъни...Може да прави всичко, което поиска. Става ли? Отиват на място, където могат да поговорят спокойно.

Пристигат, това е мястото, дълго време никой не е идвал тук, но има градинар-пазач, той се грижи.

Еда иска Серкан да отвори белезниците, Серкан няма с какво...

Еда: Щом не можеш да ги свалиш, когато искаш, защо слагаш тези белезници?
Серкан: Това ти ли го казваш? Не беше планирано. Сигурно ти е познато.

Да поговорят, ще намери начин да ги свали, но Еда настоява да ги свали веднага, не иска да стои толкова близо до него, не иска да й налага, да прекара време с него тук, да ги свали веднага. Да излезе от живота й!

Да поговорят ли вече? Добре ли е? Пък и не остана нищо за разбиване. Постъпила е импулсивно, какво толкова? Направила е голям безпорядък, само като погледне, се ядосва, ще оправи всичко. Ще почисти по-късно, със сигурност. Няма нужда, според Серкан. Да се поразходят и да поговорат.  

Момичетата не могат да се свържат с Еда...Със сигурност нещо се е случило.Със сигурност. Не знаят какво, но със сигурност е свързано със Серкан Болат.

Фифи: Вече не мога да догоня нивото на драма в живота на Еда.
Мело:...Няма как Серкан да намери Еда, не е ли така?...Но това е любовта. Когато става дума за любовта,  искаш - не искаш, тя те привлича, може би сърцето му е казало къде да я търси и той е обикалял, и я е намерил...Тогава е възможно да намери Еда.
Джерен: Прекалено високо летиш, Мело.
Мело: Не летя високо, вашите стандарти са ниски.

Селин е в чифлика при г-жа Айдан...действа й добре, когато я види. При тях с Ферит е много напрегнато, сега  е сериозно, май този път се разделят...Изглежда или е сигурно? Ами...Не са говорили, но изглежда натам отиват нещата.

Селин: Не знам дали искам този брак или не. Кое е правилно или не? Всичко е толкова объркано.
Айдан: Животът понякога е толкова объркан, като плетеница. Но в такива моменти човек разбира кое е по-важно.И тогава, когато всичко свърши, казваш си, че е хубаво, че всичко сърши. Истина е това.
Селин: Неизвестността те напряга. Особено, когато не знаеш, какво ще стане.
Айдан: Когато не знаеш какво ще стане, гледай на това, което имаш.

Предлага да разгледат детският им албум със Серкан...Може би ще й се отрази добре.

Серкан разбира, че Еда работи като доброволка в приют за деца, учи ги да се грижат и занимават с цветя, за да имат надежда. Тя е научила от цветята всичко за живота. Иска да бъде надежда за децата.

Еда: Казвам им, да правят същотото, като цветята. Стойте твърдо в този живот и се обърнете с лице към слънцето. Ако слънцето изгрее, има надежда.
Серкан: Значи за нас също има надежда. Тоест за човечеството.

Срещат градинаря, разбрал, че са дошли, приготвил е храна, на верандата.

Развълнувана от споделеното от Селин, Айдан оставя съобщение на Серкан - Селин се разделя с Ферит, веднага да се срещне със нея, да благодари на цветарката, свършила си е работата. Много им помогна.

Сейфи: Уау! Тази цветарка ви хвана за ръката и ви преведе през портата. А сега работата приключи. И ще я отпратим, така ли?
Айдан: Отново ли стана чувствителен, Сейфи? Добре, виж. Цветарката я обичам като човек. Но като снаха и на враговете си не я пожелавам. Виж, тръпки ме побиват, стана ми лошо на душата.

Айфер също не може да се свърже с Еда. След кратко колебание, Мело признава, че е подсказала на Серкан къде е Еда. Не издържа, когато някой страда заради любов, затова е казала. Звънят на Серкан, и той не отговаря...Решават да отидат до дома на Серкан, Джерен остава, да има някой, ако Еда се върне.

Време е да свалят белезниците...Еда е изумена, можел е да го направи още в набалото, но не ги е свалил, защо не го е направил?

Еда: Не мога да повярвам, наистина. Защо му е на човек да прави това?
Серкан:Мен ли питаш това? Защо слагат белезници на човек? Ти питаш. Смееш се. И на теб ти хареса.

Серкан връща телефона на Еда...Тя говори с Дежерен...Серкан май иска да се сдобрят, явно ще й се извини. Затова чака.

В дома на Серкан не намират нито него, нито Еда, идва Сейфи, питат за Серкан...по-скоро търсят Еда..И той не знае къде са, но дай Боже да са г-жа Еда. Пазачът на планинската къща се обажда на Айдан, всички разбират, че Серкан и Еда са заедно, само Мело се радва...Колко романтично, скъпият зет!

Вече е вечер, пред камината...Каан Карадаа... Той навреди и на двамата и разби сърцето на Мелек. Серкан предлага да направят заедно проекта за екологичния хотел на Каан. Еда се ядосва, тя какво е очаквала да чуе, а той...

Не иска и секунда повече да е заедно със Серкан, иска сама да си тръгне веднага. Но е планина, навън вали силен дъжд, как ще си тръгне сама? Еда не иска и минута да остане със Серкан...

Серкан: Еда! Еда!
Еда: Какво Еда, какво? Какво още искаш от мен?

Серкан предлага да се върнат в къщата, да не се намокрят, Еда настоява да си тръгне. Не е предполагал, че не може да го търпи толкова, не е помислил за това. Тя да остане, той тръгва.

Еда съобщава на момичетата, че ще остане в къщата, но е сама, Серкан е тръгнал. Разглежда снимки на семейството. Но...Серкан се връща, пътищата са наводнени...Мислейки, че е натрапник, Еда го пръска с лютив спрей, след това загрижена за него се извинява, това е последното нещо, което би му причинила! Грижовно му помага да измие лицето си.

Серкан е донесъл от колата подаръка...Еда облича роклята, купена от Серкан... Роклята й отива много...точно нейния размер.. Боже, Боже...

Дъждът продължава да вали, принудени са да останат в къщата. Но в къщата започва да капе.. Капе във всички стаи, освен в една. Само тук има едно сухо легло. Проблем ли е да легнат заедно? Нямат друг избор...

Но Серкан винаги лежи на дясната си страна. Полезно е за сърцето. Но този път ще е по-различно...За сърцето му... Не, това е вредно, ще легне по гръб. Но от неговата страна капе, ще легне малко по-близо. Малко. Капе мръсна вода. От тавана. Може да се разболее...

Еда: Ако искаш,  намокри се до кости, Серкан. Остани там!

На сутринта...

Мело е депресирана, Фифи иска да се „разбере“ с Каан, но къде да го намери...обажда се на Еда...

Айфер: Еда, не беше ли сама? Това спалня ли е? ...Г-н-Серкан. Ако ви помоля, може ли по път навръщане да се отбиете до службата по вписванията? Може да ни донесете и сватбени бонбони.Ще ги раздадем на съседите. Как ви се струва? Какво ще кажете? Г-н Серкан.

Време да си тръгват, Еда не иска да се връща с него, сама ще се прибере, ще си вземе такси.
Наистина ли не иска да го вижда повече, дори не може да я закара в къщи? Наистина не разбира какво иска. Заради нея е оставил работата си и обиколил всички градини в Истанбул. Надянал е на себе си белезници. Какво иска?

Еда е решила, ще помогне за екологичния хотел. За един ден. Но не заради него, а заради Мело. За 24 часа. Последните 24 часа. След това всеки ще тръгне по своя път.

Еда се връща в къщи. Поговорили са със Серкан, но не са се сдобрили. Наистина. Иска от нея помощ за Каан Карадаа.

Айдан: Селин вчера беше тук.. С момичето беше за да се върне Селин при теб ли? Или наистина сте заедно? Селин и Ферит се разделят. Ако искаш поговори със Селин.

Ферит говори с Алптекин, предлага съдружие с нова фирма, следи я от самото й основаване, нови са, но бързо се разрастват...Взели са го на работа по молба на Селин, но иска да покаже, каква е ползата от него. Алптекин му възлага да подготви детайлен отчет, договор и цена, когато досието е готово, да го представи на Борда на директорите. Серкан вижда Ферит, пита баща си защо е дошъл. Серкан кани баща си на билярд, да поканят и новият консултант? Защо не, кога Серкан е бягал от конкуренция?

Вечерта Серкан, Енгин, Алптекин и Ферит отиват да играят билярд, момичетата отиват да ловят риба.

Кръстосан паралелен разговор - от мъжете и жените за мъжете и жените. Различията и общото в мисленето на мъжете и жените.

Енгин: С любимия...Преди всичко трябва да сте приятели.
Ферит: Ако не можеш да живееш без нея, то това е любов!
Алптекин: Ще разбереш, когато срещнеш истинската любов...
Еда: Той ще те погледне право в очите и ще каже: "Не тръгвай!"Ще каже: „Не тръгвай!
Серкан: Тя няма да те погледне в очите и да каже, че ще си тръгне!
Енгин: Всеки иска нещо различно. Така изглежда...
Ферит: Жените са много сложни...
Фифи: Мъжете много елементарни същества.
Джерен: Тъй като не ги разбираме, тогава ще се радваме на живота...
Енгин: Тъй като не ги разбираме, тогава поне да се радваме на живота...
Алптекин: Това е то!

В дома на Серкан... Сейфи показва на Серкан клипчето с майка му и Еда

Сейфи: Какво съвпадение, в небето падна звезда...Всъщност говорех за звездата, която напусна живота ви. Еда Йълдъз. А тя, без вие да разберете вече е изпълнила вашето желание...

Серкан говори с майка си, опитвала ли е отново. Опитвала е. Но не се е получило.Иска ли да опита с него? Иска, много иска. Да вървят тогава...Но пак не може да го направи.

Айдан: Когато е опитах с онази цветарка успях да го направя. В нея има нещо, което ти дава спокойствие. И в същото време това ме ядосва. Не мога да обясня.
Серкан: Не, разбирам те перфектно.

Трябва да опитва отново, справя се чудесно. Когато поиска, ще бъде до нея. Батко му ще се гордее с нея.
Мамо. Вече трябва да поговорят за батко. Нека не се държим така, сякаш той не съществува. Това също ще бъде стъпка за нас...Мамо, всичко се променя около нас. Независимо дали го искаме или не. Трябва да го приемеш вече.

Развълнуван от случилото се с майка му, Серкан се обжда на Еда, но не й каза нищо, говори пак за работа...Може ли да я вземе утре от тях?

Става. Поне в последния ден да спазим правилата напълно, нали? След като всичко свършва, нека завърши както трябва. Ела.

Но първо трябва да отидат в офиса ...

Айфер е объркана от многото сметки, Фифи предлага да качат всичко на компютър.

Серкан чака Еда. Е, какво ще правят? Трябва да докажат, че Каан не използва екологични материали, тогава проектът ще бъде техен.

Серкан: Наш. Работата ще бъде наша. На теб и на мен. Твоята идея, моята разработка. Наш.
Еда: Няма „наше“.
Серкан: Ако работим заедно по проекта заедно, ще има.
Еда: Щом казвам „не“, значи няма!
Серкан: Щом казвам, че има, значи има!

Както и да е, имат 24 часа, ще е добре, да побърза, часовникът тиктака.

Оживление в офиса, г-н Серкан дойде...какво толкова, това е неговата фирма, нормално е. Но и Еда идва. Еда?

Селин: Явно са си оправили отношенията в планината.
Пъръл: В планината? Не ми казвай. Вече не искам да знам за цветния живот на моя приятел.
Селин: Многоцветен, много шарен. А при мен е плътна тъмнина.

Лейля: Сдобрили са се, нали? Определено са се сдобрили. Еда и г-н Серкан.
Ердем: Е, изглежда, че са се сдобрили, но в същото време са обидени, а когато са обидени, изглежда се сдобряват. Могат да са в такива странни отношения. Просто има голяма енергия между тях. Точно като мен и Фифи.

Енгин е изненадан да види Еда в офиса, радва се, че са се сдобрили, но му е любопитно как се е извинил Серкан, например...Паднал ли е на колене? Много му е любопитно, да не се тревожи, няма да каже на никого. Не са се сдобрили, просто са се събрали за един ден, заради работата. Заради работата? Какво означава това?

Айдан е извикала в чифлика кандидатките за секретарки на Алптекин, спира се на най-възрастната, другите са твърде млади...

Серкан и Еда виждат на парцела склад, предполагат че там има химикали, вместо екологично тествани материали, Серкан праща съобщение на г-н Фикрет.

Еда: Отново гледаме заедно един празен парцел. Още една мечта.
Серкан: Архитектурата е изградена на способността да се мечтае. Първо мечтаеш. После мислиш. Може и да се получи. Може и да не стане. Може да приключи. А може и да няма край.

За архитектура ли си говорим???

Според препоръките на Джерен, Енгин кани Пъръл на вечеря, в дома му. Джерен подрежда страхотна маса за вечерята, дава последни съвети...за свещи, за неволни докосвания... Енгин е смутен и объркан...спешно трябва да отиде до супермаркета...липсва му нещо.

Пред къщата на Еда Серкан получава известие, получил е проекта за хотела.

Еда: Дотук беше значи
Серкан: За теб. Не включвай и мен в това число...Наистина ли не искаш да бъдеш с мен? Имам пред вид , относно проекта за хотела.
Еда: Не е това въпросът.
Серкан: Какъв е въпросът? Защото вече наистина не разбирам.
Еда: Какво не разбираш? Какво толкова не разбираш? Какъв може да е въпросът? Въпросът си ти. Работата никога не е била проблем за мен. Проблемът си ти. Твоето безразличие, жестокостта ти. Твоята безчувственост е въпросът. Какво бих могла да очаквам от теб? Едно извинение. Едно малко извинение. Да кажеш, че си допуснал грешка, че съжаляваш. Но не го направи. Защото не изпитваш вина, Серкан. Въобще не те интересува. Няма за какво повече да говорим.

Пъръл пристига, изненадана е да види Джерен, а и Енгин го няма. Джерен обяснява причината да е там, и двете получават съобщение от Енгин. Извинява се... Няма да се върне, има семеен проблем.

Енгин е при Серкан. До вчера в живота му е нямало нито една жена, сега виж до къде я докара, всичко е объркано. Проблемът е, че и той не знае какво иска. Ако знаеше, щеше да отиде и да говори. Но докато не разбере, така ще се крие по ъглите...
Серкан слуша Енгин разсеяно, с какво се занимава? Това имейл ли е? Пише извинение по имейл?

Скрит текст:
Енгин: Братле, може ли такова нещо? Не се прави така... Човекът, на когото се извиняваш, трябва да стои точно пред теб. Очи в очи.
Серкан: Очи в очи? Да се изправя очи в очи с гнева на Еда? Не мисля така.
Енгин: Тъй като ти си причината за гневът й, трябва да го направиш. Нямаш друг избор. Може да й направиш малък подарък, за да намалиш напрежението. Например диамант?
Серкан: Не, Еда не обича такива неща. Предпочита по-семпли неща, като например...Като например цветя.
Енгин: Цветя ли? Добре де, момичето всеки ден е в цветарницата, навсякъде около себе си има цветя.
Серкан: Толкова по-добре. Да. Цветя.
Енгин: По-добре е от имейл.

Селин и Ферит говорят, не може да продължават така. Говорят за Серкан, за отношението на Ферит към нея, за холдинга, за работата. Ферит вече е взел решение, надява се да стигнат до съгласие.

Серкан отива в цветарницата, иска да се извини на Еда, да й подари цветя. Айфер предлага сам да подреди цветята, може терариум. Еда много обича терариумите.

Айфер: Знаете ли, терариумите всъщност доказват, че видовете могат да съществуват заедно. Тоест важни са не различията, ами общите неща между тях.
Серкан: И какви са тези общи неща?
Айфер: Не знам, например....Отговорът е в малките неща. Да кажем това, че дишат заедно. Стоят едно до друго, докосват се. Знам, много е трудно. Но въпреки това се получава... Това е вашият свят. Може да сложите каквото си поискате.

Еда се връща от разходката, има цветя... за Еда...от Серкан... подредил е цветята със собствените си ръце. Доста е талантлив...Бележка? Ще я остави сама...„ Приказно момиче, можеш ли да ми простиш?/има и друг превод .... "Цветно момиче, ще ми простиш ли? "/

Скрит текст:
Символиката на терариума

Каланхое (бели цветя във формата на звезда) - символизира издръжливост и трайна привързаност. Може също да символизира богатство и просперитет.

Момина сълза (бели цветя с форма на камбанка) - много различни символични значения за това растение,  смята се за цветето на феите, това са малки камбанки, използвани като чаши, от които се пие.

Лунен кактус - /всъщност представлява два кактуса, присадени заедно, единият е с ярък цвят, но не произвежда хлорофил и  зелен кактус, който може./ Символизира издръжливост и сила.

Сламени/сухи цветя - символизират съгласие.

Сукуленти - символизират трайна и вечна любов, тъй като те са упорити растения, които съхраняват вода в дебелите си листа и стъбла.

Както Пъръл и Селин коментираха - животът на Серкан е много цветен.
Фигурките на момченце и момиченце под лампата допълнително персонализират подаръка.

В офиса..

Серкан: Дойде
Еда: Дойдох
Серкан: А ще останеш ли?
Еда: Ще остана.
Серкан: Обещаваш ли?
Еда: Обещавам. /след пауза/ Договорът ни продължава. Но този път ще бъде по-професионално. Спазвайке всяка една точка.
Серкан: Точно както исках.

Еда: Беше прав. Без да се сближаваме твърде, спазвайки границите, ни останаха само 44 дни.
Серкан: 44 дни. Не се знае, може да преключи и по-рано. Ако, разбира се,  Селин се раздели с Ферит.
Еда: Или ако се омъжи за него. Тогава приключва всичко, край.

Еда вече ще работи като ладшафтен архитект, затова очаква да е много работлива. И естествено да се държи малко по-професионално. А... между другото...с нейно позволение... слага пръстенът на ръката й.

В офиса идват Селин и Ферит...

Взели са решение...женят се след седмица.

И още:

Марги, Hug за голяма част от гифчетата!

Толкова от мен за този епизод,  до следващия! Smiley

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 09:52 от Dilemi

# 141
Здравейте, 🌞

Ясемин Кай Алън отговори на публикацията в таблоидната преса в истории „Здравейте приятели. Нямах да казвам нищо, но изглежда повечето от вас вярват на всичко, което четат Между мен и скъпия за мен човек Керем никога не е имало нещо друго освен приятелство на високо ниво. Моля, обърнете внимание на езика и нивото, които използваме, когато пишем коментари, и се опитайте да поддържате добри обноски."

Дилеми, ⚘

# 142
Каква смешна новина ме застига след края на работния ден:

Преводачът е ужасен, но от това, което разбирам, Ханде е виновна за това, че събитието на Хадисе и Керем в Италия не е минало толкова добре, колкото са очаквали? Имала е план за това? Laughing

# 143
Ханде е виновна, че е валяло ли?

# 144
Тина, все пак вече с много пари и изкуствен дъжд може да пусне човек… Stuck Out Tongue Winking Eye
Ханде е виновна, че е валяло ли?

# 145
Явно. Страшна работа е тази Ханде, вече и на Господ се прави 😉
На който му трябва дъжд - да и пише на лични 😉😎

# 146
И аз нищо не можах да разбера. Интересно, че никъде не видях да се коментира. Преводът е супер зле, но явно Ханде е виновна, че времето е било лошо и преставянето се е отложило, в последствие променило. И че  не са били отразени качествено Керем и Хадисе. За мен са си откровени глупости.

# 147
Те писаха, че и Ханде затова не е минала по червения килим,  защото е росяло и са предпочели да си направят представянето на закрито с отбрани хора.
Като има желание - има и начин.  Другото са оправдания 😉

# 148
Не, не е времето. Това е оригинала на "новината" Ако някой направи читав превод на втората част.

https://x.com/akifyamann/status/1833109362283332095?s=46

# 149
Не ми го превежда..
Пак се опитва Акиф да прави интриги

Общи условия

Активация на акаунт