💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
От стори на Керем

# 571
“ Ханде беше видяна да напуска управляващата компания в Etiler. “ #HandeErçel https://x.com/handemiyy_h/status/1841458178514428208?s=46

# 572
“ Ханде беше видяна да напуска управляващата компания в Etiler. “ #HandeErçel https://x.com/handemiyy_h/status/1841458178514428208?s=46

Джанер си прави реклама на гърба на Ханде

# 573
Ново:
„Сблъсквайки се с реалността...
 осмеляваш ли се?"
Синята пещера ще бъде на Amazon Prime на 18 октомври
Blue Heart
Нови плакати, надписи:

„Влез по-дълбоко с мен“
„Колко дълбока е вашата преданост?“
"Колко дълбока е любовта ти?"
 „Смеете ли да се изправите лице в лице с миналото?“
Осмелявате ли се да се изправите пред истината?

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:27 от mi_si

# 574
Сторита от Керем

# 575
Цялото интервю с Керем Бюрсин и Деврим Озкан за Vogue Türkiye Film (2024), посветено на излизането на филма „Синята пещера“ - с Гугъл

Скрит текст:
СИНЯТА ПЕЩЕРА е посветена на любовната история между ДЖЕМ (Керем Бурсин), военнослужещ от флота, и съпругата му АЛАРА (Деврим Озкан). Джам тръгва на ПЪТУВАНЕ до синята ПЕЩЕРА, където е обещал на Алара, че ЕДИН ден ще отидат заедно. Това пътешествие се превръща в НЕОЧАКВАНО ОТКРИТИЕ, потвърждаващо, че ИСТИНСКАТА любов е ВЕЧНА.

Не само човешките отношения, но и връзката с природата е една от темите, които вълнуват Керем Бюрсин: „Обикновено бихме снимали филм в истинска пещера, но в този момент трябва да спомена нежността на брат Алтан че тюлените се раждат в пещери, а само един тюлен се ражда годишно, когато чухме това, ние казахме, че в такива моменти трябва да се използват визуални ефекти и технологии в правенето на филми, и заснехме пещерните сцени с визуални ефекти, без да навлизаме в. истинска пещера."

Питаме Деврим Озкан, въз основа на метафоричното определение на Синята пещера във филма, къде би била Синята пещера за нея или кой момент от живота й би бил това?

Тя обобщава темата, без да разваля изненадата от филма: „Първо, бих искала да говоря за това какво общо има между героя на Алара и Деврим във филма. Подобно на Алара, отидох на мястото, където снимахме този филм, Синята пещера „Когато бях малък и си спомням много добре как ме накара да се почувствам, никога повече не отидох там, докато не заснех този филм. Това е толкова магическо нещо за мен. Мисля, че този филм имаше много добро влияние върху живота ми .. За мен Синята пещера е моето детство."

Когато хората видят Синята пещера, те ще решат дали да отидат там и да намерят Синята пещера на собствения си живот. Е, може ли тази пещера да бъде и врата, водеща към безкрая на любовта? Мислим, че ще изчакаме излизането на филма, за да разберем отговора на този въпрос.

"Синята пещера" се фокусира върху любовната история между Джем (Керем Бурсин), военноморски войник, и съпругата му Алара (Деврим Озкан). Джам тръгва на пътешествие до Синята пещера, където е обещал на Алара, че един ден ще отидат заедно. Пътуването на Джам до Синята пещера се превръща в неочаквано откритие, което разкрива подробности от връзката му с Алара и потвърждава, че истинската любов е вечна.

Отвъд нашите стремежи и усилия в живота, Деврим Озкан вярва, че животът има план за нас само доколкото ние го оформяме. "Това е тема, върху която много мислих през последните години. Животът е много голям, светът е много голям, Вселената е много голяма... Не мисля, че малките неща, които срещаме в това величие, са Съвпаденията. Сякаш е очертан път и ние ще продължим по този път, докато се вслушваме в себе си... Ето защо вярвам, че всяко „здравей“ има причина.“

Керем Бюрсин, от друга страна, приветства ново преживяване в живота си със "Синята пещера", тъй като това е първият филм, за който той едновременно пише и играе. „Чувство е. След като написах сценария и Prime Video поискаха работата, бях също толкова развълнуван, колкото бях, когато се явих на прослушване за първи път в моята актьорска кариера. Това, което преживях, ми напомни за този момент. Целият процес за пореден път ми показа, че съм влюбен в актьорството, но от друга страна, освен в актьорството, видях колко много обичам киното във всичките му детайли. Безценно е, когато това, за което мечтаеш, се сбъдва Рисунките на архитекта ще съществуват във физическо пространство от векове е невероятно нещо и почувствах, че за първи път в този филм чувстваш различни неща, но да си създател на история добавя друго измерение към ситуацията."

"Винаги съм искал да направя нещо с аспект на по-РЕАЛНА ВРЪЗКА. ЗАПОЧНАХ ДА ПИША СЦЕНАРИЙ, сцена по сцена. За мен процесът на ПИСАНЕ послужи и като ТЕРАПИЯ." (Керем Бюрсин)

Бюрсин описва пътя си към това да стане създател на история по следния начин: „Винаги съм искал да покажа на хората друга страна на Турция, някъде другаде, освен Истанбул, когато снимах реклама за Turkish Airlines, бях поразен от Kas, това беше Невероятно място и си спомням, че докато бях там, видях табела с надпис „Синята пещера“. направете нещо повече от истинския аспект на връзката си.“

Фактът, че Керем Бюрсин е едновременно актьор и сценарист, придава на снимачната площадка ново измерение и динамика. Деврим Йозкан описва тази ситуация по следния начин: „Мисля, че сме установили много добри отношения както с партньора, така и с писателя-актьор, и мисля, че сме развили много добро приятелство и аз винаги сме говорили за мир, който те изградиха с Осман Кая и се подготвиха добре за историята на Алара и Джем – истински съотборник, надявам се да ви хареса историята, която създадохме.“ Бурсин добавя: „Нашата визия за живота става по-красива чрез нашето сътрудничество. Става дума и за това колко важни са взаимоотношенията.“

„Ходът на живота ви може да се промени за миг. Какво виждате в този момент, когато погледнете назад? Какъв живот сте живели? Ходът на живота ни е двусмислен и непознат. Това е смисълът на филма. Поглеждайки назад, човек трябва да живее живота, за който не съжалява." Керем Бурсин казва, че има проблеми с живота в Синята пещера. Според Деврим Озкан моментите, в които попадаме, винаги трябва да ни държат в пространство, в което се чувстваме живи. „Нека моментите, които преживяваме, винаги вървят в посоката, в която ни водят сърцата ни. Искам да стигнем толкова далеч, докъдето ни отведе смелостта, да се борим, да обичаме, да бъдем обичани, да се смеем и плачем. Точно това правим "какво твърди филмът."

Написан от Керем Бюрсин и Осман Кая, режисиран от Алтан Дьонмаз и с участието на Деврим Йозкан и Керем Бюрсин, Синята пещера, който ще бъде излъчен по Prime Video на 18 октомври, изследва смисъла на живота и вечността на истинската любов.

Деврим Озкан определя любовта по следния начин: „Любовта може да има много имена, понякога е нещо съвсем различно, това е: тази любов изисква борба. Как се рисува картина, как се пее песен... Трябва да се обработва бод по бод, Нежно, с любов, търпеливо.” Керем Бурсин дава много ясна дефиниция на любовта: „Любовта е вечна.” Животът минава пред очите ти, но любовта е вечна.

Blue Heart

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:41 от mi_si

# 576
Миси, сърдечни благодарности за превода⚘

Лайк от Керем
"Лексус се зарежда ... "

# 577
# 578
Сторита от Керем

# 579
Ново:
Керем с Али Ипин
Това може да е свързано със сериала „Platonic Love“, тъй като Али също е публикувал снимки с Гупсе и режисьора на сериала

и в тренда Simple Smile

# 580
Коментар на Керем за корицата на Vogue

# 581
Инфо:
"Адба обяви кои са най-популярните мъжки актьори на екрана! (25 септември-1 октомври) Тази седмица Керем е на 2-ро място Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 582
# 583
# 584
Миси ,благодаря за превода,  филма ще бъде страхотен!! И двамата актьори
Имат голяма харизма!! Чакаме 18.10 !!
Лека нощ!!

Общи условия

Активация на акаунт