💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 33 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
# 616
”Винаги съм искал да покажа на хората другия край на Турция, място, различно от Истанбул. Докато снимах рекламата THY, очите ми изскочиха от главата ми в Каш, това беше невероятно място и си спомням, че видях табела, на която пишеше Синята пещера докато бях там."

# 617
Момичета! Страхотни сте!
Здравейте!
Благодаря ви!

Усещам как Керем ще ни въвлече във вълнуващо пътуване, породено от силна болка, от въпиеща липса, от спомена за една голяма, красива любов. Пътуване към себе си, когато от позиция на времето виждаш по ясно всичко и всички, включително и несъзнателното егоистично желание да натовариш с очаквания и със собственото си виждане за света близките си. Пътуване, в което стигаш до най-дълбокото, до най-синьото на душата си, за да си простиш и приемеш себе си, и другите такива, каквито са.
С любов за любовта!
Надявам се да ни разтърси, размисли и направи по-осъзнати собствените ни душевни пътувания.

"Остави го на вятъра" ми навява нещо леко, безгрижно, много топло и синьо, много разтоварващо. Наслада за сетивата.

Лека нощ, прекрасни!

# 618
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 619
Здравейте, 🌞
Статистическата графика с данни, събрани от хаштага #TheBlueCave с повече от 53K, актуална тема в 11 държави.

# 620
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Кът за добре дошли, подготвен за Ханде от Hu Management, международна агенция за дигитален маркетинг, която осигурява голямо сътрудничество и организира събития между марки и световноизвестни имена в региона на Близкия изток."

https://x.com/allaboutercel/status/1842118891587195107

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:41 от midnight__sun

# 621
Слънце, Ханде на фестивал ли ще присъства?
Нещо не мога да се ориентирам

# 622
Ново:
От Netflix Türkiye
"Бяха проведени репетиции за четене за сериала #Platonik, който ще бъде прожектиран по Netflix, с участието на Gupse Özay, Kerem Bürsin и Öykü Karayel."

# 623
# 624
Blue Heart Джем и Алара Blue Heart

Blue Heart

Сладури са Simple Smile Blue Heart

# 625
Май е нова

Трите роли на Керем през 2024 г 😀

# 626
Слънце, Ханде на фестивал ли ще присъства?
Нещо не мога да се ориентирам
Тина, не става ясно. Най-вероятно е в Дубай или Абу Даби, така пишат.

"Техниката за килими на Ханде Ерчел е на 5-ия международен панаир на занаятите и дизайна Craft Istanbul 2024."

# 627
Още нови снимки от четенето на сценария Simple Smile

# 628
В Абу Даби е по покана на агенцията и ще гледа баскетболен мач от NBA. Дали ще има друго или само заради мача се разхожда?

https://x.com/Handemiycan/status/1842164873427406920

Гюпсе и Йойкю много си приличат. Ще им се получи да са сестри.

# 629
Днес е Световен ден на усмивката Grinning Усмихвайте се!  Simple Smile

Скрит текст:
Световният ден на усмивката се отбелязва всяка година в първия петък на октомври. Инициатор на празника, както и автор на популярното усмихнато жълто личице, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през 1963 година.

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт