💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Още снимки

# 407
Ето и превод на цялото интервю

Ж: Здравейте, г-жо Ханде.
Х: Здравейте, добре дошли на всички.
Ж: Прекрасно сътрудничество. Какво ще кажете?
Х:Да, много е приятно. Много съм щастлива. Явявам се лице на популярна марка женски дезодорант в Турция. Не го разглеждам само като марка, защото този дезодорант, който защитава нашата кожа има предимството, че не съдържа алуминий. За това аз съм много доволна от работата с тази марка.
Ж: Имате ли специални формули за защита на кожата?
Х: Разбира се, обръщам внимание на тези неща.
Ж: А какво правите? Специални смеси, билкови смеси?
Х: Не, не използвам такива неща. Предпочитам продукти, които не съдържат алуминий. Винаги обръщам внимание на тези неща. Избягвам химикалите.
Ж: Мисля, че синьото е цветът на деня. Вие сте в синьо.
Х: Да, има нещо такова. Тегли ме към синьото. Може би е свързано с „Emotion” Днес избрах синьо, защото това е цветът на Emotion.
Ж: Дайте да ви попитаме за подготовката. Как мина?
Х: Прекрасно. Разговорите минаха добре. Хареса ли ви?
Ж: Ръкавиците вис а прекрасни, госпожо.
Х: Много ви благодаря.
Ж: Съвсем скоро се върнахте от Италия. Как мина сватбата за вас?
Х: Беше весело. Приятелите ни се ожениха. Ние бяхме заедно с тях, беше много приятно.
Ж: Споделихте снимка с господин Хакан. Госпожа Арзу сложи свой коментар (емоджи сърце) В коментарите написаха „Дадено е одобрение за снаха“
Х: Не смятам, че трябва да водим такива разговори. Не ме въвличайте в това точно в този ден. Ние сме днес тук заради Emotion. Така че, благодаря. 
Ж: Как мина вашето лято?
Х: Мина много добре, защото успях да работя през лятото след дълга почивка. Работих, почивах. Много ми хареса това лято и не ми се иска да свършва.
Ж: За филмът, който снимахте с господин Баръш се говори много. Какъв партньор е той?
Х: Отличен партньор. Разбира се, за нас е много добре че, се говори за филма още преди да е излязъл. След излизането на филма съм уверена, че ще се говори много повече. Мисля, че е много хубав филм. Смятам, че много ще ви хареса.
Ж: Госпожо, ще има ли нов проект на цифрова платформа или по телевизията?
Х: Да, ще има. Сега чета един сценарий, който много ми харесва. Още не е уточнено всичко, за това не мога да ви разкажа по-подробно, но ще има със сигурност.
Ж: На какво обръщате внимание най-много в проектите, които ви предлагат?
Х: Много е важно да ми е приятно. Достатъчно е да ми харесва персонажа. Разбира се и екипът е много важен.
Ж: Има ли образ, който бихте желали да изиграете?
Х: Разбира се, че има.  Има много герои, които всеки артист би желал да изиграе. Сценарият, който чета в момента е за жена, която така зарежда с енергия. Отдавна исках нещо подобно и ето го и него.  Надявам се, че ще бъде много добре.
Ж: Госпожо, имате ли някакви за вас някакви забрани в професията? Наричат ги законите на Тюркан Шорай.
Х: Не, у когото има, уважавам това, но при мен няма такова нещо.
Ж: Пожелаваме ви всичко добро.
Х: Много ви благодаря.

Пак не разбрах за тези забрани. Този превод беше много добър, но ще потърся информация, защото ми стана интересно за тази Тюркан Шорай.

# 408
Благи,  Kissing Heart
Wink
Ханде Ерчел изнася реч при представянето на Emotion, на който тя е посланик на марката, тази вечер

Wink

Скрит текст:

# 409
# 410
Ханде с шефката на Elle Hug

# 411
Благи, благодаря за превода. Flowers Hibiscus

С колежките от университета

С Гьозде Мутлуер, която участва във филма „Остави го на вятъра“.

Още едно стори от Мелда

Ех, на тази Ханде всичко й отива.

# 412
Благи, благодаря за превода. Kissing Heart

Нови снимки от тази вечер от профила на Гамзе.

# 413
Благодаря за превода, беше страхотен!! Много сте бързи момичета!! Браво !! Лека нощ!!

# 414
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 415
Здравейте, 🌞
Отново потвърдиха датата на на излизане на филма Синята пещера - 18.10.2024 г. Чакаме си днес трейлъра и постера 😀

Момичетата от Bambaska Biri

Тоалетът

Хубав ден на всички! 😀

# 416
Още снимки на Ханде от снощи Simple Smile

Скрит текст:

Blue Heart

# 417
Стори от Керем

# 418
# 419
Постерът на “Синя пещера”: