💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Коко, Flowers Hibiscus

Постерът на “Синя пещера”:

О, харесва ми!  Nature Dizzy Загадъчно,  леко мистично,  загатващо, обещаващо, но и пазещо тайни, романтично, изпълнено с тъга и много любов! Това ми говори постерът. Дано филмът да има успех! Nature Dizzy

# 421
Много е красива. Има страхотен стил на обличане и като цяло винаги изглежда безупречно.👌

# 422
И на мен много ми харесва 💙
Очакваме и трейлъра 😉
Постерът на “Синя пещера”:

# 423
Blue Heart 18.10.2024 Blue Heart

Wink

И веднага в тренда Simple Smile
#KeremBürsin
18.4K posts
#MaviMağara
14.8K posts
#DevrimÖzkan
7,514 posts
#TheBlueCave
12.5K posts

# 424

В Туитър пак има драма - фенове се организират да пишат на продуцентите да сменят постера на Синята пещера, защото на този главата на Керем била отрязана. И това било подигравка с него - като човек и актьор.

# 425
Здравейте! Flowers Hibiscus

Всъщност като идея и замисъл е добре, но изработката му не е. Все едно ученик го е правил. Има нужда да го едитнат. Има фенове на Керем, които са много по-талантливи и много по-добре биха се справили с изработката на постер.
Щом на 18 ще е премиерата, значи днес или тези дни трябва да имаме трейлър.

Сюжетът, още веднъж.

"Синята пещера" разказва романтичната история на Джем, морски офицер, и съпругата му Алара. Джем започва своето пътуване с Алара към синя пещера, в която е обещал, че ще отидат заедно един ден. Пътуването на Джем до Синята пещера; Превръща се в изненадващо откритие, което разкрива подробности от връзката му с Алара и потвърждава, че истинската любов е вечна.

# 426
  • Кърджали

Пак не разбрах за тези забрани. Този превод беше много добър, но ще потърся информация, защото ми стана интересно за тази Тюркан Шорай.
Тюркян Шорай е нещо като тяхната кралица на киното.
Нейните забрани или изисквания са били, че
- на афиши, плакати, реклами, името ѝ да бъде изписвано най-отгоре и само то,
- във филмите да няма целувки и откровени сцени /всъщност през  1982 г. това правило е било нарушено за един филм/,
- ако се снима исторически филм, компанията осигурява дрехите ѝ. Ако се снима съвременен филм - дрехите са нейни и ги определя тя,
-филмите, които снима, ще се снимат само в Истанбул. Тя извън Истанбул не приемала да снима.

Не мога да повярвам, че и известните личности /сутринта още някой гледах, че го беше постнал/ се хващат на тези спам глупости. Естествено, че един пост няма да забрани или разреши никакви права, общо взето с регистрацията си се съгласил на квото и да правят Мета. Ако не ти харесва - изтриваш си профила и забравяш...  Ох, подпалих, ама и във фейсбук като видя някой да ми копи пейства такива дивотии, и ми иде да хвана точилката...

Аз пак се появих Blush
Успех на филма на Керем.

# 427
Награждаването на “Друг човек” в Сеул:
https://x.com/quanzhilong_kjy/status/1838899456332427362?s=46

# 428
Алтернативен постер Sunglasses

Този на снимката с Керем бил "модният гуру" Токио, едвам го познах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 429
Стори от Керем

Стори и от Ханде

# 430
Снимки от бекстейджа от заснемаето на фотосесията за филма.

# 431
Сладури 💙
Снимки от бекстейджа от заснемаето на фотосесията за филма.

# 432
Александра, много ти благодаря! Красива жена е била тази Тюркан Шорай, но явно и с огромни изисквания.
Точно пък Ханде да питат за такова нещо. Поредната журналистическа тъпотия. Всички закони на мадам Тюркан е нарушила до сега.

Убедена съм, че има някаква причина постерът на Керем да изглежада по този начин. Едва ли е от липсата на добри специалисти. Може да излезе коментар по-късно защо му е отрязана главата.

Интересно ми е кой е получил наградата за сериала на Ханде и Бурак. Залагам на някой наглец от Фокс или от продуцентската компания Grinning

# 433
  • Кърджали
Благи, общо взето всяка тяхна актриса е получавала този въпрос поне по 10 пъти сигурно, дали имат някакви свои "правила, закони, забрани, както искат да го нарекат". Че и на мъжете са се пробвали да го задават тук-таме.
Дали е до "лични правила" или подбор на роли и Демет Акба доколкото знам например не е имала сцени с целувки.

# 434
  • София
Cem и Alara Nature Dizzy

Алекс, Flowers Hibiscus винаги е приятно да те видим!

Общи условия

Активация на акаунт