💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Ново:

Очертава се сътрудничество Керем ✘ technogym ( може и реклама Wink )

# 541
В Туитър пишат, че в момента в дома на Керем снимат рекламата 😀

# 542
# 543
Основният акаунт в Technogym започна да следва Керем и в инстаграм

# 544
Керем явно е решил тази година да поставя лични рекорди по активност като рекламно лице. Grinning

В очакване сме на Синята пещера. Подозирам, че бързо ще излезе в интернет, от тези платформи доста бързо ги разпространяват. Като стана дума за филми се сетих, че и Ефлатун чакаме да го пуснат в интернет...

# 545
Вече си мисля, че рекламната кампания на Синята пещера е поверена на същите хора, които рекламираха Bambaşka Biri 😎

Днес Ебрар имала РД и човек от Необикновена история я поздравява
Osman пожела честит рожден ден на Ebrar днес и публикува тяхна обща снимка от промоционалния комплект на BTH

# 546
"Какво трябва да направя, за да кажа, че съм живял?“ на Muazzez İlmiye Çığ и Büşra Sanay. Адаптирано от книгата „Какво трябва да направиш, за да кажеш, че живях с Pınar Sabancı?“, където популярни имена в Турция представят своя житейски опит на сцената под модерацията на психолога Pınar Sabancı. Започна да се излъчва в YouTube канала на Zorlu PSM всеки четвъртък. Обявявайки, че снимките на нови епизоди са започнали, първите гости на Pınar бяха известният геолог Celal Şengör и актьорът Kerem Bürsin. Pınar Sabancı, която проведе приятен разговор с Şengör и Bürsin, публикува снимките, които направи с гостите си с бележката „Моите посетители в офиса днес“.

Видеото ще го качат тук.

https://www.youtube.com/@ZorluPerformansSanatlarMerkezi/featured

# 547
Керем и Деврим на корицата на Vogue Film Türkiye

# 548
На мен лично много ми прилича на една друга корица. Почти ми е 1 към 1 😉
Нешо креативността липсва ...

# 549
На мен лично много ми прилича на една друга корица. Почти ми е 1 към 1 😉
Нешо креативността липсва ...

И на мен много ми прилича. Не мисля, че е търсен ефект, а липса на креативност. Ако и другите снимки обаче са наподобяващи... Но да се опиташ да повториш нещо, никога няма да е като първият път.
Все пак Ханде Е. ще остане партньорката на Керем, с която са имали най-добра спойка. Smirk Съответно и той за нея, нищо че харесвам и Бурак.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 19:19 от midnight__sun

# 550
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи! (24-30 септември). За поредна седмица Ханде заема 2-рото място Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 551
# 552
Добър вечер момичета!

Скрит текст:

# 553
Здравейте,  искам да благодаря за превода на поредният епизот на
"Почукай на вратата ми " каква носталгия по него!! Страхотен превод и   страхотни Керем и Ханде!!
Лека нощ!!

# 554
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Revolving Hearts

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт