Перилни препарати и омекотители - 76

• 52 769
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Много на място си е! Дефектът стана ефект 😊😊😊

# 706
Привет на всички😃
Търся си нещо качествено за пране на вълна/кашмир или подобни деликатни тъкани. Имам няколко нови пуловера и не желая да ги разсипя с некачествен прах и некадърно пране (това ,заедно с шиенето са големият ми срам☺️) Много искам да ги запазя, особенно двата са бели и пухкави...харесвам ,когато видя някой с дреха все едно не е обличана.

# 707
  • Paris, France
Всеки течен препарат за вълна ще ги изпере добре. Прах не, в никакъв случай. Добре е да се сложи и омекотител. Ползвам Mir laine, но съм пробвала Epsil laine (супермаркетски на Leclerc) и переше добре. Трябва да е за вълна и течен. Програма вълна, деликатна максимум и центрофуга 800 максимум. Слагате да се сушат легнали върху хавлия.

# 708
  • Бургас
Днес пак по прането имаше следи като от кал, все едно!....
Явно иска някакво почистване да се направи.

# 709
Да не е протекъл семеринг? Странни шумове?

# 710
И при мене от време на време има частици по изпраното пране нещо като кал. Винаги съм се чудила какво е това и какво го предизвиква?! Дори съм се тревожила да не би пералнята да се счупи.
Може би перарнята ми се нуждае от почистване. Но мога да почистя барабана,уплътненията и чукмеджето за перилни препарати. Маркучите не мога да ги откача и да почистя, най-вече да почистя този за мръсната вода. Така е монтирана пералнята към стената в коридора, че няма мърдане. Мръдне ли се, едва ли ще тръгне вече.

# 711
  • Бургас
Да не е протекъл семеринг? Странни шумове?
Да и шумове има. Лелее,само да не се развали,че ще умра!
Сега ще търся инфо, що е туй животно ,,семеринг,,?

# 712
  • Велики Преслав
Семеринга е уплътнението към лагерите. Сменя се като се извади барабана.

# 713
Оптимист 😊

# 714
  • до най-прекрасния мъж
Оптимист 😊
Ако може Simple Smile
При разглобяемите казани не е трудно. Даже лаици, но за сметка на това големи ентусиасти като мен и мъжа ми, се справиха за две вечери след работа.

# 715
Не успях да открия с търсачката дали сте коментирали този прах на Амазон. Някой с отзиви за него? Като съдържание не виждам някакви впечатляващи цифри, но пък цената е добра. Има го и във вариант за цветно.
https://www.amazon.de/-/en/Amazon-Universal-Washing-Powder-Washe … 2C320&sr=1-8&th=1

# 716
Здравейте, наскоро си купих сода за пране. Досега не бях я срещала и не знаех, че се предлага такъв продукт. Засега я прибавям към праха за пране, когато пера спално бельо, или хавлиени кърпи. В какви други случаи мога да я ползвам?

# 717

Така... машината за петна се прибра от училище с това нещо на униформата ( не беше толкова ярко ) -  напръсках с препарата за петна на ДМ и излезе от пералнята така. Като го попитах знае ли от какво е каза, че било от течния сапун!? Та въпроса ми е има ли спасение или и тази тениска отива за парцал

# 718
Ако е от течния сапун не трябвало да го пръскаш с препарат за петна, но нищо.   
Полей с течен препарат за пране, понатъркай го и изпери на възможно най- висока температура. Мушни при блузата някоя , кърпа или покривка, чаршаф, че да има в какво да се трие в барабана.

# 719
  • Paris, France
Не бих хвърляла нова тениска. Бих я  изпрала както petiaivanov обясни и ако петното се е смалило или поизчезнало, бих я прала и сушила заедно с дрехите с подобен цвят докато петното не изчезне. Междувременно може да се носи в къщи, та да се оплолзотворява.

Общи условия

Активация на акаунт