Перилни препарати и омекотители - 76

• 53 171
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
ТАЕД, наясно съм, жена ми е учила 6 вида химии, анатомия и антропология, цхе какво ли не, аз пък учех химия. Въпреки че не работя по специалността. Мазута е черен защото е отработено масло, това го знам, както и за другите мазнини.
За стикер ацетон на памучен тампон или спирт, пробвайте първо спирт на сухата дреха.
Юмош е пълен боклук, имитация на Коколино. Имал съм червени плодове, толкова кисело миришеха, сякаш са истински.

# 76
Мазута е черен защото е отработено масло, това го знам, както и за другите мазнини.

Мазутът не е отработено масло и не е черен по тази причина.

# 77
Има ли решение за нови бебешки дрехи, пускащи мъх и след пране?

# 78
Има ли решение за нови бебешки дрехи, пускащи мъх и след пране?
Има машинки за мъхчета - продават в husk , pepco , мисля и kik. Това според мен е най-сигурният вариант . Чувала съм , че и с пране и последващо пускане на дрехите в сушилня ставало , но успехът не е на 100% гарантиран . Едно долнище на анцуг не се оправи след сушилня , с машинката се получи .

# 79
Следя ви момичета, не съм се включвала досега ,вчера се случи една беля, на чисто новата ми калъфка за възглавница петна от вчерашната ми боядисана коса-ужас. ЗНАЕХ СИ че е грешка да взимам  бяло спално бельо. Моля за вашата помощ , петното което е като на капки от боята, възможно ли е да се махне по някакъв начин? Предполагам, че не.. но все пак . И също така как да ги пера тези бели чаршафи( те са с черни ленти и цветенца отгоре) не са баш чисто бели чаршафи.

# 80
  • Сливен
В приложението на ДМ са пуснали талон с 15% на всичко.Важи до 18.09.

# 81
Следя ви момичета, не съм се включвала досега ,вчера се случи една беля, на чисто новата ми калъфка за възглавница петна от вчерашната ми боядисана коса-ужас. ЗНАЕХ СИ че е грешка да взимам  бяло спално бельо. Моля за вашата помощ , петното което е като на капки от боята, възможно ли е да се махне по някакъв начин? Предполагам, че не.. но все пак . И също така как да ги пера тези бели чаршафи( те са с черни ленти и цветенца отгоре) не са баш чисто бели чаршафи.
От опит с оцветена яка на бяла риза зная, че такива боядисвания/ ако не е от прясна боя/ се изпират. И аз имам бели чаршафи с някакви черни фигури. За себе си реших да ги пера с прах за цветно.

# 82
Не са грешка белите чаршафи (аз пък главно такива и крем имам), а качеството на боите е от значение. Години наред ползвах една боя, която спряха да внасят и преди 2 месеца купих друга - ами боядиса ми и бели кърпи за баня, и калъфка, но се изпраха. Боята обаче хвърлих. Хем и двете бои са висок клас, цената - почти еднаква. Сега смених с трета боя - не боядисва, умишлено сложих снежно бели кърпи в банята, тъкмо непосредствено след боядисване, за проба.
Ако е петно, третирай го със Спот и после изпери според указанията на етикета ти за температура, че да не вземе да пусне черното. За всеки случай сложи и цветоулавяща кърпичка.
При мен засега няма петно, което Спот да не е отстранил. Тепърва предстои да го тествам на петна от червени чушки, ще дам отзив.

# 83
Боя за коса се пере стандартно, стига да не ползвате кратки програми и ниски градуси.
Преди години бях с червена коса — първите измивания след боядисване винаги оцветяваха в червено хавлиените кърпи, но след пране петна не оставаха.

# 84
В приложението на ДМ са пуснали талон с 15% на всичко.Важи до 18.09.
Аз не намерих, а исках прахът, който Guess Who показа.

# 85
Автоматично е активиран този купон. Преди малко получих известие.

# 86
Момичета, още сутринта действах дори преди да ви прочета, в нас имах единствено спота- който за нищо не заменям, е и този път се справи отлично! Не мога да повярвам че се махна наистина. Благодаря за съветите .калъфките за Възглавниците винаги са голям проблем , винаги пожълтяват след време , като цяло никога не съм имала бели чаршафи, трябва да си взимам прах за бяло пране ли? Съжалявам за може би малоумния въпроси..

# 87
Разбира се, че е необходимо да се перат с прах за бяло белите дрехи и спално бельо. Пожълтяването на калъфките се дължи на изпотяване, кожни клетки и т.н. Ако има проблем някой с нощното изпотяване (има състояния, които се придружават от патологично нощно потене), особено в топлите сезони, трябва бельото да се сменя и пере всеки ден, най-много на три дни, и то не да престоява до почивните.  До пожълтяване принципно не би трябвало да се стига. Такива калъфки бих ги изхвърлила, ако не се избелят. И не купувай при това положение бельо със смесени цветове, особено черно и бяло, че някои пускат, а заради тях не смееш да переш с прах за бяло.

# 88
И според мен не е нормално калъфките да пожълтяват след време. Някъде бъркаш в начина на пране или нещо друго, имам бели чаршафи и калъфки на поне 7 години и още са си бели.

# 89
Най-старите бели калъфки вкъщи са на около 15 години. Смея да твърдя, че в момента са поне толкова бели, колкото и в деня, когато бяха изпрани и ползвани за първи път. Прането на спално бельо не би трябвало да е проблем, особено ако се сменя достатъчно често, което за хора с нормална физиология и хигиена би трябвало да бъде веднъж на 5-7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт