Перилни препарати и омекотители - 76

• 52 787
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Момичета а за подържане на белотата на спално бельо, какво използвате ?

# 691
  • Велики Преслав
Че от всичко, то е най-лесно за поддръжка. Хубав прах за бяло пране и правилната програма и толкова. Аз пера спалното заедно със светли хавлии с прах за бяло. Чаршафите са бели и направо изглеждат като изпрани със синка. Все едно светят на слънцето. Бели и приятно миришещи.

# 692
За искрящо бяло препоръчвам прахообразния на Миле — бялото е бяло, няма синкави, сивкави или други оттенъци. Скип за бяло не може да ми докара белотата, която прави Миле.

# 693
  • до най-прекрасния мъж
Със сода не стана нищо. Държах го един час горе-долу, изпрах го на програма за връхни дрехи, която не е кратка, към 1:45 ч е и на 40°С. Излезе едно разплуто мазно петно, вместо наличните няколко по-ситни. Сега се суши да видя как ще изглежда сухо и ще търся амоняк или талк.

# 694
  • София
Мазни петна аз пръскам с обезмаслител преди прането, но точно машинно масло не си спомням да сме имали случай.
Ползвам един жълт Asperox, не оставя следи след пране и съм доволна.
Вчера ми се наложи, забравен балсам за устни в ски якето на детето и беше станало петно на джоба, излезе.

# 695
Писах и тук и в темата за хитринките няколко пъти през месец-два в отговор на въпроси за мазни петна. Талк. Преди всякакво друго мазане и мокрене. На мен след талка не ми се е налагало да ползвам нищо друго. Посипвам, оставям часове/една нощ/ изтупвам.  Без гладене на талка.

# 696
  • Paris, France
Бяло спално бельо пера с прах и 1 мерителни лъжица Vanish на прах за бяло. Снежнобяло излиза. На Miele Е много хубав праха за бяло, както и всичките им продукти.

# 697
  • до най-прекрасния мъж
Аз опитах с обезмаслител, изпрах, нищо не стана. Опитах днес и със сода, отново изпрах, отново същото положение. Май бензинът ще се окаже трудна работа.

# 698
Опитай все пак със спот на перилис. Мъж ми в работата си зарежда понякога генератори с бензин или дизел и почти винаги дава и на дрехите си. Досега не ми се е опряло изцапано.

# 699
  • до най-прекрасния мъж
Имам, ще пробвам и него. Ще тръкна и веро после, както махам петната от дрехите на детето. Дано го спася, че е хубаво якето.

# 700
Гледай обаче да не е отдавна, този който имаш. Случи ми се с по-стар да няма ефект. Като купих нова бутилка препарат, станаха нещата.

# 701
  • София
Сол за петна или чист натриев перкарбонат (кислородни изцелители). Има ги в dm.
Дълга програма, 60 градуса и прах за бяло пране са важното условие..

# 702
Благодаря Ви момичета, Миеле не съм пробвала и ще пробвам задължително

# 703

Сол за петна или чист натриев перкарбонат (кислородни изцелители).

Това ми хареса.

# 704
  • София

Сол за петна или чист натриев перкарбонат (кислородни изцелители).

Това ми хареса.
Видях го, но късно, не можеше вече да се коригира. Така е като се пише през телефон и набързо.😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт