Всякакви въпроси за пералнята - тема 19

• 30 480
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Велики Преслав
Естествено, че зависи в ръцете на някой немарлив човек ще издържи по-малко. Ако говорите за това.
Както казаха по-горе е неправилно да се изчислява живота за години, защото някои перат по 2 пъти седмично, някои по 2 пъти дневно. Затова по точно е в работни часове.

# 76
  • Пловдив
Нямах поддръжката предвид, но тя също е от значение.
А колко цикъла има в живота си пералнята.
Колко члена е домакинството, какви са навиците.
Толкова е относително.
Рекламата в години живот е крайно неточна.

# 77
Много моля сведущите за AEG да помогнат. На моя възрастна съседка пералнята не може да изключи функцията за допълнително изплакване. Не и е нужна . Не знам модела за съжаление, и тя не може да намери упътването.
Това се вижда, ако можете, дайте съвет.

To е нарисувано - натискат се едновременно двете крайни копчета. И май първо ще станат две допълнителни, после три (ако има) и накрая нула.

# 78
  • оттам, откъдето започва България
Нямах поддръжката предвид, но тя също е от значение.
А колко цикъла има в живота си пералнята.
Колко члена е домакинството, какви са навиците.
Толкова е относително.
Рекламата в години живот е крайно неточна.

Да, така е. Пералнята е ползвана повече години за 4 възрастни и 1 дете, а сега само майка ми я ползва. Реклама не правя. Simple Smile

Морска вълничка, като натиснеш на spulen не се ли изключва ?

# 79
На мен ми се струва, че не е с тъч скрийн тая пералня, че да натиска на spulen.

# 80
Аз имам АЕГ с подобен дисплей и е баш така - комбинация от физически бутони и сензорни. В случая според мен има два съседни сензорни бутони и е нарисувано да се натискат едновременно. А онова в дясно (Extra Spulen) e само индикация.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 22:20 от Черна станция

# 81
Благодаря ви! Ще кажа на жената, дано помогнем.

# 82

Двата бутона, маркирани в синьо са сензорни. Полагат се пръсти едновременно върху тях, без силен натиск, така ,че там горе, където съм оградила в синьо кръгче да изчезне плюсчето. При първо натискане ще се появи още едно плюсче, което отговаря на 2 допълнителни изплаквания, ако се появи трето плюсче при второто натискане на тази комбинациоя, значи има 3 допълнителнителни изплаквания. Броят на едновременните натискания на двата сензорни бутона трябва да е толкова пъти, че плюсчето на иконката в синьото кръгче да изчезне.

# 83
Жената се справи с проблема, а вие сте блестящи и компетентни! Много, много благодаря!

# 84
И аз в кюпа.
Времето се развали, но от пералнята не го очаквах.

# 85
И аз в кюпа.
Времето се развали, но от пералнята не го очаквах.
Ти не беше ли с нова пералня или греша?
Какво стана?

# 86
Трябва да видя в документа кога я взимах.
Не разбрах много, но ремонта излиза скъпо.

# 87
Споделете повече за модела, марката и какъв е проблема ?

# 88
Пуснах празна пералня на 90 градуса с прах, пяната прелива горе от отделението.
Да я източвам ли или да я оставя така да продължи?
Съвсем малко Ариел сложих, такова чудо не очаквах.

# 89
  • На брега на реката
Слага се наистина малко, не повече от равна супена лъжица, дори има препоръки за чаена!

Дори да я спреш, трябва да изчакаш доста време за да спадне пяната и да я източиш. После да я пуснеш пак на цяла програма , но без препарат.

Общи условия

Активация на акаунт