Всякакви въпроси за пералнята - тема 19

• 30 746
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Това с гаранциите след двете г.е коментирано.
Повечето поемат на мотора..а той се задвижва от платка,  която често дефектира. Тоест гаранцията няма да свърши работа.
Бих търсила само по първите две питания-надеждна що годе, и евтина.
За 800 има Бошки серия 2..но са над бюджета и покриват само искането надеждност.

# 601
Повечето поемат на мотора..а той се задвижва от платка,  която често дефектира. Тоест гаранцията няма да свърши работа.
За 800 има Бошки серия 2..но са над бюджета и покриват само искането надеждност.
Горе писах за нов Уирпул, който разпечатахме над 3 години след покупката (забави се акт 16). Та, при пускането го видяхме, че тече отдолу. Дойде в четвъртък техник. Уредът е с 2+4 гаранция! Ще сменят казан/барабан за тяхна сметка (около 300-350 лв каза, че е ). Идват, взимат и я връщат без да ми искат пари.

П.П. Това, че е нова, не ги вълнува, третират я като употребяван уред.

# 602
Повечето поемат на мотора..а той се задвижва от платка,  която често дефектира. Тоест гаранцията няма да свърши работа.
Пиши неща,  само които разбираш, а не които си прочела от постовете на няколко потребителя, но не си разбрала.
Това не е вярно.
Има различни видове мотори.

drago_2008, за тази сума която и да вземе е все тая. Просто да взема една.

# 603
Така е...прочетох 6-7 стари теми.
Не съм ги наизустявала по модели машините, и коя с какъв мотор е..и това е вярно.
Вярно е, и че имаше постове в които пише за платки и че ако те дефектират, моторът без тях не може да работи.
Не съм искала да обобщавам че всички платки на всички машини често дефектират...може би неясно съм се изразила.
А че ако платката дефектира..гаранцията на мотора се явява безпредметна.

# 604
  • Велики Преслав
Ми то кажи речи е валидно вече за всички инверторни модели, защото преминават все повече и повече и към DC инвертори, а те са капризни.

# 605
Мнението за тия неща са дооста разнопосочни. Повечето са в насока че не вършат работа...не само бгмама визирам..а доста по-обширни източници Grinning
Както и да е...

Каква точно е разликата между двата продукта ...тези? Все 12 А....т.н....

https://sono.bg/index.php?route=product/catalog

# 606
Скрит текст:
Мнението за тия неща са дооста разнопосочни. Повечето са в насока че не вършат работа...не само бгмама визирам..а доста по-обширни източници Grinning
Както и да е...

Каква точно е разликата между двата продукта ...тези? Все 12 А....т.н....
Скрит текст:
Това с W в номера е за бяла домакинска техника и климатици, а другото за компютри, телевизори, офис техника, но без лазерни принтери.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 18:39 от petiaivanov

# 607
Технически по какво се различават..е по-скоро чуденката ми?

8 сек...125 сек..изчакване....това е написано че е различно само.

# 608
Ето това е пълното и правилно описание на модел WP230W (предполагам, че на сайта е сгрешено)-обърни внимание на големината на тока и на защитните интервали:

# 609
Благодаря.

# 610
Здравейте, имам нужда от помощ, трябва да вземем пералня, която да е с дълбочина до 55см, защото вратата на мокрото помощение, ни е по-тясна, и попаднах на тези модели на лг и самсунг, може ли да ми дадете мнение за тях, ако някой ги има или към кое да се насоча?

https://www.technomarket.bg/peralni/lg-f4wr711s3ha-09216808

https://www.technomarket.bg/peralni/lg-f4wr511s2m-09217277

https://www.technomarket.bg/peralni/samsung-ww90t754dbx-s7-09183565

# 611
Имах същия проблем с вратата на помещението и Бош 4-та серия 8 кг с дълбочина между 55 и 56 см влезе с леко наклоняване. За майстора не беше проблем да я вкара.

# 612
Венко, отваряш сайтовете на производителите, и ТАМ гледаш размерите на уреда. Не в техносайтовете, че стават грешки и накрая може да увиснеш. Или на място с рулетка в реален магазин.

Това са двата начина да си сигурен колко точно с люка см, е пералнята и ще влезе ли!

Имах същия проблем с вратата на помещението и Бош 4-та серия 8 кг с дълбочина между 55 и 56 см влезе с леко наклоняване. За майстора не беше проблем да я вкара.

Как с наклоняване става по-плитка - може ли да поясниш?

# 613
Отзад не е толкова плътно и с извиване я прекара през вратата. Иначе права не влизаше. Гледах как го направи. На човека това му е работата.
Пп/ Страницата отгоре е малко по-голяма, а надолу
отзад е кухо.

# 614
Сега схванах че става дума за врата на стая...не за вкарване в шкаф.

Той капака от горе лесно се маха...принципно той е по-издаден от корпуса отзад заради маркучите.
Та също е вариант за вкарване.

Общи условия

Активация на акаунт