Онлайн психолог

• 724
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Търся си много добър психолог, който работи онлайн, понеже не живея в България. Ще се радвам да споделите вашите мнения и преживявания!

# 1
  • Melmak
Аз работя с психолог, който също не е в моя град и се виждаме онлайн. По никакъв начин не пречи на работата ни това, че не се виждаме. Ползваме камера.

Ориентирали ли сте се към някаква конкретна терапия примерно констелации, или друго? Моята е по-специфична, мога да ви дам повече инфо на лични.

# 2
И аз търся психотерапевт, който да преглага услуги онлайн и то късно вечер.

# 3
Мога да препоръчам Веселина Неделчева.Психолог и психотерапевт.От няколко месеца работи с моя близка, която живее в чужбина.За пореден път беше много потънала.Напоследък я усещам по-позитивна.

# 4
  • Телиш/Плевен
Нямам личен опит, но виждам много положителни коментари в темата на този психолог.

# 5
Благодаря Ви! Видях темата, но на този етап ми се иска психологът да е жена, но благодаря отново за съвета!
Нямам личен опит, но виждам много положителни коментари в темата на този психолог.

# 6
  • Телиш/Плевен
В такъв случай беше добре да уточните това в първия пост. Също така, предполагам, е важно да уточните в какво направление искате да работи.

Общи условия

Активация на акаунт