Онлайн психолог

• 1 381
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Търся си много добър психолог, който работи онлайн, понеже не живея в България. Ще се радвам да споделите вашите мнения и преживявания!

# 1
  • Melmak
Аз работя с психолог, който също не е в моя град и се виждаме онлайн. По никакъв начин не пречи на работата ни това, че не се виждаме. Ползваме камера.

Ориентирали ли сте се към някаква конкретна терапия примерно констелации, или друго? Моята е по-специфична, мога да ви дам повече инфо на лични.

# 2
И аз търся психотерапевт, който да преглага услуги онлайн и то късно вечер.

# 3
Мога да препоръчам Веселина Неделчева.Психолог и психотерапевт.От няколко месеца работи с моя близка, която живее в чужбина.За пореден път беше много потънала.Напоследък я усещам по-позитивна.

# 4
  • Телиш/Плевен
Нямам личен опит, но виждам много положителни коментари в темата на този психолог.

# 5
Благодаря Ви! Видях темата, но на този етап ми се иска психологът да е жена, но благодаря отново за съвета!
Нямам личен опит, но виждам много положителни коментари в темата на този психолог.

# 6
  • Телиш/Плевен
В такъв случай беше добре да уточните това в първия пост. Също така, предполагам, е важно да уточните в какво направление искате да работи.

# 7
Чувствам се ужасно с мъжът ,който живях и търпях 12 години мъжа ,който ме оставяше, сама всеки ден всяка вечер и без пари които играеш на хазарта, на дискотеки барове и приятели пиене и разкошен, живот сама, да гледам децата му идваше и си отиваш и аз въобще ,не реагирах Какво ,става в живота ми не знаех какво става в живота ми и до днес не знам децата, които гледам те порастват, но са нервни деца, защото нямаше баща който, да ги гледа и обича и възпитава, давах всичко ,по силата си но бях нервна все нервна много нерви ги обичам обичах обичам винаги когато слушаш семейството ни защото, постоянно ми се случваха неща, например които той пиеше играеше хазарта например,взимаха му , книжката всяка година, много малко време с които е прекарал с книжката си. ние бяхме много отдръпнати от света, все нямахме пари  и все беше зле мъжът с който живея в 12 години никога не ме защитавал, когато се карах с роднините му когато имаше и неща инциденти, в които аз не бях виновна и той не ме е защитаваше аз си тръгнах и след това той изневеряваше и беше по-силна връска с хората които ме нараниха , макар и всичко това аз го, исках пак до мен до децата, дори аз му се обаждах да си дойде да се върне при мен но той, не не искаше сега, вече осъзнавам го какво направих, не знам дали, е късно Разбирам и какво причиних, на децата си тогава, ужасно не знам какво ще правя как да се справя тази депресия, дали ще ме нарани,ще ми изневери,  пак да чакам ли промяна или аз трябва да се променя. И да се махна.

# 8
Благодаря Ви! Видях темата, но на този етап ми се иска психологът да е жена, но благодаря отново за съвета!

Можеш да потърсиш Ася Петрова, невероятен специалист. Помогна ми много с неизлекувани травми. Аз лично само на живо, но знам че и оналйн работи. Добра е много, препоръчвам! Ето я -https://assiapsiholog.online/

# 9
Здравейте! Искам да споделя с вас, че аз лично се виждах с Ася Петрова и тя ми помогна много с лични травми, свързани с детството. Тя е изключително професионален и емпатичен психолог, който знам че предлага и онлайн консултации. Работата с нея ми помогна да се справя с много емоционални предизвикателства и да разширя разбирането си за себе си като цяло. Ако търсите някой, който може да помогне с дълбоки емоционални въпроси, тя определено е отличен избор. Препоръчвам я горещо!

Здравейте! Търся си много добър психолог, който работи онлайн, понеже не живея в България. Ще се радвам да споделите вашите мнения и преживявания!

Общи условия

Активация на акаунт