Лидл 186 - есенни трепети

• 223 584
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 685
Имам въпрос-имам купон със скреч цена -25% за плодов скир,който с Лидл плюс е 2.22,а редовната му цена е 2.99 лв.От коя цена свалят  тези 25%?

От 2.22 лв.
Не го даде на тази цена 😂-от 2.99 свали  0.77 отстъпка и стана 2.22

# 2 686
  • София
Подарявам купони
панирани калмари и топено сирене-подарени
Скрит текст:

цял месец коледни купони в Лидл+ и в Кауфланд-карта от 01.12 до 24.12
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 14:27 от lite16

# 2 687
  • София
Имам въпрос-имам купон със скреч цена -25% за плодов скир,който с Лидл плюс е 2.22,а редовната му цена е 2.99 лв.От коя цена свалят  тези 25%?

От 2.22 лв.
Не го даде на тази цена 😂-от 2.99 свали  0.77 отстъпка и стана 2.22
Не си уточнила. Сега погледнах купона. Много ясно пише, че с отстъпката ще стане 2,22 лв.:
Скрит текст:
Иначе има случаи, в които редовната цена примерно е 5 лв, за всички с Лидл+ има някаква отстъпка и става 4 лв, но имаш и купон за 25% и само за теб става 3 лв. заради купона. Aisha е имала предвид точно този случай.

# 2 688
Останаха ми купони,ако някой ги иска - за книгата,за кашкавал Пилос 300г,за пица Маргарита XXL, фигура за прически,филтри за кана и играчка робот.
Не можах да ги прикача,а нямам време сега да видя защо.

# 2 689
Филето вчера беше "супер" намалено -цели 10 Ст.🤮
 На мен пък вчера не ми се е отразил Лидл +,  писах им , да видим ще има ли ефект, пазя си бона и съм платила с карта.
И моята бележка от снощи за 160 лв липсва, а имам и стока с гаранция. Отделно си пропускам 1 награда (и половина Joy) за достигната сума. Щяха да останат само още 20 лв до следващата награда и със сигурност утре щях да я достигна. Писах им, уж трябваше да има автоматичен отговор в имейла, но и това няма. Ако до 1 час не дойде, ще трябва да им пиша пак.
Днес ми отговориха. Трябвало да гледам мониторчето дали пише , че Лидл+ е активиран, пак ще им пиша след малко😂

# 2 690
  • София
Филето вчера беше "супер" намалено -цели 10 Ст.🤮
 На мен пък вчера не ми се е отразил Лидл +,  писах им , да видим ще има ли ефект, пазя си бона и съм платила с карта.
И моята бележка от снощи за 160 лв липсва, а имам и стока с гаранция. Отделно си пропускам 1 награда (и половина Joy) за достигната сума. Щяха да останат само още 20 лв до следващата награда и със сигурност утре щях да я достигна. Писах им, уж трябваше да има автоматичен отговор в имейла, но и това няма. Ако до 1 час не дойде, ще трябва да им пиша пак.
Днес ми отговориха. Трябвало да гледам мониторчето дали пише , че Лидл+ е активиран, пак ще им пиша след малко😂
Винаги следя за това. В долния ляв ъгъл става жълто.

# 2 691
На мен ми се е случвало на мониторчето да пише, че Лидъл+ е активиран, а касиерката да ми казва да сканирам пак (което ми беше странно). Преди ремонта обаче със старите каси (почти) нямаше как да се види това монитор че, то предимно на някаква друга страна беше завъртяно...😅

# 2 692
Имам намерение да започна да използвам селф чек касите, защото чакането на обикновените каси е ужасно при нас. Питам запознатите - продукти от пекарна без баркод как се маркират при плащане?

# 2 693
Има меню, от което си избирате вид и количество.

# 2 694
  • София
И менюто е с картинки за по-лесно. Лошото е, че някои неща не се разбират. Например някоя бяла багета или земел са доста тъмни на картинката и приличат на пълнозърнести. Имаше един хляб сомун, който се оказа, че в менюто го пише като "Сомун ХХЛ". И двете багети от 0.99 лв и 1.99 лв много се бъркат. Simple Smile Хубаво, че почти винаги има някой служител наоколо! Joy

# 2 695
Благодаря. Надявам се да е лесно откриваемо. Ще пробвам.

# 2 696
Няма ли вече скреч карти в Лидъл? Днес забелязах, че за месец ноември нямам нито една скреч карта. А пазарувам редовно, почти всеки ден.

# 2 697
Има. Видя ли горе вдясно от камбанката в приложението? По едно време само оттам ги виждах.

# 2 698
Няма при камбанката. Загубата не е голяма, просто ми направи впечатление.

# 2 699
Няма при камбанката. Загубата не е голяма, просто ми направи впечатление.
Не при самата камбанка, а при дигиталната бележка. Влез в известието за покупка и ще го видиш

Продължават да ми се падат неща, които не купувам, та ако някой ги иска да пише ЛС - имам за Филаделфия, бирени пръчици, протеинова извара, плодов скир
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт