Лидл 186 - есенни трепети

• 223 560
  • 3 183
  •   2
Отговори
# 2 670
  • In transit
С дигиталния бон им го върни. Щом има проблем с качеството ще ти върнат парите. Може да пуснеш и оплакване във формата в приложението, приложи снимките.

# 2 671
  • София
Имам още купони за книгата, ако е останал някой без.

# 2 672
С дигиталния бон им го върни. Щом има проблем с качеството ще ти върнат парите. Може да пуснеш и оплакване във формата в приложението, приложи снимките.
Извинявай, къде точно да вляза в приложението, за да направя оплакване?

# 2 673
  • In transit
Най-долу вдясно има бутон "Настройки", оттам избираш "Помощ и настройки" и най-долу в това подменю има един плик с @ "Контакт форма" -> бутон "напишете сега'.

# 2 674
Сигурно някой е боднал с нокет опаковката и е влязъл въздух

# 2 675
  • София
Ако ще прилагаш снимки, направи скрийншот на снимките. Иначе са големи и не ги приема.

# 2 676
Готово, редактирах го. От снимката не може да се усети миризмата, но който е ял това филе Елена знае колко плътно и сухо стои.

# 2 677
  • София
Готово, редактирах го. От снимката не може да се усети миризмата, но който е ял това филе Елена знае колко плътно и сухо стои.
Имах предвид не да редактираш снимката в темата, а когато пишеш във формата за контакт. Wink Опитвала съм се да прикача снимка и все я отхвърляше. Затова те посъветвах да имаш приготвена екранна снимка. Ако все пак не стане през приложението, пробвай през контактите в сайта. Само трябва да си напишеш клиентския номер, който  през приложението се попълва автоматично.

# 2 678
Хахаха , да ,редактирах снимките тук, но както и да е. Писах им. Ще чакам отговор. Благодаря Simple Smile

# 2 679
Това са ръкавиците, които не минаха с купона за 1 ст. (размер М със зеленото по опаковката):

Стоят смесени в кашончета и трите размера ръкавици и са на един код УЖ. На купона е показана снимка на ръкавиците S, но купонът не важи само за малкия размер (с друга карта тези дни взех пак размер М и купонът си се отчете безпроблемно- единствената разлика е, че ръкавиците вътре бяха жълт цвят, а тези от днес са в зелен цвят). На място всичките ръкавици са с един код (този от купона за 1 ст.), обаче ръкавиците днес излизаха с друг баркод! Платих 1 стотинка за ръкавиците, касиерът по някакъв друг начин ще ги отчита (говореше с колега по слушалката и така му казаха да направи). Та имайте предвид, ако купувате от тези ръкавици, че може да не минат за 1 ст.🙂
VYX, филето Елена изобщо не трябва да изглежда така. Аз и скрийншот не успявам да пратя през формата за контакт, та им бях писала веднъж да ми изпратят имейл (направиха го и им пратих там снимките).😂
Във втория филиал, откъдето минах днес, си намерих находка. Органайзер за козметика, въртящ се на 360 градуса. Отдавна го исках, даже щях да си купувам последната останала бройка точно в този филиал. Оставих за следващия ден и вече я нямаше, реших, че някой го е купил. Е, сега се е появил органайзерът при разпродажбите.🙂 Имаше някои интересни неща: олекотени якета в черно, в сиво, в кафяво, ски панталони, кожени клинове, хубави клинове и чорапогащници за бременни, детски дървени играчки, органайзери. Другите неща, които бяха различни от дрехи ги забравих обаче, но имаше попадения и сред тях (просто на мен не ми трябват точно такива неща).

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 01:22 от dolce miele

# 2 680
Филето вчера беше "супер" намалено -цели 10 Ст.🤮
 На мен пък вчера не ми се е отразил Лидл +,  писах им , да видим ще има ли ефект, пазя си бона и съм платила с карта.

# 2 681
Подарявам:
Скрит текст:

Купоните за кашу и бирени пръчици са подарени.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 10:22 от Viara T

# 2 682
И аз се впечатлих вчера от намалената цена на кутията с козметични кърпички - от 2,59 на 2,49!!! Flushed
Може би след като отпаднаха другите намаления и наложиха само мизерните -20%, сега и те отпадат и всичко ще е само с по 10 стотинки отстъпка. JoyJoyJoy

Имам свободни купони за бирени пръчици, Philadelphia и за пиците XXL.
Слагам им цените в скрит текст, другите купони са само с посочени въпросните -20%
Скрит текст:
Бирени пръчици 280гр - 5,69лв само за 1 брой #7200717
Крема сирене Philadelphia 300гр - 5,49лв #7207915
Пица Маргарита 4 броя x 300гр - 7,99лв #52368

Купони -20% за:
Тортиля питки #22934
Бял земел #2000
Кроасан с какаов крем #24591
Кисело мляко РС БДС 3,6% #7201700
Бял хляб със съсамена поръска #7202344

Купон -40% - играчка робот комплект - 17,99лв #476656

Всички са валидни до неделя включително, а бирените пръчици и в понеделник.

# 2 683
Мен много ме дразни, че преди на купоните, освен процент намаление, пишеше стара и нова цена. Сега цената не я пише на купона и не мога да се ориентирам реално този продукт заслужава ли си (според мен) или не. Абсурд да ходя да гледам етикет в магазина и да смятам с процента на каква цена излиза...

# 2 684
  • София
Филето вчера беше "супер" намалено -цели 10 Ст.🤮
 На мен пък вчера не ми се е отразил Лидл +,  писах им , да видим ще има ли ефект, пазя си бона и съм платила с карта.
И моята бележка от снощи за 160 лв липсва, а имам и стока с гаранция. Отделно си пропускам 1 награда (и половина Joy) за достигната сума. Щяха да останат само още 20 лв до следващата награда и със сигурност утре щях да я достигна. Писах им, уж трябваше да има автоматичен отговор в имейла, но и това няма. Ако до 1 час не дойде, ще трябва да им пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт