Лидл 186 - есенни трепети

• 223 473
  • 3 183
  •   2
Отговори
# 2 745
  • София
Е 🙂 Ако са предварително сварени, значи не са сурови.
От каквото написа разбрах, че за напълно суровите иде реч, тези които са при другите сурови пилешки меса, бутчета и т.н.

# 2 746
  • София
Здравейте, влизам с молба, ако някой види в някой магазин в София каната за разпенване на мляко, да сподели къде. Или ако на някого извън София му се занимава с изпращане по куриер, бих била много благодарна. Гаджето на единия ми син го искала за Коледа, ама той се сети да ми каже снощи. Проверих в Ладога, на Вихрен, на Каблешков, Опълченска, Сточна гара.

За тази кана ли става въпрос?   https://www.lidl.bg/p/silvercrest-kitchen-tools-kana-za-r … sp;    

Ранобудна, да, за тази.

# 2 747
Е 🙂 Ако са предварително сварени, значи не са сурови.
От каквото написа разбрах, че за напълно суровите иде реч, тези които са при другите сурови пилешки меса, бутчета и т.н.
ами те пак там стоят, в тези витрини и ме притеснява, че пише за консумация след термична обработка. например аз ги пържа 5 минути на тиган. Дали ще му стане нещо. голяма паника съм

# 2 748
  • Свети Влас
Щом предварително са сготвени ( сварени или там както ги правят ), нищо няма да му стане.
Но все пак го наблюдавайте.

# 2 749
Не смятам, че нещо ще му стане, все пак са варени, яйцата са на прах.. И по принцип месото в ЕС е стриктно следено и общо взето няма салмонели и някакви такива. Няма 100 процента гаранция, но според мен е малко вероятно да му стане  нещо. Ако ги е изял отдавна и не му е станало лошо или да повръща, да вдигне температура или нещо такова, значи няма проблем.

# 2 750
  • София
Младежа с хапките - освен да го прокара, няма какво да му стане.
А паникьосаната мама да купи най-евтиния фраер и да му покаже как да си приготвя аламинутите в него. Няма да се притеснява дали е изключил котлона. Микровълновата не е от най-полезните уреди за храна.
Лидл+ и купоните си работеха към 17.00 ч. в София.
За стойността на покупките - до 25 лв. оставям - пешеходец съм, имам си торбичка-еталон и не се товаря да го влача по улиците.
А и не участвам в разни игри и томболи - не печеля от тях.

# 2 751
Здравейте. Не знам дали някога е писано, просто се сетих да споделя, че много ми хареса чаят с круша и карамел на Лорд Нелсон. Има супер зарибяващ аромат на карамел по-скоро напомня карамелизирана захар на котлона. Става ми любим.

# 2 752
Скарах се на една клиентка в нашия Лидл днес, защото се разтакаваше на касата и аз се изнервих, ужасно е

# 2 753
Как излизате от магазина със сметка под 50 лв?
Аз трябва на ден по два пъти да пазаря така 🙄🙄
ми така...одеве 21, предния ден 40 Simple Smile
Аз и с 1ст. сметка съм излизала, а и с нулева сметка. Като ме ядосат и го няма  това, за което съм отишла, хич не смятам да им правя оборот.😉

# 2 754
  • shumen
От другата седмица обувките дали са читави?Веднъж взех едни ботуши и на втората седмица се отлепиха.
От хапките няма какво да му стане на детето.

# 2 755
Подарявам:

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:12 от къдрокоса

# 2 756
Здравейте, ако някой има свободен купон за книгата на Манчев, бих била благодарна да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря Ви.

# 2 757
Добро утро Vessi13, ако не са Ви изпратили вече, имам свободен.

Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 09:42 от ItsAnabelle

# 2 758
Аз също, ако някой проявява интерес, да пише

# 2 759
И аз моля за купон за книгата, за да взема след малко. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт