Лидл 186 - есенни трепети

• 223 492
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 730
Не можеха да се активират купоните, иначе Лидл плюс можеше да се сканира, получих и скреч карта. Писах им с молба да ми удължат валидността на един купон - 6 лв отстъпка при покупка над 50 лв. Исках да го използвам днес, но не можах да го активирам, а в следващите дни не планирам покупки над 50 лв отново. Да видим дали ще ме отразят.

# 2 731
  • Пловдив
Нищо не можеше при нас.

# 2 732
Как излизате от магазина със сметка под 50 лв?
Аз трябва на ден по два пъти да пазаря така 🙄🙄

# 2 733
Не можеха да се активират купоните, иначе Лидл плюс можеше да се сканира, получих и скреч карта. Писах им с молба да ми удължат валидността на един купон - 6 лв отстъпка при покупка над 50 лв. Исках да го използвам днес, но не можах да го активирам, а в следващите дни не планирам покупки над 50 лв отново. Да видим дали ще ме отразят.
Аз им се обадих и ми добавиха нов с валидност 2 месеца и без изискване за минимална покупка.

# 2 734
Е аз излязох със сметка доста над 50 лв и в следващите три дни, в които ми е валиден купонът, най-много да мина за някаква салата, със сигурност не оставям през 2-3 дни над 50 лв в Лидл. Пазаруваме основно веднъж в седмицата, в останалите дни са плодове и зеленчуци или някакви гризки, което не прави 50 лв.

# 2 735
Сметка над 100 лв имах и не може да се зареди в лентата.. персонала ходи сред хората и разяснява, че Лидл плюс не работи и предлага да вземе стоката, която е с карта.

# 2 736
  • София
Най-често около 10-15 лева. Физически не мога да изям повече.

# 2 737
  • Свети Влас
При нас още миналата седмица съобщиха, че не работи ( за Радва става въпрос ).

# 2 738
Бих ползвала купон за кашуто ако някой има свободен, стига да е валиден и в понеделник, че уикенда няма да мога да отида до Лидл.
Имам един, изтичащ утре - неделя, ако все пак отидеш пиши на лични да го пратя

# 2 739
  • Пловдив
ми така...одеве 21, предния ден 40 Simple Smile

# 2 740
  • София
Здравейте, влизам с молба, ако някой види в някой магазин в София каната за разпенване на мляко, да сподели къде. Или ако на някого извън София му се занимава с изпращане по куриер, бих била много благодарна. Гаджето на единия ми син го искала за Коледа, ама той се сети да ми каже снощи. Проверих в Ладога, на Вихрен, на Каблешков, Опълченска, Сточна гара.

# 2 741
здравейте, влизам притеснена да питам: синът ми си стоплил в микровълновата от пилешките хапки на Амадори за 40 секунди. пък те нали трябва да се опечат/опържат. пише да се консумира след термична обработка. дали ще му стане нещо. ще ме побъркат тези деца

# 2 742
  • София
Сурови?! За 40 секунди?!
Че те пак ще са сурови. Изял ги е? 😮

# 2 743
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, влизам с молба, ако някой види в някой магазин в София каната за разпенване на мляко, да сподели къде. Или ако на някого извън София му се занимава с изпращане по куриер, бих била много благодарна. Гаджето на единия ми син го искала за Коледа, ама той се сети да ми каже снощи. Проверих в Ладога, на Вихрен, на Каблешков, Опълченска, Сточна гара.

За тази кана ли става въпрос?   https://www.lidl.bg/p/silvercrest-kitchen-tools-kana-za-r … sp;    

# 2 744
Сурови?! За 40 секунди?!
Че те пак ще са сурови. Изял ги е? 😮
да, 6 броя е изял. пише произведено от формовано пилешко месо, панирани и предварително сварени

Общи условия

Активация на акаунт