Лидл 186 - есенни трепети

• 223 502
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 715
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, мъжът ми вчера купи филе Елена и днес като го отворих ме лъхна гадна миризма, а месото беше влажно почти сурово и се разкъсваше. Не пазим хартиения касов бон, само дигиталния. Какво мога да направя в случая и изобщо никъде не прочетох за връщане на хранителен продукт, бил той и развален?

За съжаление все по-често ни се случва да купуваме влажни и сурови, а уж сушени меса.
Не е приемливо да се сушат с нитрит, още повече да се предлагат в развален вид след третирането с натриев нинтрат и нитрит. Sleepy
Не са изчакали технологичното време за сушене. В случая това е проблемът. И месото е останало недоизсушено, съответно тежи повече. Иначе, натриев нитрит се съдържа във всички колбаси. И точно така е правилно да се сушат, за да се избегнат други много по-страшни неща от нитрита, като например ботулизъм.

# 2 716
  • Mostly in my mind
Може да върнете и с дигитален бон. Според мен няма основание да не ви възстановят парите. Дори ще им направите услуга,като наблегнете на това,че предлагат кофти продукт. За късмет може да го изтеглят. Жалко, харесвах КФМ и Молерите...

# 2 717
В момента има Ел. Възглавници в Лидл

# 2 718
Подарявам
Скрит текст:

# 2 719
  • София
Един казус от вчера.
Защо са се хванали 3-4 бройки само от шоколада -30%...в Промоции никъде не пише че е до даден брой намалението.
Връщат ли се все още храни в Лидл?
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 11:10 от Starrydream

# 2 720
  • София
Сметни пак 🙂
Цената с Лидл+ е 3.79

# 2 721
Според мен всички са намалени.

# 2 722
  • София
Да, така е.

# 2 723
  • Вече на светло в София
Днес около 13 ч в лидъл на Тодор Алексанров в София, лидъл плюс не работеше. Казаха, че проблема е в цяла България магазините. Вярно ли е ? Някой ползвал ли е лдъл плюс по това време и отстъпката да му е приспадната?

# 2 724
Да, приложението не работи.
На Кауфландското също има проблем и не мога да вляза.

# 2 725
Като влезеш в Лидл плюс и дава съобщение

# 2 726
  • Вече на светло в София
Знае ли се докога няма да работи ?

# 2 727
И в Лидл на Скобелев казаха, че не работи приложението, но аз все пак сканирах и ми излезе дигитална бележка. Но не съм ползвала никакъв купон, мисля, че не отчита купоните. За сметка на това пък нямам скреч карта от тази покупка.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 15:30 от MianaNia

# 2 728
Бих ползвала купон за кашуто ако някой има свободен, стига да е валиден и в понеделник, че уикенда няма да мога да отида до Лидл.

Аз имам свободен за плодов скир 350гр. за 2.22лв (код 115682) валиден до 3.12. вкл.

# 2 729
  • Пловдив
И при на срив...в магазина беше ужас на квадрат. Хората, както и аз масово връщаха нещата с намаление от приложението.

Общи условия

Активация на акаунт