Лидл 186 - есенни трепети

• 223 158
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 955
Нямам дигитална бележка, маркирах Лидл плюс.
 Подозирам, че вината е на касиерката,беше ми маркирала два пъти кашкавал и искаше да и позволят да отмени втория път,след това не помня какво показваше екрана . Минути преди касата попълних поредната анкета в която отбелязах, че съм доволна от обслужването и магазина и всичко.Сега дали да се оплача.

# 2 956
  • Сливен
skk007,65лв ,беше преди повече от месец

# 2 957
  • София
И дигиталните бележки и скречовете понякога могат да дойдат по-късно.
Хартиена имаш - тя е единствената задължителна по закон към момента.
Да се оплакваш? От какво?

# 2 958
  • Варна
Май е тази...

И на мен ми харесва, ама трябва няколко пъти да минаваш...и не заглажда...или трябва читав продукт за изправяне, нанесен преди това. Моля за препоръка.

При мен заглажда, косата става лъскава и мекичка на допир.
Аз ползвам тъмно-розовия спрей на Глисс, на измита коса впръсквам по дължините.

# 2 959
  • In transit
J_M_M, и аз нямам отразена покупката ми около обяд. Сега погледнах. Може би по-късно ще се появи.

# 2 960
Имам подобна четка на Ревлон, изпопадаха игличките ѝ. Имам и такава на Рина Ора. Тя се държи по-стабилна.

# 2 961
Аз имам четката на Ревлон, оригинална е, купена е от Амазон. Впечатления - доста тежка за работа, загрява силно, моторът не е от тези с бързи обороти и суши една идея по-бавно, иначе добре изтегля кичура. Но ръката се уморява бързо. Иначе бодилчетата са стабилни за разлика от разни ментета тук на нашия пазар.

# 2 962
При мен приложението отразява покупките в дигитални бележки.
Днес са заредили вече повече кутии от търсения от Тони чай - в Младост 2.

# 2 963
  • Велико Търново
и на мен не ми е отразено в приложението покупката, нито на лентата нито бележката. а съм почти убедена че на касата отчете че е маркиран Л+

# 2 964
Skk, ако не ти се появи - пиши им, не се бях сетила да погледна- при мен всичко е отразило, и на лентата имам, Едит: и скреч-карта имам, с новия изглед - да ги групира на едно място, малко ми се губят от погледа. От днес ми е покупката.

# 2 965
И аз нямам дигитилна бележка за пазаруването днес.

# 2 966
  • Велико Търново
писах им, благодаря!

# 2 967
Благодаря за отзивите за четката на Revlon!🙂
Бамбуковите дъски от Лидъл имат гаранция, нали?
Стори ми се, че последния път, когато използвах приложението, на екрана се появи "Лидъл+ е активиран" на зелен фон (мисля, че беше в жълто преди).🤔

# 2 968
  • Варна
Снимка на косата след оформяне с четката на Ревлон на следващия ден. Тук вече е в края на деня, несресана и позаплетена.
Косата ми е ужасно чуплива, а в мокър вид е къдравка като на овчица 🤪

# 2 969
Аз вече без такава четка не мога. Забравих я днес и се наложи да се изсуша със сешоар, и не ми харесва.
Не знам посочената на Ревлон колко струва, но тази на Рита Ора беше за около 40 лв. и напълно си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт