Лидл 186 - есенни трепети

• 223 317
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 940
Имат право.
Днес ще са с оранжев стикер -20%,а утре със зелен -50%.
Ама не е така, редовно виждам стоки с изтичащ срок на годност самия ден, намалени едва на 20%. А вчера дори имаше с изтекъл предния ден срок на годност, които си стояха така на рафта и бяха с 20%. Хич не им се занимава, казах на една служителка, че в момента имат изложени стоки, на които вече е изтекъл срока на годност / предния ден/ и тя ме изгледа - в дух, каква си, че да ми създаваш работа.
Точно така е,друг е въпроса дали се спазва...

# 2 941
Имат право.
Днес ще са с оранжев стикер -20%,а утре със зелен -50%.
Ама не е така, редовно виждам стоки с изтичащ срок на годност самия ден, намалени едва на 20%. А вчера дори имаше с изтекъл предния ден срок на годност, които си стояха така на рафта и бяха с 20%. Хич не им се занимава, казах на една служителка, че в момента имат изложени стоки, на които вече е изтекъл срока на годност / предния ден/ и тя ме изгледа - в дух, каква си, че да ми създаваш работа.
Точно по този въпрос им писах в контактната форма и още не са ми отговорили.

# 2 942
С ръчната прахосмукачка добре обирам трохи от ламината, но от шалтето на дивана не успявам. Като цяло съм доволна, върши работата, за която сме я взели. Като се замисля и прахоляк съм обирала... защото образцова домакиня.

# 2 943
Някои от вас си бяха купили четката на Revlon. Може ли мнение дали е хубава? С горещ въздух е, нали?

# 2 944
  • shumen
За инхалаторите пак да питам читави ли са и заслужават ли си парите?

# 2 945
  • София
Маскарпонето  milbona хубаво ли е или да търся от другаде?

# 2 946
С малката прахосмукачка обирам от пода коса, трохи около масата за хранене, както и зад вратите, където робота не може да почисти. Доволна съм. Вече за почистване на кола си има други ръчни прахосмукачки, които изрично са обозначени като такива.

# 2 947
На мен ми харесва. Последните години все от него ползвам за тирамису
Маскарпонето  milbona хубаво ли е или да търся от другаде?

# 2 948
И на мен ми харесва маскарпонето milbona.

# 2 949
За инхалаторите пак да питам читави ли са и заслужават ли си парите?
Тъкмо и аз с тези въпроси идвам, някой дали го ползва и другото, което ме интересува е дали е шумен Rolling Eyes

# 2 950
  • Варна
Някои от вас си бяха купили четката на Revlon. Може ли мнение дали е хубава? С горещ въздух е, нали?

Аз си я купих. Да кажа че съм доволна ще е малко. СТРАШНО доволна!
Оформям я много лесно и сравнително бързо, забравих за пресата.

# 2 951
Момичета, за коя четка на Ревлон става дума?
Ако можете да ме насочите, благодаря!

# 2 952
  • Велико Търново
и аз искам да попитам коя е четката?

# 2 953
  • Пловдив
Май е тази...

И на мен ми харесва, ама трябва няколко пъти да минаваш...и не заглажда...или трябва читав продукт за изправяне, нанесен преди това. Моля за препоръка.

# 2 954
  • Велико Търново
На каква цена е и кга са я пуснали, да знам дали да я търся изобщо. Не съм особено сигурна, но залагам че клиентите на магазина, който посещавам са по-суетни от очакваното. Всякакви продукти за красота се изчерпват много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт