Лидл 186 - есенни трепети

• 223 325
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 925
Сигурно утре ще ги намалят с 20% . Напоследък така правят с продуктите с изтичащ срок в същия ден. Няма ги намаленията с 50-70%, които правеха до преди 1-2години
Всички тези Сушита са до 06.12.2024. кога ще намалят цената? Да отида ли пак края на деня? Днес трябваше да е с намалена цена ,сигурно на човека които отговаря мързи да маркира

# 2 926
Сигурно нямат време служителите. Като виждам как ги въртят ту на каса , ту на зареждане. И аз съм се чудила на какъв принцип е намалението.

# 2 927
Шараните бяха намалени на 6,99 за кг.

# 2 928
Сигурно утре ще ги намалят с 20% . Напоследък така правят с продуктите с изтичащ срок в същия ден. Няма ги намаленията с 50-70%, които правеха до преди 1-2години
Всички тези Сушита са до 06.12.2024. кога ще намалят цената? Да отида ли пак края на деня? Днес трябваше да е с намалена цена ,сигурно на човека които отговаря мързи да маркира

Да,Виждал съм %50. И какво правят? Хвърлят ги така ли? Вместо да пускат %50,%60
Но имат ли право да продават и утре? Защото пише ДО 06.12.

# 2 929
Имат право.
Днес ще са с оранжев стикер -20%,а утре със зелен -50%.

# 2 930
В местния ни Лидл веднъж ми казаха, че ако нямало стикер на сушито (специално за него, не други стоки), на касата щяло да се отрази намалението, предвид, че тогава датата на изтичане беше самият ден на пазара.
И като отидох естествено не беше така, накараха ме да съжалявам, че си взех суши с изтичащ срок и искам да е намалено. То не бяха погледи, то не беше мърморене под носа. Всички клиенти разбраха какво ще ям Laughing
По принцип гледам да не се впечатлявам, но беше нелепо. Можеше малко такт и съобразителност да проявят...

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 15:46 от ItsAnabelle

# 2 931
За мен е абсолютно безполезна тази прахосмукачка. Имам я от предишно пускане, бяла. Ако някой много настоява да я има, подарявам я с удоволствие. Има си зарядно и стойка за стена, кутията съм изхвърлил.
Ребел, ако наистина я подаряваш ще я приютя Blush

# 2 932
  • София
Ребел, ако наистина я подаряваш ще я приютя Blush
Ми, как! Държа си на думата, я 🙂 Пиша ти ЛС

# 2 933
Spiritlight, доволна ли си от прахосмукачката, моята е още в кашона не съм я ползвала .
ItsAnabelle, голяма шматка е бил този служител, които го е казал. Като знам на мен няколко пъти ми се е случвало, като не видят оранжевия етикет и маркират оригиналния бар код и си излиза на редовната цена. Понякога се разправям, понякога не.

# 2 934
ама взела съм от грешните трюфели Disappointed Relieved

# 2 935
Spiritlight, доволна ли си от прахосмукачката, моята е още в кашона не съм я ползвала .

Много съм доволна, лекичка, с един пръст я разнасям, дърпа доста силно, не се налага да повтарям (с килими сме) и много бързо става чистенето.

# 2 936
ама взела съм от грешните трюфели Disappointed Relieved

На мен пък тези ми харесват повече от другите с поръската. За мен те са по-добрите.

# 2 937
Имат право.
Днес ще са с оранжев стикер -20%,а утре със зелен -50%.
Ама не е така, редовно виждам стоки с изтичащ срок на годност самия ден, намалени едва на 20%. А вчера дори имаше с изтекъл предния ден срок на годност, които си стояха така на рафта и бяха с 20%. Хич не им се занимава, казах на една служителка, че в момента имат изложени стоки, на които вече е изтекъл срока на годност / предния ден/ и тя ме изгледа - в дух, каква си, че да ми създаваш работа.

# 2 938
  • Свети Влас
waynubg, ако пише до означава, че е валиден до дена на датата на изтичане, ако е преди трябва да я съберат в 24 часа или на следващият ден сутринта ( работа в хранителен магазин и тези неща гледам да ги спазваме )

# 2 939
  • оттам, откъдето започва България
Съжалявам, но едва сега видях, че купонът ми за какаовите трюфели изтича днес. Ако някой го иска. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт