Лидл 186 - есенни трепети

• 223 149
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 030
Замразените вишни са хубави, нали? Че импулсивно награбих 5 пакета...
Сладко ли ще правиш 🙄
Никога не съм ги купувала, даже не се сещам за какво може толкова да се ползват?

# 3 031
Уж искам една доза да си направя, да, пък и има един форумски хвален сладкиш, да пробвам и него... Simple Smile

# 3 032
На 11.11.2024 г съм купила коледния календар с нетипичен вкус. Ето, 3,49 лв:

Интересното е, че не излиза в търсачката в приложението, но аз помнех кога горе-долу съм го купила. Въобще има ли все още коледни календари, които да струват 1,99 лв? През 2020 г съм купувала коледен календар за 1,25 или 1,50 лв  ама тогава и цените на шоколадите не бяха като сегашните...
И аз си погледнах бележката,също на 3.49 съм го взела. Нашият така или иначе го хвърлих, но се зачудих защо така се подиграват с хората и връщат само 2лв

# 3 033
Leona_, и на мен това ми е много чудно. Нали уж възстановяват сумата, която сме платили за календарите...Не виждам какво значение има в случая дали е с касова бележка или не, като те самите са казали, че може и без.
П. П. Детето ме попита дали можем да съдим Лидъл.😂🤣😆

# 3 034
Със замразените плодове съм си правила млечни шейкове преди години. С разни миксове обаче.

# 3 035
О, вишните са ми любими, ама при нас имаше 0 пакета, та нямаше какво да награбя...😉 Стават за сладкиши (печени в тях, за украса), разбъркани в кисело мляко/скир/заквасена сметана, слагала съм в домашни шоколадови бонбони...

# 3 036
Изкупих термоклиновете на Лидл. По 10лв са все пак...
Днес в Tedi бяха по 6 лв Wink
Продължавам да си чакам Нитробулета на лидълската марка, дали ще има скоро?

# 3 037
Някой дали е виждал в Лидл тези конци за зъби

# 3 038
Нутрибулета и аз го искам много, една позната го купи и е мнного доволна. Ама до сега все не го хващам....
Клинове и аз си купих, дано да  топлят 😀
Извинявам се за тъпия въпрос, но като искам да споделя с вас някой купоон, който няма  да ползвам как да го направя?

# 3 039
И аз ги използвам и ги търся от доста време.
Имам още два в наличност ,но за всеки случай си купих един от ДМ ,който също се води за чувствителни венци и набъбва по същият начин.
Намерих си подходящ конец ,така че ще ги прежаля тези от Лидл.

# 3 040
И аз ги използвам и ги търся от доста време.
Имам още два в наличност ,но за всеки случай си купих един от ДМ ,който също се води за чувствителни венци и набъбва по същият начин.
Намерих си подходящ конец ,така че ще ги прежаля тези от Лидл.
И аз имам още 1-2 в запас. А може ли линк на на конеца от ДМ, че имат различни разновидности.

# 3 041
  • у дома

Извинявам се за тъпия въпрос, но като искам да споделя с вас някой купоон, който няма  да ползвам как да го направя?
Активираш купона,правиш скрийншот на твоята лидл плюс карта и пращаш на лични снимката.

# 3 042
Здравейте!Мицеларната вода на Сиен спряна ли е?

# 3 043
Не, смениха и' опаковката с по-голяма. Май 400 мл.

# 3 044
Търся мицеларна водя вече цял месец - и няма, и няма.. В никаква разфасовка.
Питам персонала и ми казват не сме зареждали, няма яснота.

Общи условия

Активация на акаунт