Лидл 186 - есенни трепети

• 223 096
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 045
Много отдавна не съм виждала чаршафи от сатениран памук - и комплекти, и долни с ластик. Права ли съм, или аз съм ги изпуснала нещо? Не пазарувам вече толкова редовно в Лидл, но уж се стремя поне да преглеждам новите брошури..

# 3 046
В нашия филиал имаше от мицеларните води, поне последния път, когато купувах нещо, което стои около тях.
Мисля, че пускаха чаршафи от сатениран памук през последните месеци, но не помня точно кога.

# 3 047
  • Велико Търново
Вишните са страхотни! Аз ги купувам само за един божествен и лесен сладкиш на морена, който щом опека, и веднага търся още вишни за да правя следващ.

# 3 048
  • София
Чаршафи памучен сатен с ластик съм купувал на 13 май тази година. Много са приятни, но понеже бяха с размер от-до, в моя случай 140-160 / 200, то смятам че по-скоро са за 140. На 160 идва прекалено опънато защипването за матрака.

# 3 049
Дайте някоя изпитана рецепта за сладкиш с вишни, че и аз взех едни импулсивно и не ми идват идеи как да ги оползотворя 😁

# 3 050
Вишните са страхотни! Аз ги купувам само за един божествен и лесен сладкиш на морена, който щом опека, и веднага търся още вишни за да правя следващ.
        Може ли рецептата за сладкиша?

# 3 051
# 3 052
Да Ви попитам засичали ли сте млечните пръчици. От месец и нещо все търся за малкия но не намирам. Дали са спрели да ги зареждат?

# 3 053
Мисля, че пускаха чаршафи от сатениран памук през последните месеци, но не помня точно кога.
Имаше скоро, но не бяха такива.

Чаршафи памучен сатен с ластик съм купувал на 13 май тази година.
Да! Смятам, че от тогава не са пускали. За размера на долните зависи и от самия матрак.

# 3 054
При нас вече няколко седмици не мога да видя от млечните/кашкавалените пръчици. Даже и етикет с цена май няма.😐

# 3 055
  • Пловдив
При нас нямаше кремове за ръце. Ни един.

# 3 056
  • Варна

Нещо са зачезнали. В 3 филиала специално гледах и няма. Странно.

# 3 057
И нито един вид тампони.

# 3 058
Вчера в гръцкия лидл беше страшно.
Дубайския шоколад го бяха пуснали на минус 95% за 17 цента.
Нямате си напредстава какво чудо беше.
Като при нас битката за олио дето я даваха по новините.
 На тяхната марка Firenze. Тук още нямаме в асортимента.

# 3 059
  • София
Десертът с маскарпоне от утре дали е в стъклени чаши?! В брошурата не е упоменато. Не знам дали е пускан друг път.

Общи условия

Активация на акаунт