Лидл 186 - есенни трепети

• 222 981
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 135
Търся активен този купон

# 3 136
# 3 137
Оглеждайте хубаво батериите които са им на касите, имат повече от един модел от тази големина, а по мои наблюдения основно се купуват 2032 и понякога има останали само от другите.
Много ми липсва стара Лидлска везна която имах, с  3 ААА батерии работеше, тия плоските много ме дразнят а и много по-честа смяна искат. Но тя си изслужи службата, доста годинки я ползвах и накрая спря да работи. Сега не виждам да предлагат такива.

# 3 138
Не помня каква лидълска везна имахме,но много бързо сдаде багажа без да е тормозена.

# 3 139
  • София
И аз не съм доволна от лидълските везни, две съм взимала - една обикновена и една от тези с копченца и кодове, чрез които можеш да си изчисляваш макросите. И двете след има няма година започнаха да правят проблеми.

# 3 140
Здравейте, извинявам се ако вече е обсъждано, някой има ли впечатления от този шиацу масажор?

# 3 141
Viola Tarakanova, подариха ни подобен от Лидл миналата година, хареса ни.
После решихе да вземем още един и намерихме от друго място на половин цена, разгледайте и други, на един и същ принцип са.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 17:04 от ItsAnabelle

# 3 142
Ползваме три вида везни от Лидъл (ако не броим везната за багаж и дигиталната мерителна лъжица😂). "Мини" везната е малка правоъгълна, може би е най-използваната вкъщи заради компактните размери. Голямата е два пъти по-голяма от минито, с голям осветен екран и работи с повече батерии (не съм сигурна от кой вид са). Третата везна (която е всъщност май най-отдавна купувана, още в първите години, откакто отвориха Лидъл тук) е тази с копченцата и макросите. На всичките батериите им издържат по много време и не сменям често. Да, най-малката я използвам най-често и съответно нейната батерия сменям по-често, но пак доста време издържа с една батерия (визирам месеци на употреба по минимум 3-4 пъти дневно, като често я оставям да си се изключи сама). Пиша това, защото чак ми е странно, че всичките везни вкъщи са толкова "издръжливи" откъм батерии. И трите са купувани преди 5+ години, ако това има значение за качеството и батериите. Явно сме извадили голям късмет.
С дигиталната мерителна лъжица обаче имах проблем миналата година по това време някъде: Не измерваше нищо, май само някакви нули се показваха и толкова. Оставих я за рекламация, мина почти месец и реших, че ще ми връщат парите. Купих си друга лъжица от Кауфланд  и...на следващия ден ми дойде с куриер нова дигитална лъжица от Лидъл.😆 Сега си имам две работещи.😂
И ние имаме подобен щиатсу масажор (лидълски, в светъл цвят е, изглежда ми същият иначе). Доволни сме.
Тук ли преди време се хвалеше масажор от онези с "дръжките" и 8 масажни ролки (Топ шоп имаха такъв тип, ако се сещате, ама беше по-скъп)?

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 17:15 от dolce miele

# 3 143
Бърз въпрос, ако някой си е вкъщи и има от кухненските везни на Лидл, може ли да види с какъв размер батерии са 2032 или 2035?
Не съм вкъщи, но съм почти сигурна, че са с 2032.
Масовите модели са 2032, 2025, 2016 т.е 20 мм диаметър и съответно 3.2, 2.5, 1.6 мм дебелина.
2035 дори и да го има е доста близко до 2032 и може 2032 да се ползва като заместител.

# 3 144
2032 може да се използва като заместител на 2035 или и обратното може? Потвърждавам написаното от Натка, 2032 обикновено свършват най-бързо (от тези, които стоят до касите, не знам дали има батерии и на друго място в магазините). От 2035 винаги виждам налични.

# 3 145
Подарявам тези купони

# 3 146
При вас наличен ли е розовия интимен измиващ гел? При нас и в съседен град има само от оранжевия.

# 3 147
Даниела, и от двата вида видях преди няколко дни. Аз от години все се оглеждам за един трети вид, който така и не видях зареден при нас, със синьо. Може вече никъде да не го зареждат този вид, не само в нашия филиал, но аз оглеждам всеки път преди да купя...😆
С какво розовият измиване гел е по-добър от другия?🙂 Питам, защото съм купувала розов доста отдавна и не помня дали ми е харесал повече от оранжевият, който по принцип купувам. Не помня даже имаше ли аромат някакъв или не.

# 3 148
Благодаря за съпричастноста за покемон купоните,
Аз предлагам тези свободни, които няма да ползвам
Скрит текст:

# 3 149
Сега видях, че имам купон за чедър, -26%, но изтича днес...
От 7,49лв на 5,49лв, за до 5 броя.
Все пак ако някой го иска, пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт