Лидл 186 - есенни трепети

• 228 012
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 360
Този проблем с малките кошници на касите за самообслужване го коментирах преди повече от месец, ако съм с две три неща минавам, с пълна количка не виждам как бих могла.

# 361
Подарявам:
Скрит текст:

Земела даден

# 362
  • Stuck in a moment
Момичета, искам да си купя преходно яке и утре ще има.
В брошурата можете ли да различите дали дългите дамски якета имат качулка? На мен ми се вижда само висока яка.

# 363
Този проблем с малките кошници на касите за самообслужване го коментирах преди повече от месец, ако съм с две три неща минавам, с пълна количка не виждам как бих могла.
.

Колкото събере, има и доста големи каси на самообслужване. Откакто ги направиха други не ползвам. Супер удобни са

# 364
За първи път вчера в 1 магазин не открих от дамските тампони тяхна марка Siempre, нито една опаковка нямаше. Имаше само OB, а от тази марка имаше само превръзките. Знаете ли дали е изключение или и този продукт е на изчезване? Бързах и не питах.

# 365
Подарен

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 16:55 от Yo_Ana19

# 366
За първи път вчера в 1 магазин не открих от дамските тампони тяхна марка Siempre, нито една опаковка нямаше. Имаше само OB, а от тази марка имаше само превръзките. Знаете ли дали е изключение или и този продукт е на изчезване? Бързах и не питах.

Скоро се коментираше в предната тема, навсякъде липсват.

# 367
В брошурата можете ли да различите дали дългите дамски якета имат качулка? На мен ми се вижда само висока яка.
На мен ми се струва, че якетата са същите от миналата година. Имам дългото олекотено яке в лилаво💜- с качулка е. Бежовото със сигурност е без качулка (пробвах го миналата година от любопитство). За другото тъмно яке не мога да си спомня дали имаше качулка или не.🙂

# 368
ВениБ, благодаря. Не съм следила предната тема, пуснах търсачка само в тази. Значи поредният сполучлив и изгоден според мен продукт, който изчезва, чудесно.

# 369
  • In transit
На мен ми се струва, че якетата са същите от миналата година. Имам дългото олекотено яке в лилаво💜- с качулка е. Бежовото със сигурност е без качулка (пробвах го миналата година от любопитство). За другото тъмно яке не мога да си спомня дали имаше качулка или не.🙂
А обръщала ли си внимание дали наистина е водоустойчиво? Защото моето е по-старо и пропуска вода, като вали. Трябва ми точно водоустойчиво да е.

# 370
Мikkey, не ми се е случвало да ме вали силен дъжд с якето, имала съм чадър с мен. Та не мога да потвърдя дали наистина е водоустойчиво. Иначе е страхотно яке, качулката се затваря до брадичката и държи топло. Според мен предпазва от вятър.

# 371
  • до най-прекрасния мъж
Имат някакъв финиш, но не мисля, че биха издържали силен дъжд. Не са непромокаеми с мембрана, както са ски якетата, например.

# 372
  • Буркина Фасо
А обръщала ли си внимание дали наистина е водоустойчиво? Защото моето е по-старо и пропуска вода, като вали. Трябва ми точно водоустойчиво да е.
водоустойчиво за тези пари ?!?!

# 373
  • In transit
Бонго, така пише в брошурата, не си го измислям аз...щом го пише, ще си го търся, като екстра, дори 10 лв, да струва.

# 374
  • Варна
Добре, че имам навика след каса да си гледам касовия бон. Салата от намаления щанд вместо на 1.99 ми я маркираха на оригиналната й цена 3.99.

И момичето на касата едно младичко, май отскоро работи, вместо да си обслужва клиентите внимателно - ту по служебната слушалка говори, ту цигарите подрежда. Е как няма да стават грешки като се разсейва.

Общи условия

Активация на акаунт