Лидл 186 - есенни трепети

• 228 161
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 375
Киса, тези цени не са ли вкарани в системата без да зависят от касиера? Не че това, което описваш не е дразнещо, но би трябвало да няма връзка с цената. Или става дума за нещо с Лидл Плюс /не го ползвам и не съм в час/?

# 376
Не е вкарано в системата.
Ако не видят етикета, ще го маркират на редовна цена.
Аз затова като взимам неща с намален етикет, отивам на самообслужваща да си го маркирам сама и да не се занимавам с касиерки.

# 377
Ако е намалено със стикер, трябва да се сканира баркодът на стикера, вместо този който си е оригинално на опаковката. А понякога го пропускат тоя момент и по инерция игнорират стикера.

# 378
  • shumen
Имат якетета качулка,но не са водоустойчиви според мен.

# 379
Светлото яке със сигурност няма качулка (ако е същото като това от миналата година).
Самото яке се мокри, но досега аз под якето не съм била мокра от дъжд (какво би било след по-обилен дъжд, не знам). Съхне доста бързо.

# 380
  • Stuck in a moment
Много благодаря, Долче!
Аз пък точно бежовото харесах, но ще мина да видя утре поне черното дано има.
Пише, че са непромокаеми, обаче аз преди няколко години си купувах пак такова от тях и се мокреше. Сега освен да са подобрили нещо? Thinking

# 381
Ако е намалено със стикер, трябва да се сканира баркодът на стикера, вместо този който си е оригинално на опаковката. А понякога го пропускат тоя момент и по инерция игнорират стикера.
Напоследък имат бъгове с оранжевите етикети, регулярно ми излизат с редовната цена и след това трябва да се редя на каса, за да ми върнат разликата. Не е до грешно маркиране, защото ползвам само касите на самообслужване и внимавам какво сканирам.

# 382
Много благодаря, Долче!
Пише, че са непромокаеми, обаче аз преди няколко години си купувах пак такова от тях и се мокреше. Сега освен да са подобрили нещо? Thinking
То се закопчаваше с копчета тик-так, имай го предвид. На мен лично с цип ми е по-бързо и удобно. А "черното" не си спомням дали беше черно или тъмносиньо на живо.🙂
Мikkey, не помня какво точно пишеше в брошурата, но май по-скоро "водоотблъскващо", отколкото "водоустойчиво"?🤔

# 383
  • София
Подаряват се

# 384
Подарявам:
Скрит текст:

# 385
В нашия филиал тампони има

# 386
  • In transit
Скрит текст:
Много благодаря, Долче!
То се закопчаваше с копчета тик-так, имай го предвид. На мен лично с цип ми е по-бързо и удобно. А "черното" не си спомням дали беше черно или тъмносиньо на живо.🙂
Мikkey, не помня какво точно пишеше в брошурата, но май по-скоро "водоотблъскващо", отколкото "водоустойчиво"?🤔
Тъй де, може грешно да съм се изразила. Не очаквам да остане сухо, но поне да не подгизна, ако завали лек дъжд. Отивам да видя какво са докарали изобщо. Simple Smile

# 387
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Много благодаря, Долче!
Тъй де, може грешно да съм се изразила. Не очаквам да остане сухо, но поне да не подгизна, ако завали лек дъжд. Отивам да видя какво са докарали изобщо. Simple Smile
важното е колко време ще те вали този лек дъжд.
при обувките мисля, че пишеше  примерно до 2 ч издържат на водата. от собствен опит след половин час вече  усещаш че си мокър Smiley

# 388

То и при нас има, но не на марката Siempre, каквито се търсят.
Има стандарните на Сиен и едни доста по-големи тампони пак на Сиен с етикет “Ново”.

# 389
Аз после намерих в друг филиал, но само Нормал и малко бройки, а специално от тези купувам и ми трябват Супер  Simple Smile На Сиен не видях и не съм виждала. Явно ще си търся алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт