Лидл 186 - есенни трепети

• 228 208
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 390
Подарявам
  Избрани видове кафе подарен
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 12:15 от marinadp

# 391
Качествените якета не попиват вода, водата се пързаля по тях като по найлон. Лидълските не харесвам заради неравномерно разпределената вата. Бих взела само къс вариант, подходящо е за преходния сезон. Пробвах да нося дълго тяхно преди 2 години, харесах дизайна. При студено време не ме топлеше, при слънчево ме запаряваше. Мъчих се няколко дни и го върнах. Ако човек здраво се импрегнира с термодрехи отдолу или си има естествена подкожна "вата", така да се каже Simple Smile, може и да му е добре.

# 392
И аз не съм доволна от Лидлските якета. Не топлят и пълнежът се деформира при пране, дори и на ръка внимателно, без осукване.

# 393
Да, това може да се очаква. Още в магазина се вижда, че нямат добър капитонаж, на места ватата я няма, на други вече е сплъстена. Голям компромис са.

# 394
  • In transit
Да, за пълнежа сте прави. Не се бях замисляла, че на старите ми особено на дългото, ватата е на топки.
Както и да е, отидох, борбата беше епична, а миризмата на пот около кошовете не се търпеше. Якета с качулки имаше само в сиво, 2 броя XS, от късите. От дългите също имаше само в един цвят малък номер. Толкова. Всичко останало беше без качулки. От мъжките също не видях с качулки и да е имало са били единични бройки. От рекламираното оранжево яке, нямаше и помен.
Поне си взех моркови и салата да не съм с празни ръце, само се чудя защо продължавам да им се връзвам на гръмките реклами?!

# 395
  • София
Закъсняваш😂, над 10 човека имаше пред магазина в 8. Но при нас взимаха предимно детските, към дамските нямаше интерес. Взех си късо сиво с качулка.

# 396
Да, за пълнежа сте прави. Не се бях замисляла, че на старите ми особено на дългото, ватата е на топки.
Както и да е, отидох, борбата беше епична, а миризмата на пот около кошовете не се търпеше. Якета с качулки имаше само в сиво, 2 броя XS, от късите. От дългите също имаше само в един цвят малък номер. Толкова. Всичко останало беше без качулки.
Като цяло моите лидълски якета са си доста добре откъм пълнеж (иначе се е случвало още в магазина да пипна и якета, които на места са си доста рехави). Пера в пералня на 30 градуса, суша без сушилня.
Относно якетата и качулките- същите като миналата година са дългите якета и само лилавото е с качулка. Може би и затова не навсякъде е имало наличности.🤔 Аз доста се учудих, че в нашия филиал беше видимо добре заредено с якета (не очаквах).
Миналата година в Кауфланд пуснаха (почти) същите якета малко след Лидъл- по спомен моделите бяха същите или много подобни, а цветовете малко по-различни.

# 397
  • Варна
Тези шушлякови якета ги пускат откакто има Лидл в България. 😂
Не им ли мина модата.

Аз преди 100 години се излъгах да си купя късо якенце, без яка даже, черно на цвят, нещо като сакенце. Да съм го сложила 2-3 пъти и така си виси в гардероба, а и ми умаля 🤣

# 398
Аз не харесвам такива якета, защото много спарват. Единствения им плюс, за мен ,е че са леки Wink

# 399
Подарявам:
Скрит текст:

# 400
Честно казано и аз се чудя за какво има такъв голям интерес...Нито материята ми се вижда качествена,нито ватата е равномерно разпределена.Имам едно късо с качулка,което подвластна на емоция закупих преди години.Не го нося активно,само от дъжд на вятър,но от шевовете му стърчат конци,абе бързо се захаби.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 21:13 от believe_

# 401
Някакъв ужас беше в магазина. Уж празници, мислех че хората са заминали по почивки..
Нямаше оризов оцет. Ще ходя после в друг магазин.
Намалените щандове обаче вече преливат с -20%… Жалко, ще заминат в кофата.
Гледам доста хора ровеха и нищо не взеха. То не си струва..

# 402
  • оттам, откъдето започва България
Взех си зелено, като за преходен сезон лято-есен си е перфектно. Simple Smile

# 403
Аз бях пропуснала да разгледам новата брошура като излезе, но се поправих днес рано сутринта. И докато гледах, вече бяхме в магазина за якета Simple Smile
Митинг беше около дамските якета само. Взех за детето, после харесах и за себе си.
Препаратът за съдомиялна беше намален, та и от него награбих няколко шишета. Използвах си купона за отстъпка при покупка над 50 лв, другия месец очаквам лента за 1000 лв Simple Smile
И на мен ми направи впечатление, че клошарските щандове преливат и никой не проявява интерес.

# 404
Какво сирене купувате от Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт