Лидл 186 - есенни трепети

• 228 261
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Какво сирене купувате от Лидл?
Последно ХХЛ опаковката краве + биволско 800 грама Родна стряха / Ведраре. Чудно!

# 406
Ние купуваме това,  всички го обожават.
Голяма фамилия сме и се изяжда сравнително бързо.
Не знам дали го има в по-малки разфасовки.
Скрит текст:

# 407
  • София
Какво сирене купувате от Лидл?

ММ харесва показаното по-горе сиренето в кръгли кутии или Железница.
Аз - хапвам каквото има в къщи, не повече от 100 гр. месечно.

# 408
  • София
В събота ММ си хареса суитчър. L му беше леко опънат, но го взе. И аз не знам как го навих да минем през филиала на Опълченска само за проверка и....след солидно ровене намерихме XL. Ей, голяма радост. А аз така и не си намерих S от суитчъра с китките

# 409
На мен са ми много удобни лидълските олекотени якета, не харесвам обемни и тежки якета и нося такива само в краен случай. Не ми запарват /освен при вече по-високи преходни температури, което считам за нормално/, понякога изкарвам зимата само с тях. Бързо съхнат след пране. За парите си са ок според мен.
Аз в нашия филиал не забелязах особено голям интерес към якетата, поне не и сутринта. А какви епични "борби" имаше за якета до около Пандемията...😆 Може би доста хора вече си имат якета от Лидъл.😂
Вкъщи се харесват и трите препоръчани сирена.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 16:53 от dolce miele

# 410
Използвах си купона за отстъпка при покупка над 50 лв, другия месец очаквам лента за 1000 лв Simple Smile
Здравейте!
Понеже явно съм изпуснал някаква игра ли има за този купон? Как може да се получи такъв купон? Благодаря предварително!

# 411
  • Варна
Отворих един детски елек за да го снимам и видях странно петно, нямам идея от какво е.

В съседния кош пък имаше ужасно олекено яке...дефектни ли са или някой нещо е разлял около тях - иди и разбери.

# 412
  • оттам, откъдето започва България
Не издържах, взех Карамелените вафли. Обещавам няма да ги ям сега.
Обаче,вчера купих извара, днес се сетих за нея и съгреших с "изваренките" (както аз си ги кръстих), но са сиреньките на Киса.
Благодаря ти, много са вкусни!

# 413
Подарявам/подарени

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:05 от The Stranger

# 414
  • София
Много странно! И аз имам купон на същите бонбони със скреч цена, но не е 70%, а 26% намаление. Simple Smile

# 415
  • Варна
Май за 1 стот. ми се падна. Много странен крем за ръце, като вазелин. Но си го ползвам де, само вечер преди лягане се мажа с него.

# 416
Много е хубав крема, зимата при напукани и разранени ръце го ползвам вечер.

# 417
Хубав е но е тежък крем, той е за тежки случаи или за много студ, или и двете, а не за нормално ежедневно използване. За вечер пак е добре, ако не те дразни или да не те хваща сън че може част от него да ти попие в чаршафа някой път Grinning

# 418
Много странно! И аз имам купон на същите бонбони със скреч цена, но не е 70%, а 26% намаление. Simple Smile
Вероятно зависи от оборота, който правим.

# 419
  • Пловдив
Точно този не съм ползвала, но един друг техен - SOS мисля пишеше на него, и той е като вазелин - добър беше. Има и на други марки. През зимата като ми се изсушат ръцете от студа и ветровете, а и при моето често миене на ръце, този тип кремове като вазелин се оказват най-подходящи за възстановяване на нормалния вид.

Общи условия

Активация на акаунт