Лидл 186 - есенни трепети

• 227 931
  • 3 183
  •   2
Отговори
# 450
Мога ри да върна яке, купено вчера. Голямо ми е  ел, искам ем.

# 451
Мога ри да върна яке, купено вчера. Голямо ми е  ел, искам ем.

Може, с касова бележка задължително.

# 452
Това означение се появи на моя филиал.
Какво ще рече shop&go?
Другия филиал в който ходя, няма такова означение.

# 453
Някой знае ли защо мочито го има само в електронната брошура, а в книжната не? Освен това го няма и в магазина, поне в Смолян, но тук не е изненада, ако не са изкарани всички неща от склада. При вас има ли го тоя десерт?

# 454
Здравейте, ако някой желае подарявам тези купони

# 455
Някой знае ли защо мочито го има само в електронната брошура, а в книжната не? Освен това го няма и в магазина, поне в Смолян, но тук не е изненада, ако не са изкарани всички неща от склада. При вас има ли го тоя десерт?

Хартиената брошура е съкратена и е с по-малко страници от електронната.
Доста неща липсват в нея.
Мочи при нас имаше само в неделя от всички видове. Днес нямаше нито една бройка. Изкупили са ги.
Мен така и не ми харесаха на вкус.

# 456
Те от години не са еднакви, хартиената още им се чудя като ще е така защо изобщо я отпечатват. Тя не знам дали има и половината от цялата електронна брошура - то като е така само боклук произвеждат май

# 457
Аз отдавна не бях разглеждала хартиена. Взех я от магазина, за да хвърля отново едно око на тия мочита, да видя да не съм се заблудила нещо и да са от четвъртък примерно. Така установих, че ги няма, а после в електронната си присъстват. Голяма глупост наистина.

# 458
Ето от днес прословутите зелени етикети.
Зелен, но минус 20%.

Цяла количка с кисело мляко със срок на годност 24.09 (до днес) - вероятно приготвена за брак.
Имаше над 50-60 кофички…

Летните сокове, които бях пускала в темата миналата седмица с етикет ново и цена 3.99.
Цената магически е станала от 2.39 намалена на 1.99, та взех. Миналия път не взех, че 3.99 е скъпо.

Това е цената миналата седмица:

И нов вид бисквити, пак с етикет “ново”. Поне съм не съм ги виждала

# 459
  • София
В Пловдив съм, в магазина на гара Филипово имаше изобилие от мочи - изглеждаше че си стои както е било заредено първия ден.
Киселото мляко РС 4% което предпочитам и в софийските филиали, които посещавам, навсякъде е от Ведраре, тук е от Маноле. Не купих. Но пък БДС 3.6 РС е от Ведраре, а в София не е.
Приятел японец много се учуди какво имаме като японска седмица тук, в духа на : Хмммм, това не е особено японско 🙃

# 460
  • Mostly in my mind
Ето от днес прословутите зелени етикети.
Зелен, но минус 20%.

Цяла количка с кисело мляко със срок на годност 24.09 (до днес) - вероятно приготвена за брак.
Имаше над 50-60 кофички…
Смехотворно! Със срок до днес и намалени с 20 %. Трябва по-скоро да ги подаряват.

# 461
На Тодор Александров още преди да отпадне 30% слагаха зелен етикет на по-малкия процент понякога. Никога не съм си мислела, че е с цел измама, предполагах, че нямат оранжево стикери просто 🙄 впрочем тук зачестиха -50%, както и предполагах.
Ама да... Да си ги ядат с -20 % до днес.

Някой, ако има купон за замразени плодове с по-дълъг срок и няма да го ползва, дали ще може да го сподели 😊

# 462
Подарявам, както и всички седмични:
Скрит текст:

# 463
  • In transit
Seven, и във Варна вчера имаше мочи. Цяло кашонче, нямаше особен интерес.

# 464
По някаква причина всички магазини ЛИДЛ пише че ще са затворени на 29/09 в неделя, когато се провери работното време.
И от другата седмица гледам минават повечето на зимно работно време - по-късно отваряне и по-ранно затваряне

Общи условия

Активация на акаунт