Лидл 186 - есенни трепети

• 227 946
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 435
При нас якетата си стоят, никакъв интерес. И аз нямам нужда и ги подминах.

Подарявам:

Скрит текст:

# 436
Подарявам, както и всички седмични.

Скрит текст:

# 437
Аз пък ходих за елек - нямаше моят номер черен къс, за това ходих и до Младост . Имаше сякаш интерес ,но повече към детските и бебешките якета. Лично имам няколко елека /якете и съм доволна - само едно изхвърлих, че ме дразнеше че се степва много ватата , но то беше с много голямо разстояние между шевовете . Сега гледам да са нагъсто-  2-3 пръста и като ги изпера със сушилня с топки и се разбухват супер и доста равномерно - макс 1-2 редчета ръчно да трябва да разпределя ватата. Иначе, и аз ги харесвам , че не са много дебели , защото съм заклет шофьор и мтързелив пешеходец и дори зимата предпочитам да ходя с такова Satisfied
Иначе - аз направих пазар за душата основно - кафе лаваца , тоалетна хартия милде, водка  абсолют, киндери за децата пак , че още са намалени ...глезотийки общо взето , но поне заредих склада Smiley

# 438
Само да кажа, че миналата година по това време си купих подобно яке от Карфур във Франция за 10 евро, не е мръднало за една година. Просто ужасно ни цакат с цените в Бг.

# 439
Каква е тази странна оферта:
https://www.lidl.bg/p/bio-gazirana-bezalkokolna-napitka/p1002563 … urrent_Sales_Week
Седем лева за литър вода (91%) с малко манго, лимон и джинджифил. Вярно, че водата е скъп ресурс, но чак пък толкова... прилича ми на оферта като за в пустинята.

# 440
  • София
Лидълските якета наистина имат проблем с ватата. Имаме и аз, и мъжът ми - след пране се събра на буци, моето беше сиво, с хубава вталена кройка - ами сега прилича на ватенка.
Миналата година си купих шушляков елек с качулка - прах го много внимателно, на 30 градуса, с ниска центрофуга, суших легнало - пак има на места събрано, но горе-долу става.
Определено цената си отговаря на качеството. И яке повече оттам няма да си купя.

# 441
  • In transit
Каква е тази странна оферта:
https://www.lidl.bg/p/bio-gazirana-bezalkokolna-napitka/p1002563 … urrent_Sales_Week
Седем лева за литър вода (91%) с малко манго, лимон и джинджифил. Вярно, че водата е скъп ресурс, но чак пък толкова... прилича ми на оферта като за в пустинята.
Това е напитка за модерни хора, не за такива като нас, които се зачитат в етикетите и гледат цената. Joy

# 442
Привет, някой от вас дали е срещал комбуча в Лидл?
Според производителя на марката, която пия, го предлагат и в Лидл, но досега никога не съм срещала.

# 443
Само да кажа, че миналата година по това време си купих подобно яке от Карфур във Франция за 10 евро, не е мръднало за една година. Просто ужасно ни цакат с цените в Бг.

Цакат ни и с цените и с качеството на продуктите.

# 444
Привет, някой от вас дали е срещал комбуча в Лидл?
Според производителя на марката, която пия, го предлагат и в Лидл, но досега никога не съм срещала.

Тази комбуча, която е по аптеките, съм я виждала по веригите само в Кауфланд.
Не помня марката.
В Лидл комбуча съм виждала само в азиатска седмица на тяхната си марка Vitasia.

# 445
Бихте ли споделили рецептата с изварата, нещо не я откривам?
И аз нещо не съм фен на якетата на Лидл, имам усещането, че по улиците всеки втори е с такова яке.

# 446
Вчера взех ей това от клошарския за закуска днес и изключително много се хареса. Определено бих взела пак при последваща поява

Скрит текст:

# 447
  • Варна
Бихте ли споделили рецептата с изварата, нещо не я откривам?

500гр извара
2 яйца
Щипка сол
Захар на вкус (слагам ок 1 суп.л.с връх)
Брашно - 3 суп.л. с връх
Всичко хубаво се разбърква.  За по-лесно, т.к. сместа е лепкава, сирниките се оформят с навлажнени ръце. Пържат се в малко количество олио.

# 448
Подарявам:
Скрит текст:

# 449
  • София
Подарявам  - Замразените плодове и бонбоните са подарени.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 19:07 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт