Лидл 186 - есенни трепети

• 227 980
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте
някой вземал ли е от това мляно кафе- дали си струва да се пробва?

# 661
Да, не е лошо

# 662
защо им викате извратени десертчета? Laughing

Заради формата им 😂

# 663
И аз се чудя  на кафетата на Белларом , че цената на Лаваца взе да се покачва.

# 664
Според мен не са по-лоши от Лаваца, която сама по себе си не е и кой знае каква летва де.
Вече за вкус всеки си преценява дали му допада нещо или не, освен да пробваш друг начин не се сещам.

# 665
Не твърдя,  че Лавацата е супер кафе Simple Smile . И аз си мисля , че ще взема от трите вида , за да преценя. Все ще се изпие, у нас кафето върви

# 666
Споменах Лаваца понеже тя беше спомената. Със сигурност не е по-лошо от нея ако говорим за качество. Като видове не помня имаха ли избор и какъв, скоро не съм ги гледала.
Безкофеиновото им ми харесва, за който харесва по-мек вкус и да не е "опечен" става, а цената е без конкуренция че за такова вече наистина вариантите не са много. Там също мога с Лаваца да сравня, но то от тяхното безкофеиново дори Нова Бразилия е по-вкусно...

# 667
  • София
Днес в Лидъл гледах много сладки якенца по 23лв, много им се чудих,че имаше малък размер като за мен, но накрая не взех.

# 668
Извратени десертчета идва от изварени ( с извара ) десертчета и намеса на редактора при писане. Май ще си им стане нарицателно като клошарския щанд. 🙂
Да, както и с Делукс вибратора😂, за който гадаехме откъде идва.☺️ И аз понякога се прекръствам, като видя творенията на редактора ми.🤭
Безкофеиновото кафе на Нова Бразилия всъщност ми харесва повече от лидълското безкофеиново (ако трябва да ги сравнявам). Но и лидълското става, а цената му наистина е без конкуренция (Нова Бразилия е минимум 4,20 лв/100 гр, а в повечето магазини е към 5 лв) . В момента имам от безкофеиновото и от Беларом Крема- става. Предишното ми кафе беше това в златистата опаковка на Беларом (като това, което е в брошурата, но малката опаковка бях взела)- не беше лошо и то.

# 669
В синя опаковка май беше моето, пресипала съм го в херметичен буркан. Действително Нова Бразилия е по-добро на вкус и от него, малко по-наситено е. Но тази марка повечето хора я подминават защото я смятат че е много нисък клас, а тя не е по-лоша и тя от Лаваца примерно.
За от време на време става това от Лидл, аз и рядко пия и каквото и да взема няма да се изпие скоро след отваряне на пакета. Но ми върши работа като си навия на пръста че искам кафе, а вече съм си изпила "квотата" за деня Grinning

# 670
Някой виждал ли е тези в Лидл?
Скрит текст:
Чудя се дали да отида да проверя, но не ми се разкарва само за това, миналия ден напазарувах стабилно Laughing
Имам и много купони, повечето са обичайните за седмицата, които вече са постнати в темата.
Някой ако търси нещо, вече подарено, пишете.

# 671
Някой вчера писа за сьомгата

# 672
  • оттам, откъдето започва България
Добре е, че заредих с Лаваца миналата седмица. И понеже съм пробвала и трите вида кафе, няма как да не споделя, че лично за мен Лаваца кафе е много по-добро и от Нова Бразилия и от Беларом. (като цена - не)Simple Smile

# 673
Подарявам го.Подарен

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:29 от Пролетно цвете

# 674
  • Варна
Айде, да ми е честит новият уред!
След няколкодневно умуване се реших 😆
На етикета пише гаранция 4 години, кой ги дава, Лидл ли?

Общи условия

Активация на акаунт