Лидл 186 - есенни трепети

• 227 962
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 645
Подарявам

# 646
  • In transit
Инспирирана от една инфлуенсърка, реших да взема страчатела. Най- добрия продукт бил от италианската седмица. Е, няма такава гадост, имам чувството, че има захар в нея, не трябва ли да е солена?
Би трябвало или поне не трябва да се усеща сладка. Реално това е моцарела със сметана.
На мен ми се видя скъпа и се отказах от покупката, но пък си взех от биволската рикота, която ми е любима. Но тя лекичко сладни, като всяка рикота.

# 647
Инспирирана от една инфлуенсърка, реших да взема страчатела. Най- добрия продукт бил от италианската седмица. Е, няма такава гадост, имам чувството, че има захар в нея, не трябва ли да е солена?
На нея са ѝ платили да го каже Wink

# 648
Имаше ли нещо, че хранителен продукт, на който му изтича срокът на годност (в случая утре 01.10.), трябва да е намален -50%. А аз днес го взех на -20%. Става въпрос са салата в пакет "Примавера".

# 649
  • София
Имаше ли нещо, че хранителен продукт, на който му изтича срокът на годност (в случая утре 01.10.), трябва да е намален -50%. А аз днес го взех на -20%. Става въпрос са салата в пакет "Примавера".
Не, няма. И за 20 също няма. Всичко е на добра воля, някой да го види, някой да го намали.

# 650
За минус 50 писаха, че е само за зеленчуци и плодове, хляб и май месата в тарелка.
Останалите неща са на минус 20 ако им сложат стикер.
Аз пък за пръв път видях артикули с изтекъл срок.
Обикновено Била е черната овца, там вечно има нещо изтекло.
В Лидл никога не ми се беше случвало.
Дадох го на служител, но той го върна пак на регала.
Ще пиша после през контактната форма.

# 651
Здравейте, случайно някой от Пловдив да е видял днес налични сиропите за кафе? Обиколих 3 магазина и нито едно останало..

# 652
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Включвам се и аз с един въпрос - някой да е срещал черна лампа от тази? Или са заредили много малко бройки или съм карък, след като в четири магазина не я намерих Sad

# 653
  • София
Год.до 28ми...снимката е на 27ми 19ч... 20%  тези съвсем ни взеха за мезе

# 654
@Iika - подобна лампа, но много по-евтин вариант има в Джъмбо, стига да не държите на USB-порта за зареждане на устройства, който липсва (и черния цвят, не съм сигурна че там имат в черно), така че там може да се намери алтернатива  - близо до касите стоят.

# 655
Подарявам:
Скрит текст:

Купонът за кашу е подарен.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 16:25 от Viara T

# 656
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
fenyx - много благодаря Simple Smile

Аз всъщност намерих тази сутрин, в магазина на Резбарска (София). Та ако още някой търси черна, там е мястото.

# 657
  • Mostly in my mind
защо им викате извратени десертчета? Laughing тези с малината намалени ли сА иако да, до кога? никъде на видях намаление в брошурата.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 09:25 от Лолита

# 658
  • София
защо им викате извратени десертчета? Laughing тези с малината намалени ли сА иако да, до кога? Че много ги харесваме
Намалени са до 27 октомври.
Извратени десертчета идва от изварени ( с извара ) десертчета и намеса на редактора при писане. Май ще си им стане нарицателно като клошарския щанд. 🙂

# 659
  • Mostly in my mind
благодаря ти.
О, чудесна новина. преди време пак ги бяха пуснали за около месец намалени. Ще се купува значи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт